VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imaš tamo dva priopćenja ali trenutna situacija je da sve što se zove Fima je sumnjivo. Dok ljudi razluče šta je Alfa šta Proprius a šta Validus zaboli ih glava. Kao i finance. Ja sam dugo mislio da financijskog gurua Milana nema šanse da zatvore no kako je vrag odnio šalu sad ti znaj ko je tu čist a ko nije.
U svakom gradu mora biti neka afera. Za VŽ je izgleda odabrana Fima. S pravom ili ne vidjeti ćemo.

who dares, wins

Netko očito izlazi bojeći se da će mu dionice biti blokirane. Zato prelazi u cash i vjerojatno u čarapu. Bilo bi zanimljivo vidjeti tko to radi, a onda da se i institucije pobrinu za njegovu lovu

Možeš misliti…

Pa Fina global invest jasno kaže da nema veze niti sa Podravkom niti sa Plurisom d.d., a niti s njihovim međusobnim odnosom!!! Nigdje ne kažu da Pluris d.d. ne bi bio jamstvima povezan ili nekako drugačije. Oni samo konstatiraju da je Pluris odvojen od Fima Global Investa. Po meni to nikako za VLDS nije pozitivna vijest.

Mean people suck and nice people swallow!

kolko ja znam vlds nema veze s finom
ajd sad raspalite po ovoj rečenici

i da netko mi je rekao prije par mjesece da vlds vredi onak oko 100 kuna
al da dobro ga je prodavati po 21-22

Postanite Eu-robovi

netreba previše nagađati -što će biti i što je bilo-definitivno po pritisku na cijenu se osijeća nadolazeći sentiment koji slijedi u bliskoj budućnosti-stoga oprez..

Da tu sve štima ne bi onaj Uskoković nakon samo par tjedana, mjeseci ne znam šta već pobjegao glavom bez obzira.

who dares, wins

vi valjda ne čitate latinicu
odite na zse novosti to vam je na internetu iliti međumrežju i tamo pritisnite miš na vlds ili upisite kraticu vlds pa novosti pa mi javite sto tamo pise

možda vam se upali lampica

Postanite Eu-robovi

PREDMET: Priopćenje

Poštovani, vezano uz pojedine napise u medijima te internetskim portalima o odnosima između Podravke d.d. i Plurisa d.d. (bivša FIMA Grupa d.d.) te blokadi tvrtke Pluris d.d., a sa željom da kvalitetno i istinito informiramo javnost, [/u]želimo istaknuti da FIMA Global Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima nije sudionik poslovnih odnosa navedenih tvrtki te tako nema niti povezanosti s jamstvima i sudužništvima dviju spomenutih tvrtki.[/u]
Svoje poslovanje FIMA Global Invest d.o.o. i dalje obavlja kontinuirano i kvalitetno upravljajući neometano otvorenim investicijskim fondovima FIMA Equity, FIMA Maximum i FIMA West, te zatvorenim fondovima ZIF Breza d.d. i ZIF FIMA Proprius d.d. koje djeluju kao samostalne pravne osobe. Tvrtka nije u blokadi i nema problema sa solventnošću, a također, ne postoji mogućnost da bilo kakav odnos ranije spomenutih tvrtki Podravka d.d. i Pluris d.d., utječe na poslovanje FIMA Global Investa d.o.o.
U Varaždinu, dana 26. siječnja 2010. godine

FIMA Global Invest d.o.o

vidimo da po ovome FIMA global invest d.o.o. nema veze s regresom Podravke prema Fimi, Plurisu i družini, samo ne vidimo kakve to ima veze s Validusom? [sad]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

PREDMET: Priopćenje

Poštovani, vezano uz pojedine napise u medijima te internetskim portalima o odnosima između Podravke d.d. i Plurisa d.d. (bivša FIMA Grupa d.d.) te blokadi tvrtke Pluris d.d., a sa željom da kvalitetno i istinito informiramo javnost, [/u]želimo istaknuti da FIMA Global Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima nije sudionik poslovnih odnosa navedenih tvrtki te tako nema niti povezanosti s jamstvima i sudužništvima dviju spomenutih tvrtki.[/u]
Svoje poslovanje FIMA Global Invest d.o.o. i dalje obavlja kontinuirano i kvalitetno upravljajući neometano otvorenim investicijskim fondovima FIMA Equity, FIMA Maximum i FIMA West, te zatvorenim fondovima ZIF Breza d.d. i ZIF FIMA Proprius d.d. koje djeluju kao samostalne pravne osobe. Tvrtka nije u blokadi i nema problema sa solventnošću, a također, ne postoji mogućnost da bilo kakav odnos ranije spomenutih tvrtki Podravka d.d. i Pluris d.d., utječe na poslovanje FIMA Global Investa d.o.o.
U Varaždinu, dana 26. siječnja 2010. godine

FIMA Global Invest d.o.o

vidimo da po ovome FIMA global invest d.o.o. nema veze s regresom Podravke prema Fimi, Plurisu i družini, samo ne vidimo kakve to ima veze s Validusom? [sad]
[/quote]

Općenito, kakve veze ima ova afera Podravka – Fima s Validusom.
Nema tu pravih prodavača, već nekolicina koji špekulativno pokušavaju prodati skupo da bi kupili jeftino, al izgleda ništa od toga. Dokaz su ovi nalozi koji bježe pred kupnjom jer da se netko iskrcava ovo mu je idealna prilika uz toliki bid.

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Malo ću vam zasmetati u raspravi o pravnoj utemeljnosti utjecaja na cijenu dionice: vidim da se kolege forumaši preskaču na bidu, a strašilo sa 2930 komada se povuklo na sigurnu udaljenost.

da li kolege klodovik i nikolson zaista misle da su oni srušili Validus?
općenito, mislite li da bilo tko svojim piskaranjem ovdje može utjecati na cijenu dionice? [bye]
s validusom šta god da bude kratkoročno, jednom će doći na fair cijenu, jer iza njega stoje fundamenti, a đakovština ide u nepovrat, kao i lova uložena u nju.

ja s validusom u portfelju mirno spavam, a vi u đakovštini? [huh]

Muamer

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

Ovima što mi lijepe jedinice zahvaljujem na Validsusu po današnjih 21 kn, 500 kom čisto da zaokružim na par tisuća [cool]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

New Report

Close