Potpisujem kolega megaloman.
No kolegu splita ne treba shvaćati ozbiljno jer se on deklarirao i ovdje i drugdje kao druker bez imalo trunke morala. Pa on ovdje piše da je Validus super dionica kad je ima, a nakon što je proda, već slijedeći dan mu dionica ne valja ništa. Smiješno. Umjesto da se pokrije ušima on je i dalje uporan.
Potpisujem kolega megaloman.
No kolegu splita ne treba shvaćati ozbiljno jer se on deklarirao i ovdje i drugdje kao druker bez imalo trunke morala. Pa on ovdje piše da je Validus super dionica kad je ima, a nakon što je proda, već slijedeći dan mu dionica ne valja ništa. Smiješno. Umjesto da se pokrije ušima on je i dalje uporan.
Nije istina kolega! Fundamentalno VLDS-R-A je odlična investicija!
I nisam rekao da ga nemam! Samo vi donosite svoje zaključke.
Ja nemam ništa protiv nijednog smijera. Pa ni gore ni dolje.
Vaba banka ulazi u brokerski biznis
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Vaba-banka-ulazi-u-brokerski-biznis?homesrclink=carousel
…Hanfa je u ponedjeljak objavila rješenje kojim varaždinskoj Vaba banci dopušta pružanje investicijskih usluga. Kako Business.hr neslužbeno doznaje, kraj je to još jednog oblika Vabine suradnje s Fima grupom. Izvori bliski banci tvrde da banka kreće u investicijsko poslovanje zbog povoljnog stanja na tržištu…
…Najveći vlasnik Vabe, s gotovo 30 posto udjela u temeljnom kapitalu, i dalje je varaždinski fond Validus…
Ako je tako onda pardoniram
[wink]
Ako je tako onda pardoniram
[wink]
[/quote]
S obzirom da preko puta Splita je Brač, moram priznati da ne udaram po prodaji, al da stojim na kupnji, istina je, stojim.
Tvoji postovi su toliko neozbilji za više ne možeš preplašiti nikoga da proda 100 komada po bidu. [/quote]
Kolega danas je pred kraj po cijeni 21,22 i nešto više prošlo 3xx komada po BIDU pa molim Vašu ispriku jer ipak se isplati čekati i kupovati da 4% diskonta.
Tvoji postovi su toliko neozbilji za više ne možeš preplašiti nikoga da proda 100 komada po bidu. [/quote]
Kolega danas je pred kraj po cijeni 21,22 i nešto više prošlo 3xx komada po BIDU pa molim Vašu ispriku jer ipak se isplati čekati i kupovati da 4% diskonta.
[/quote]
bravo kolega-ispravan potez-samo na ovaj način nećeš skupiti neke količine-ili ih ne želiš skupiti..
[/quote]
bravo kolega-ispravan potez-samo na ovaj način nećeš skupiti neke količine-ili ih ne želiš skupiti..
[/quote]
Pomalo kolega, nisam ja nestrpljiv niti nervozan, dapače jako skuliran!
Meni je 1000-2000 kom sasvim dovoljno. A to se skupi u par dana, al naravno zbog blizine BRAČA samo postavljanjem na kupnji. Sve do 19kn
[/quote]
[/quote]
Daj Splićo, živ bio, makni se s ove teme. Par dana nisam čitao i od 10 novih strana 5 odlazi na tvoje upitne hvalospjeve. A ova zarada od 0,78kn na 300 dionica je, ako se ne varam, oko 200 kn pa te molim postaj svoj broj računa da ti uplatim taj iznos da nas ne zamaraš s ovakvim postovima.
[/quote]
Daj Splićo, živ bio, makni se s ove teme. Par dana nisam čitao i od 10 novih strana 5 odlazi na tvoje upitne hvalospjeve. A ova zarada od 0,78kn na 300 dionica je, ako se ne varam, oko 200 kn pa te molim postaj svoj broj računa da ti uplatim taj iznos da nas ne zamaraš s ovakvim postovima.
[/quote]
Kolega ipak se radilo o 1000 dionica kupljenim po 21,13kn i danas uspješno prodanim po 22,50kn.
Dakle nekih laganih 7%.
Molim cijenjene kolege da ne zamjere što hvatam doslovce sve pokrete ove dionice, al paše mi ova nelikvidnost pa nagla likvidnost. Samo se treba znati postaviti.