Alabama čeka konkretne informacije u vezi HBOR pa će vam sve potanko napisat bez uvrede ZZ topa..nekad je bio perjanica pisanja ovdje..
[/quote]
još se ceka mišljenje porezne tj rocišta 26.3
[/quote]
joka… što misliš…?
zašto je u svezi stečajnog postupka Plurisa … Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine vjerovnika (ispitno ročište zakazano za 28.03.
"…
VI/ Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine vjerovnika (ispitno ročište), određuje se za dan 28. ožujka 2012. godine u 09,00 sati …"
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=27
a odgođeni stečajni postupak VLDS zakazan baš za 26.03.
10:00 4 St-25/12
Stečajni postupak: VALIDUS d.d. Varaždin
Sudac: Iris Hatvalić-Nemec (soba br. 230/II)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-03-26
Alabama čeka konkretne informacije u vezi HBOR pa će vam sve potanko napisat bez uvrede ZZ topa..nekad je bio perjanica pisanja ovdje..
[/quote]
[/quote]
joka… što misliš…?
zašto je u svezi stečajnog postupka Plurisa … Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine vjerovnika (ispitno ročište zakazano za 28.03.
"…
VI/ Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine vjerovnika (ispitno ročište), određuje se za dan 28. ožujka 2012. godine u 09,00 sati …"
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-03-26
[/quote]
Prijatelju već mjesecima se ovdje održavaju sudske rasprave za stečaj VLDS a još ni jedna nije uspijela po čemu misliš da će sad biti uvjeta za stečaj.Mnogi bi voljeli da se to desi pa da završi ova agonija sa ovom dionicom već su pretjerali više sa zakazivanjima rasprava a rezultata nema tj.stečaja,neka se proda pa da se krene ispočetka ili neka već uprava da neku informaciju za budućnost ove sapunice.
[/quote]
[/quote]
joka… što misliš…?
"…
[/quote]
Prijatelju već mjesecima se ovdje održavaju sudske rasprave za stečaj VLDS a još ni jedna nije uspijela po čemu misliš da će sad biti uvjeta za stečaj.Mnogi bi voljeli da se to desi pa da završi ova agonija sa ovom dionicom već su pretjerali više sa zakazivanjima rasprava a rezultata nema tj.stečaja,neka se proda pa da se krene ispočetka ili neka već uprava da neku informaciju za budućnost ove sapunice.
[/quote]
Heh, proda… a što bi ti prodavao? Maglu, zrak, eter?
Nema više početaka, čeka se samo najslabija karika koja će presjeći vrpcu i završiti ovu priču. Zabiti posljednji čavao u lijes. Nažalost, za razliku od većine koje završavaju sa "čiča mića…" ova neće imati sretan kraj.
[/quote]
[/quote]
joka… što misliš…?
"…
[/quote]
[/quote]
Heh, proda… a što bi ti prodavao? Maglu, zrak, eter?
Nema više početaka, čeka se samo najslabija karika koja će presjeći vrpcu i završiti ovu priču. Zabiti posljednji čavao u lijes. Nažalost, za razliku od većine koje završavaju sa "čiča mića…" ova neće imati sretan kraj.
[/quote]
Fahrudine imam osijećaj da si ti još u ovoj dionici to je tvoja tiha patnja pa se sad tješiš mrtvacem od firme..ja jesam i za stečaj i za oporavak samo više da se ova sapunica konačno završi tako već mjesecima čekamo nekog godoa,uhvatili ste se Alabame ali nekužite da je on full u ovoj dionici i mnogi od vas nebi bili u njegovoj koži,ali mislim da on zna šta radi ili gubi ili dobiva zato čovjek više nema šta pisat.Ali me ZZ iznenadio a sigurno još ima dionica samo vreba informacije on i Alabama su zajedno pili i veselili se a sad jedan drugog nemogu smislit eto šta VLDS napravi od čovijeka..
@simao
Prvo ispravak netočnog navoda. Kolega ZZtop i ja nikada nismo pili zajedno…nikada se nismo ni upoznali. Krivo je i mišljenje da se ne možemo ni "smisliti" jer ja osobno stvarno nemam ništa protiv cijenjenog kolege, pisao on za ili protiv vlds.
Što se vlds tiče, nova uprava i NO maximalno se trude dogovoriti sa poreznom upravom. Kao što sam već pisao, taj dug je 23 mil. kuna. Do dogovora oko poreznog duga, moglo je doći i prije godinu dana, kada je na ime odštete za HEFU (prognanici i izbjeglice) RH velikodušno ponudila, ne 60, nego 95 mil. kuna. međutim, pohlepi određenih ljudi ( a holding je već bio u velikim problemima) nikad nije bilo dosta, pa su tražili 105 mil. kuna. Za nagradu su dobili stečajni zahtjev, pa sada drugi vade vruće krumpire umjesto njih. Mogao bih knjigu o ljudskoj gluposti napisati odkako sam u vlds.
Stečaj i prizivanje stečaja
Nije problem validus staviti u stečaj…….to je realnost, bez obzira što sam ja dioničar vlds-a, biti ću objektivan (drukanje, neki novi regruti, na šta se ZZtop poziva, to su gluposti, pa ja slabo i pišem na ovom topicu) no tko će se u stečaju naplatiti i kako? Naplatiće se samo odvjetnici. Toga su svjesni svi vjerovnici, a i porezna uprava. Ako se radi o inatu, onda će vlds u stečaj……ako ima zdrave pameti i malo ekonomske logike, onda neće. Naravno da su ponuđene i neke nove garancije, planovi ulaganja
da bi se trend gubitaša (mislim na sve vlds-ove firme u portfelju) preokrenuo u drugom smjeru. U hotele se nije ulagalo ništa odkako su napravljeni…..pa treba ih adaptirati, staviti ljude koji znaju i hoće (naglasak je na hoće) raditi. Mogao bih ja tu pisati do sutra…….do sada me nitko nije slušao, e sada nije minuta do 12…….nego 12 i 30h…….požar se rasplamsao i teško se gasi. Ajd, bar su se varaždinski vrli lavovi maknuli, pa se odluke donose u Zagrebu.
Utakmica traje 90 minuta……….plus produžetci…….a borićemo se do zadnje sekunde.
@Alabama
nakon cca preko 1,5 god. osobnog bivanja, ulaza-izlaza, max. mogučeg istraživanja, poz. i neg. postanja (ponekad možda opravdanog i neopravdanog osobnog mišljenja itd. …)… u VLDS-u… došao sam do osobnog jedinog trenutnog zaključka … koji možda vrijedi ili ne vrijedi… zavisno od osobnog aspekta vrednovanja te poimanja i neimanja xy nečega…da ne kažem VLDS-a ili neke druge xy dionice… itd. …
a isti moj osobni okvirni zaključak je? ovaj donji postan od Crumija još 15.11.2010… mislim da je tada, a s obzirom na situaciju i sada bio/je u pravu…
Sretno 26.03. iskreno! Ako bude pušiona… osobno nisam izgubio ama baš ništa… ako bude neki trenutni oporavak, jednostrani dogovor… te se postepeno riješe i svi ostali problemi… vjerovatno zaradit ćeš Ti, svi ostali in… ali i ja koji sam out… zašto, znaš… matematika, logika te psihologija su često vrlo lake jednažbe…
15.11.10. | 18:31 Crumarix |
Nikad se ne smije zaboraviti osnovno pravilo : Na tržištu nema prijatelja ( ako ima to je zabranjeno ),svatko radi za sebe,i jedan je bio Ghandi . Dakle, 3 puta pamet u glavu,manite se foruma i pratite ,skupljajte i obrađujte podatke svatko za sebe .
Ponekad 500 Kn za CD iz fine vrijedi 500 000 Kn .
Evo članak….. sodoma i gomora
ja bih rekao dogovorom iznad ili ispod stola a ne javnim rastezanjem putem stečaja…naravno da me malo vuče i sama želja da se tako i dogodi [lol]
@simao
Prvo ispravak netočnog navoda. Kolega ZZtop i ja nikada nismo pili zajedno…nikada se nismo ni upoznali. Krivo je i mišljenje da se ne možemo ni "smisliti" jer ja osobno stvarno nemam ništa protiv cijenjenog kolege, pisao on za ili protiv vlds.
Što se vlds tiče, nova uprava i NO maximalno se trude dogovoriti sa poreznom upravom. Kao što sam već pisao, taj dug je 23 mil. kuna. Do dogovora oko poreznog duga, moglo je doći i prije godinu dana, kada je na ime odštete za HEFU (prognanici i izbjeglice) RH velikodušno ponudila, ne 60, nego 95 mil. kuna. međutim, pohlepi određenih ljudi ( a holding je već bio u velikim problemima) nikad nije bilo dosta, pa su tražili 105 mil. kuna. Za nagradu su dobili stečajni zahtjev, pa sada drugi vade vruće krumpire umjesto njih. Mogao bih knjigu o ljudskoj gluposti napisati odkako sam u vlds.
Stečaj i prizivanje stečaja
Nije problem validus staviti u stečaj…….to je realnost, bez obzira što sam ja dioničar vlds-a, biti ću objektivan (drukanje, neki novi regruti, na šta se ZZtop poziva, to su gluposti, pa ja slabo i pišem na ovom topicu) no tko će se u stečaju naplatiti i kako? Naplatiće se samo odvjetnici. Toga su svjesni svi vjerovnici, a i porezna uprava. Ako se radi o inatu, onda će vlds u stečaj……ako ima zdrave pameti i malo ekonomske logike, onda neće. Naravno da su ponuđene i neke nove garancije, planovi ulaganja
da bi se trend gubitaša (mislim na sve vlds-ove firme u portfelju) preokrenuo u drugom smjeru. U hotele se nije ulagalo ništa odkako su napravljeni…..pa treba ih adaptirati, staviti ljude koji znaju i hoće (naglasak je na hoće) raditi. Mogao bih ja tu pisati do sutra…….do sada me nitko nije slušao, e sada nije minuta do 12…….nego 12 i 30h…….požar se rasplamsao i teško se gasi. Ajd, bar su se varaždinski vrli lavovi maknuli, pa se odluke donose u Zagrebu.
Utakmica traje 90 minuta……….plus produžetci…….a borićemo se do zadnje sekunde.
sorry prijatelju… mislim da si borbu već igubio… zašto…? pročitaj još jednom koje si nebuloze u svezi poreznog duga… validusa te heliosa gore naveo… guglaj po arhivi…: http://www.dorh.hr/Default.aspx?sec=570
@zizi
Postoji mjera "dobrog ukusa", pa bih te molio da je ne prelaziš. Ja ne pišem nebuloze, a nemam potrebu guglati ni linkati jer mi je pristup cjelokupnoj dokumentaciji validusa, omogućen. Strpi se do 26-tog…….ili me želiš isprovocirati da ti odmah kažem ishod ročišta? U svakom slučaju, otkači se Alabame, jer me počinješ ozbiljno nervirati.