svi zvao stečajnu pisarnicu 042-401-921 te pitao dali je žalba zaprimljena tj. dali je ista
"podobna" ili nepodobna za daljnju dostavu od strane prvostupanjskogsuda, drugostupanjskom sudu…? ako se ne varam rok je bio 8 dana od primitika žalbe…
[/quote]
PočetnaČesto postavljana pitanjaJe li moj predmet zaprimljen/riješen/otpremljen?
Obavijesti o stanju predmeta mogu se dobiti:
a) neposredno u Prijamnoj pisarnici suda,
b) pozivom na telefonski broj 01/4896-851 (radnim danom od 9 do 10 sati),
c) korištenjem aplikacije WEB UPISNIK, dostupne na sudskoj web stranici http://www.vtsrh.hr.
Napomena: Ne može se dobiti podatak o budućem vjerojatnom sadržaju odluke, sadržaju donesene odluke niti ocjena o pravilnosti i zakonitosti pojedinih sudskih radnji.
Evo, istražuj…….igraj se [thumbsup]
[/quote]
a na što ti li ja ličim…na wise-guy ili toy-boy… ili… ?
btw. ako se ne varam… može se zakonski dobit informacija… gdje je stečajni predmet sada… naravno bez podataka sadržaja istog… zar ne ili da… ? [thumbsup]
@Gadno se naljutija broker na moje postove,pa je cak srusija sa 6,618kn ili 12,86% strasan tip,srica pa novac nije njegov. Da vidimo danas situaciju. Lp
@zizi
Novac možeš zaraditi, pa izgubiti, pa opet zaraditi. Dostojanstvo gubiš nepovratno. (za tvoju prvu rečenicu)
Pa u postu ti sve piše…….da, možeš zakonski dobiti informaciju gdje je predmet sada……..ne treba ti teta iz pisarnice. Predmet je na VTS-u u Zagrebu.
@zizi
Novac možeš zaraditi, pa izgubiti, pa opet zaraditi. Dostojanstvo gubiš nepovratno. (za tvoju prvu rečenicu)
Pa u postu ti sve piše…….da, možeš zakonski dobiti informaciju gdje je predmet sada……..ne treba ti teta iz pisarnice. Predmet je na VTS-u u Zagrebu.
dostojanstvo…? ti je poznatno ime Dubravko Štimac…? zar doista misliš da je vlds, poput bivše banke sonic… možda griješim, al mislim da ti ovaj put… Ante Župić…. (naravno ako ti je onda direktno ili indirektno pomogao u svezi tzv. ondašnje problematike dokapa …) ili njemu sl. neće moći puno sada pomoći… moje osobno forumsko mišljenje… u svezi prethodno navedenog, naravno… no, ponovo iskreno ponavljam, a ti možda nepotrebno misliš da te zezam… sretno ti, te svima ostalima in… na VLDS-u, (prije ili poslije ili u međuvremenu…) 24.10. bilo… [thumbsup]
Ročišnik
24. Listopada, 2012
10:00 4 St-25/2012
Stečajni dužnik: VALIDUS d.d.
Ispitno ročište
Sudac: Iris Hatvalić Nemec (velika raspravna dvorana – prizemlje)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-10-24
[thumbsup]
@zizi
Da li sam ja ikada (u bilo kojem postu) spomenuo tvoje ime i prezime? Ili gdje radiš i tko ti je gazda? Nisam, bez obzira šta je bilo na validusu između nas. Ti moje ime razvlačiš odpočetka (i moderator to dozvoljava) Budi bar toliko fer, pa to više ne radi.
Slučaj dotične banke i validusa ne mogu se uspoređivati……..jer su tada bila neka (bolja) vremena.
U duši, ti i nisi toliko loš, koliko želiš da forumaši o tebi misle. Jednom davno žena mi je rekla "lako je ševiti……trebaš oduševiti" Tako i ti……samo kritiziraš, ne samo na vlds. Pa, daj neku preporuku….u šta bi po tebi trebalo uložiti?
Vidim da si me zamijenio sa nekim forumašima…….ja pišem samo pod Alabama (ili ne pišem ništa) to se odnosilo na dostojanstvo.
U svakom slučaju, hvala na zaželjenoj sreći. Sretno i tebi [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/vijesti/tvrtka-petrus-za-32-milijuna-eura-kupuje-zrc-lipik–213721.aspx
Ako Lipik vrijedi toliko, onda valjda nešto vrijedi i portfelj Validusa.
@Alabama
100-tka, ali ovaj put ne Vama nego Vašoj supruzi za gore navedenu izjavu:-)