Mislio sam da ako je montiran u Varaždinu, mogao bi biti i u Zg ako je to nekome cilj
Ljudi,budite razumni,nema tu nikakvog "montiranja".Uvjeti za stečaj i to svi, postoje već dugo vremena.
Žalba je besmislena ako se dugovanja ne podmire i to SVA ,a ne samo Porezne uprave.
U stečaju se rješavaju SVA DUGOVANJA!!!!!
Pozdrav
Prodaja Varaždinske banke rješava porezni dug državi u cijelosti,nedavno je prodana Banka Brod turcima. Dovoljno je ponuditi ju tim istim turcima po ovoj cijeni ne vjerujem da bi ju odbili, cijena je 35,22 kune po dionici što je 2/3 procjenjene vrijednosti, pošto se zanimlljivo na prvu prodaju nije javio nitko. Zanimljivo država planira namaknuti novce prodajom "obiteljskog srebra" HPB-a, a ovo ne želi nitko. Istovremeno KABA preuzima NAVA banku.Mislim da će se za BPRA kupac pronaći i stečaj će se obustaviti jer osim države većina ih je odustala od pokretanja stečaja. Evo nešto o HGSP
Vaš link
E sad neka mi netko kaže da je HGSP u boljoj poziciji od VLDS, pa HGSP nema apsolutno ništa.
Ljudi,budite razumni,nema tu nikakvog "montiranja".Uvjeti za stečaj i to svi, postoje već dugo vremena.
Žalba je besmislena ako se dugovanja ne podmire i to SVA ,a ne samo Porezne uprave.
U stečaju se rješavaju SVA DUGOVANJA!!!!!
Pozdrav
[/quote]
ma upravu si
jedino mi je žao šta krivci nece bit kažnjeni
jer njima je ova situacija pasala
4. Obustava uz suglasnost vjerovnika. I do ove obustave može doći samo na prijedlog dužnika koji mora imati pisanu suglasnost svih stečajnih vjerovnika. Stečajni sudac po slobodnoj procjeni odlučuje da li je potrebna i suglasnost vjerovnika osporenih tražbina te razlučnih vjerovnika odnosno da li im je potrebno pružiti odgovarajuće osiguranje.
Vaš link
Mcinha
kolega bit ce i ovdje svakakvih preokreta
VLDS ima dosta mesa i nije kraj svijeta
cek da svi malo mucnu glavom VLDS ima jako puno nekretina
a neki pomislili da Ide to na 0.1
[lol]
Ne bih imao ništa protiv