VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@split009
Nitko ti nebi zamjerio pisanje da pišeš argumentirano, ali izjave da ulaziš na 18-19kn bez da pojasniš zašto bi cijena morala toliko pasti ili zašto ne padne još i više u najmanju ruku te čine smiješnim…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

@split009
Nitko ti nebi zamjerio pisanje da pišeš argumentirano, ali izjave da ulaziš na 18-19kn bez da pojasniš zašto bi cijena morala toliko pasti ili zašto ne padne još i više u najmanju ruku te čine smiješnim…

Već sam rekao da trenutno fundamenti ne igraju, već zakon TA.
A on zove pad!

@split009

Vidio je tamo neki gap… [sealed]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Kad će već jednom da se nakrcamo.

i ja čekam na 15-18 kn [thumbsup]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

[/quote]

I ja!

[/quote]

I ja!
[/quote]
Ja i niže….

Ja čekam na 5kn.
[rolleyes]

Prvo smo imali 7000 komada na bidu, danas na asku. Neko se zahebava?

kakove god analize radili – tržište kapitala RH je specifično…sve je to igra mačke i miša…
iskreno, i ja bi ovo dokupio što jeftinije – ispod 20 kuna, pa čak i 15 ukoliko bi bilo moguće, ali nažalost neće mi se želja ostvariti…slijedeći tjedan idemo gore…i neće više pasti ispod 22 (budimo skromni)…instinkt me vuće na to, a nikad do sada nije pogriješio…

kakove god analize radili – tržište kapitala RH je specifično…sve je to igra mačke i miša…
iskreno, i ja bi ovo dokupio što jeftinije – ispod 20 kuna, pa čak i 15 ukoliko bi bilo moguće, ali nažalost neće mi se želja ostvariti…slijedeći tjedan idemo gore…i neće više pasti ispod 22 (budimo skromni)…instinkt me vuće na to, a nikad do sada nije pogriješio…

Ti pa onda imaš dobar instinkt…svaka čast…
Zapravo ti si ko Bandić koji nikad ne griješi!

Hehhehe. Majstoriiiii. Kupujete ili još uvijek čekate na 18?

New Report

Close