Splićo očito nisi pratio.
Danas je netko sa nalogom od 10.000 komada počistio sve do 22 kn (cca 1.800 komada) i onda je ostavio 8.200 komada na bidu na 22 kn jedno 10tak minuta. Nakon toga se povuko malo dolje i na kraju se i maknuo.
Maknuo se iz razloga straha, da ga netko ne poklopi.
Pa uostalom i sam sam stajao sa 2 naloga, ukupno 1300kom na kupnji. Pa to nema veze, ne znači da naloge u ponedjeljak neću spustiti niže.
[/quote]
Em ti teorije, maknuo se iz straha, pa da je strah u pitanju nebi ni kupio. !!!!
Ma vi tehnicari sa crticama i slicnim inzinjerskim spikama koje primjenjujete na nelikvidnom hrvatskom trzistu, i to jos na Validusu koji dnevno trguje manje od 100k KN. Hallo, pa o cemu vi pricate, Bill govori o fundamentima i to je jedino sto nosi profit, a kad imas fundament cijena raste kad tad, a kad cijena raste sa tehnickim interpretacijama to mozes opisat na sto nacina, ali samo ZATO jer ima fundament. 🙂
Ne bi se složio s tim, primjer i LKPC-R-A , KOEI-R-A, sjetite se razina gdje su bili, a sada?
Shvatili ulagači što neće propasti! Stoga moguć je nagli rast, al i nagli zaron.
Po grafu vjerovatniji mi je zaron, nešto slično kao nedavno sa ULPL-R-A kad je pao na 557kn
[/quote]
Samo se se ti drzi tih crtica, jedini koji sa takvima zaradjuju su brokeri 🙂 ,. zapamti to
Splićo očito nisi pratio.
Danas je netko sa nalogom od 10.000 komada počistio sve do 22 kn (cca 1.800 komada) i onda je ostavio 8.200 komada na bidu na 22 kn jedno 10tak minuta. Nakon toga se povuko malo dolje i na kraju se i maknuo.
Maknuo se iz razloga straha, da ga netko ne poklopi.
Pa uostalom i sam sam stajao sa 2 naloga, ukupno 1300kom na kupnji. Pa to nema veze, ne znači da naloge u ponedjeljak neću spustiti niže.
[/quote]
Kupio je cca 1800 komada pa se maknuo, kad je malo bolje razmislio, iz straha da ne kupi još? Nekako mi se ne uklapa…
eto izvjestaja NEMA…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/hf0Hm9MP7KMcjzbFb10dFA==.pdf
Naravno da nema kad nema ni pijevca. Sve će to država uzeti sebi i onda prodati ono što imaju.
Možda se pojavi novi Kralj KROMA pa sve kupi. Bolje kupovati one dionice u kojima Validus ima većinski paket jer one će sigurno na bubanj i prodaju a onda javna ponuda.
Kad nema pijevca kokoši prodaju zrna.
eto izvjestaja NEMA…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/hf0Hm9MP7KMcjzbFb10dFA==.pdf
Baš neozbiljno od jednog holdinga!
E sad stvarno idemo niže
Baš neozbiljno od jednog holdinga!
E sad stvarno idemo niže
Tvoji postovi su toliko neozbilji za više ne možeš preplašiti nikoga da proda 100 komada po bidu. Totalno si postao neuvjerljiv. Najbolje otvori novi nick. Ovdje nema više plašljivaca zahvaljujući tebi i sličnima i na tome ti zahvaljujem jer si odradio odličan posao za nas. A dopis je čisto ok i ne znam što se više može očekivati u ovom momentu.
Tvoji postovi su toliko neozbilji za više ne možeš preplašiti nikoga da proda 100 komada po bidu. Totalno si postao neuvjerljiv. Najbolje otvori novi nick. Ovdje nema više plašljivaca zahvaljujući tebi i sličnima i na tome ti zahvaljujem jer si odradio odličan posao za nas. A dopis je čisto ok i ne znam što se više može očekivati u ovom momentu.
[/quote]
Pa ne znam u čemu je problem, pa hajmo onda gore. Bitno da se gibamo, a ne mirujemo.
Splite moj, s ovakvom nelikvidnom dionicom sve je moguće.
No ako pogledamo ovaj padajući trokut, on je već odradio pad od 62% (iako je na ovakvoj dionici nezahvalno crtati te obrasce). Padne li svih 100% to je negdje na razine malo iznad 20 kn, a tu je negdje i linija potpore, odnosno donja linija rastućeg trokuta. Njegov target je trenutno nešto što izgleda vrlo daleko, ali prednost ovakvih dionica je da kad stvarno krene prema targetima, oni su za par dana dosegnuti.
Da li je moguć zaron kojeg spominješ? U državi gdje svaki dan niču afere i saznanja o malverzacijama, svakako da je to moguće, ali sigurno je da zbog tog jedva primjetnog gapića nitko neće izlaziti glavom bez obzira iz ove dionice. Ako do tog dođe, razlozi će biti puno jači. Dotad imaš dionicu koja je zbog igre malih brojeva vrlo zahvalna za zaraditi koji burek, a s druge strane ukoliko poleti donijeti će ti i puno više.
Jako dobar post, osobito drugi dio.
Smislen i srčan.
Pozdrav.
nije mi jasno ljudi koji dođu i pljuju po dionici, ne samo ovoj nego i mnogim drugima…sa spikom "ajmo bježmo iz ove dionice, ne bi ni lipe uložio, to je sve samo lopovluk, sve će to država uzeti k sebi i što ja znam sve ne…"
dajte ljudi, ako vas neka dionica ne zanima, nemojte onda pljuvat po njoj, maknite se i šutite, ponašate se ko mala djeca, gori ste od teenagera…ako već želite prodajte, po kojim god cijenama želite, svaki dan imate priliku od 10-16 – kupnje ima koliko god želite, a ujedno vi svi koji lupetate – sumnjam da itko od vas ima i ako ima više od 1000 komada dionica i dajet ljudi, radje pokušajte koji put pročitat izvješća, malo se educirat ili barem pokušat saznat nešto o dionicama bilo to bilo negativno ili pozitivno…
ukoliko imate neke pametne stvari pišite, analize, saznanja o dionici, potencijalnoj kupnji, prodaji, partnerima, rezultatima…, a ne da samo znate pljuvat i blatit…i još nešto koliko god pljuvali po dionicama, vaše riječi neće ništa utjecat na cijenu, možda koji naivac naleti i nitko više, onaj tko kupuje zna zašto kupuje, a onaj koji prodaje zna zašto prodaje…