VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

paničari izašli. cijena će se stabilizirat na nekoj vrijdnosti 2-3 kn. nakon toga ćemo vidjeti šta će biti: rast ili opet rušenje. Sve ovisi o nekim novonastalim situacijama i psigološkom stanju na tržištu.
Još uvijek vjerujem da priča sa validusom nije gotova.
posjedujem dionice validusa

…top deset više ne možeš vidjeti…hmmm [huh]

a šta reći češtitam kupcima a i prodavačima ( ako ih je to usrećilo)

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

glavno da je bakica tutek, šta kaže bakica ?

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ja svoje ne prodajem.., iako mi je žao što nisam prodao na vrijeme pa danas kupio 3x više, no moram priznati vraški je ovaj promet od 6.134 kuna za dionicu "preduzeća" koje ide u stečaj… [lol]

Do kraja dana smo opet na startnoj poziciji, od jučer naravno… [yawn]

Nevjerovatno!!! Nema Vam pomoći.
Pozdrav

…top deset više ne možeš vidjeti…hmmm [huh]

Kako ne možeš…, evp ja mogu…

Čudno…, nešto ili netko me moderira

…onda kod mene nešto šteka… [undecid]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FrJI3wWlVsbVfYWjUJIVRw==.pdf
[huh] [undecid]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FrJI3wWlVsbVfYWjUJIVRw==.pdf

…eto,jelte sad vam je sve jasno… [sad]

Ja svoje ne prodajem.., iako mi je žao što nisam prodao na vrijeme pa danas kupio 3x više, no moram priznati vraški je ovaj promet od 6.134 kuna za dionicu "preduzeća" koje ide u stečaj… [lol]

Do kraja dana smo opet na startnoj poziciji, od jučer naravno… [yawn]

Je, je, dok gutaš apaurine i ostale ‘bombone’ za smirenje. Kladim se da si prvi na asku.

Iako mi nije jasno zašto Burza ne odredi neku *.pk kotaciju za ova bankrotirana smeća pa nek se tamo veseljaci dalje druže i međusobno tješe kako su dobro i uspješno oplodili pare. A možda će sad onaj dejvid ilidževski poslati novu poslanicu kako je nav još narastao nakon otvaranja stečaja?

E, tek sad bih rekao da g.Golub izlazi…..
Treba mu jos municije za njegovu miljenicu…..
Ipak, čini se da je malo zakasnio…… [bye]

New Report

Close