VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što mislite, hoće li Prvi podpredsjednik ponuditi Rusima VABU prilikom ovog posjeta Moskvi? Sigurno ima zainteresiranih ruskih bankara za ulazak na naše tržište. Kad već svi spekuliraju s Petrokemijom, možemo se i mi nečemu nadati…
[/quote
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/76971/Default.aspx
A možda i ove banke budu zinteresirane za VABU

@di je ovdi dno?

navodno je bilo …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

obzirom da sam vidovit…vjerojatno nakon kaj ovo danas završi nikad više ispod 5 kunića hehe
p.s. naravno ovo nije nikakav nagovor ni na kupnju, nit prodaju

Nema stečaja za validus……..ako ikoga zanima [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nema stečaja za validus……..ako ikoga zanima [thumbsup]

hehe ma kaj bi me zanimalo…nisam konj da prodajem zlatnu koku na ovim nizinama [thumbsup]
eh da mi je para sad bi mam obrstil do 6ice

Super vijest a nitko ne kupuje? [angry]

S obzirom da ovi dečki rade nešto…bilo bi dobro da izađu sa kakvom obavijesti…što je dogovoreno…etc

@kala
Pa izaći će na zse. Za stečaj sam zvao sudkinju, rekla je da nema stečaja. Šta će Geneza priopćiti…..pročitaćemo za sat-dva

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Sad je pitanje samo dokle će ovo…..kako vidim jako daleko… [lol]

@kala

Pa izaći će na zse. Za stečaj sam zvao sudkinju, rekla je da nema stečaja. Šta će Geneza priopćiti…..pročitaćemo za sat-dva

Vidi ti našeg VLDS kako je živnuo!

Hoćemo li danas ili sutra…10 kn?

New Report

Close