Vjerujem da če do kraja dana pasti ispod 1 KN
Nevjerovatno je to da sam na ovoj (istina manje iznose), ali da sam ostvario u postocima največe dobiti!!
Game over ili……..?
dajte vi bolje nekakav popis iz ljekarne ili da zovemo Milanovića jel ima što jače
[/quote]
Evo vam recept premijera Milanovića za sve sektore:
Rp
"Sorry…"
Kao što se i iz današnjih NN može vidjeti, i nakon otvaranja stečajnog postupka na Trgovačkom sudu, Visoki trgovački sud rješenje o istom može i poništiti (ako postoje valjani razlozi za to, naravno!):
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2338509.html
Da li će se to ovdje uopće odigrati, tko to zna, ali da je moguće – jest…
Kao što se i iz današnjih NN može vidjeti, i nakon otvaranja stečajnog postupka na Trgovačkom sudu, Visoki trgovački sud rješenje o istom može i poništiti (ako postoje valjani razlozi za to, naravno!):
[/quote]
Znaš li koliko se dugo čeka na te odluke viskog trgovačkog suda?
[/quote]
Znaš li koliko se dugo čeka na te odluke viskog trgovačkog suda?
[/quote]
od 3-4 mjeseca
Mislim da Čačić nema dionice VLDS-a iako je iz Varaždina, pa ako čekaš još jedan spin od Vlade o nekakvoj akviziciji VLDS-a možda nebude ništa od toga ?
ima 7000 komada tolko je imo prošle godine i ne vjerujem da je prodavo kad sam gledo prošle godine knjigu dioničara vidio sam da će bit promjena ovdje kada dnevno bude 150000 dionica prometa u ova dva dana se dogodilo 80000 dionica prometa to je još premalo za ozbiljne promjene
ovde vredi kupit za kunu i prodat za nekolko kuna biče ovde svakakvih vjesti i velkih valova
ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica validusa
Mislim da Čačić nema dionice VLDS-a iako je iz Varaždina, pa ako čekaš još jedan spin od Vlade o nekakvoj akviziciji VLDS-a možda nebude ništa od toga ?
ima 7000 komada tolko je imo prošle godine i ne vjerujem da je prodavo kad sam gledo prošle godine knjigu dioničara vidio sam da će bit promjena ovdje kada dnevno bude 150000 dionica prometa u ova dva dana se dogodilo 80000 dionica prometa to je još premalo za ozbiljne promjene
ovde vredi kupit za kunu i prodat za nekolko kuna biče ovde svakakvih vjesti i velkih valova
ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica validusa
[/quote]
ja sam i danas dokupijo po 1 i sitno
ja uzeo jučer po 1,x kn pa i da propadne zaboli me neka stvar, za 1 burek dobijem 15 komada VLDS, bolje onda uzet VLDS, od bureka mi počeja rast kolesterol [lol]
Ode VLDS……..Ni ppVRH-e mu nije uspio pomoći, a ni odbjegli MK. Kako će stečajni ovo odigrati bumo vidili, ali mislim da je gotovo. Ode i Geneza. Rajfica uzima dionice HEFE i VIS-a.
Šteta, a mislio sam da ću uspiti barem nešto vratiti od već davno izgubljenog. Pa pa pa
Vaš link
da se malo podsjetimo ,šta sve ima validus i ko tu koga drži,pa da se proda samo hefa
po fer vrijednosti ,ne da bi vqlidus imao love za podmiriti dugove već bi ostalo i casha
100 miljq
Vaš link
da se malo podsjetimo ,šta sve ima validus i ko tu koga drži,pa da se proda samo hefa
po fer vrijednosti ,ne da bi vqlidus imao love za podmiriti dugove već bi ostalo i casha
100 miljq
kolega izgubili smo bitku ali nismo izgubili rat
pricekajmo presudu sa visokog trgovačkog suda u ZG
onda cemo komentirat pravomocnu presudu
Vaš link
100 miljq
Hefa ne vrijedi ništa jer su hipoteke i dugovi ogromni.
Pozdrav