Sad hoću kupit i dionica u blokadi…broker kaže da je to već prešlo 6kn..koji sam ja k..kad nisam kupio u 10h [angry]
Ova dionica je samo za one koje zele dobiti infarkt, nadam se da imaocima dionica slijedi barem malo bolja buducnost, pa ako je nismo prodali kad je pala na 3, necemo je prodati ni kad poraste na 20 ^_^.
Ovo je dionica sitnih prevaranata koji objavljuju lažne vijesti, a ročište samo odgođeno. Sutra opet na 3,50 kn, a zbog štete podnijeti prijavu lažnog objavljivača, zna se koji je.
Ovo je dionica sitnih prevaranata koji objavljuju lažne vijesti, a ročište samo odgođeno. Sutra opet na 3,50 kn, a zbog štete podnijeti prijavu lažnog objavljivača, zna se koji je.
kolega smiri živce
vidim da si jako dugo na forumu vjerovatno i u dionicarstvu
Popunjen gap, opet prema 7 kuna do kraja dana, sutra otvaranje na 8.
[/
maloprije si rekao da ide na 3,5kn, daj odluci, ja vise neznam jel bi prodao ili kupio
[/
maloprije si rekao da ide na 3,5kn, daj odluci, ja vise neznam jel bi prodao ili kupio
Pogledaj semafor, bid tisućice uglavnom, desno ask stotice većinom, smjer rasta je jasan unatoč mome pisanju prije, joka14 iskusni ulagač je u pravu.
A usput sve je prešuplje do 10 kuna.
ovaj ingroman mi miri na zizija….!!??
Griješiš…. nisam in niti to mislim biti… koje su sve tražbine prijavili vjerovnici… te za koju te čiju imovinu možda će se već znati 28.03.:
REPUBLIKA HRVATSKA Poslovni broj: 3 St-271/11-14
TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU
O G L A S
o otvaranju stečajnog postupka
I/ Otvara se stečajni postupak nad društvom Pluris dioničko društvo za upravljanje drugim društvima, skraćena tvrtka Pluris d.d. Varaždin, Anina 2, MBS: 080144704, OIB: 09305641861, sa danom 29.12.2011.g., te pravne posljedice otvaranja stečajnog postupka nastupaju istoga dana.
II/ Za stečajnog upravitelja imenuje se Stanko Makar, dipl. oec. iz Ludbrega, Petra Zrinskog 3, OIB: 49218337993
III/ Pozivaju se vjerovnici da prijave svoje tražbine stečajnom upravitelju na adresu: Ludbreg, Petra Zrinskog 3, u roku od 30 dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama – Službenom glasilu Republike Hrvatske u skladu s pravilima Stečajnog zakona (NN br. 44/96, 29/99, 129/00, 123/03, 197/03, 187/04, 82/06 i 116/10, dalje skraćeno: SZ-a) o prijavi tražbina – čl. 54. st. 3. u svezi s čl. 173. stavak 1. do 3. citiranog zakona zajedno s ispravama iz kojih tražbina proizlazi i dokazom o uplati sudske pristojbe u iznosu od 2% od vrijednosti prijavljene tražbine (ali ne više od 500,00 kn).
IV/ Pozivaju se razlučni i izlučni vjerovnici da pismeno obavijeste stečajnog upravitelja na adresu iz točke III/ ovog rješenja o postojanju svojih razlučnih i izlučnih prava i to u dva primjerka u roku od 30 dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama ( čl. 54. st. 4. u svezi s čl. 173.st. 4. do 6. SZ-a).
V/ Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da svoje obveze prema stečajnom dužniku ispune bez odlaganja, stečajnom upravitelju za stečajnog dužnika (članak 54. stavak 5. SZ-a).
VI/ Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine vjerovnika (ispitno ročište), određuje se za dan
28. ožujka 2012. godine u 09,00 sati
kod ovog suda Braće Radića 2/II kat, Varaždin
VII/ Ročište vjerovnika (izvještajno ročište) na kojem će se na temelju izvješća stečajnog upravitelja odlučivati o daljnjem tijeku ovog postupka održati će se odmah na istom mjestu nakon ispitnog ročišta određenog pod točkom VI/ ovog rješenja.
VIII/ Rješenje o otvaranju stečajnog postupka upisat će se u sudski registar i objaviti će se isticanjem na stečajnu oglasnu ploču ovoga suda sa danom 29. prosinca 2011. godine i objavom u Narodnim novinama.
U Varaždinu, 29. prosinca 2011. godine
Stečajni sudac:
Jasna Lekić, v.r.
kolega smiri živce
vidim da si jako dugo na forumu vjerovatno i u dionicarstvu
[/quote]
Pogledaj semafor, bid tisućice uglavnom, desno ask stotice većinom, smjer rasta je jasan unatoč mome pisanju prije, joka14 iskusni ulagač je u pravu.
A usput sve je prešuplje do 10 kuna.
[/quote]
Pa pročitaj svoj prvi post, koji te citiram…, kažeš, čija je to dionica, a onda da ti kupuješ,
znači ti si to šta si napisao u prvom postu!!!