@simao
ja sam u ondašnje vrijeme bio in… a Alabama (barem vidljivo..) out…
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Cini-se-da-je-Mimovic-pronasao-novac-za-Validus
Logicki validus neće u stečaj jer od kada su neke osobe na vlasti dogodile su se brojne promjene u Validusu i društvima povezanim sa njim, neki x odustali od stečaja da bi besplatno radili za one prve pa i banke pristale na dogovor i da ih država sad sve zahebe ,
Hoćeš nam molim te pojasniti tu svoju logiku?
Obzirom da te tržište demantira i očito je da je na njemu aktualna neka druga logika.
Banke nisu na ništa pristale, ništa se nije poboljšalo, a kamoli riješilo. Banke samo pokušavaju naplatiti svoja potraživanja i koliko god to trivijalno zvučalo, očito im trenutno nije u interesu da isknjiže svoja potraživanja i prikažu ih onakvima kakva ona doista jesu. Ne radi Validusa nego radi svojih bilanci koje su ionako prenapregnute i prilično nevjerodostojne jer su prepune ovakvih promašenih priča koje će ipak na kraju morati proknjižiti na teret računa dobiti i gubitka odnosno smanjenja kapitala.
http://zse.hr/default.aspx?id=39405
samo vi mudrujte i prodavajte
@joka14
zar tebi još nisu rekli…
http://www.validus.hr/
…Promjena Uprave društva
…klik na saznajte više >>>
… klik na:
•Skip to content
•Skip to main navigation
•Skip to 1st column
•Skip to 2nd column
…
Logicki validus neće u stečaj jer od kada su neke osobe na vlasti dogodile su se brojne promjene u Validusu i društvima povezanim sa njim, neki x odustali od stečaja da bi besplatno radili za one prve pa i banke pristale na dogovor i da ih država sad sve zahebe ,
Hoćeš nam molim te pojasniti tu svoju logiku?
Obzirom da te tržište demantira i očito je da je na njemu aktualna neka druga logika.
Banke nisu na ništa pristale, ništa se nije poboljšalo, a kamoli riješilo. Banke samo pokušavaju naplatiti svoja potraživanja i koliko god to trivijalno zvučalo, očito im trenutno nije u interesu da isknjiže svoja potraživanja i prikažu ih onakvima kakva ona doista jesu. Ne radi Validusa nego radi svojih bilanci koje su ionako prenapregnute i prilično nevjerodostojne jer su prepune ovakvih promašenih priča koje će ipak na kraju morati proknjižiti na teret računa dobiti i gubitka odnosno smanjenja kapitala.
Banke uvijek pristaju na dogovor ako ocjene da će tako spasiti svoju lovu.Nije li HBORu u interesu naći strateškog partnera za Validus i spasiti svojih 67 miliona i još oho kamata,nije li drugim bankama isto tako u interesu biti u dogovoru sa HBORom pa to i njih izvlači.Kod ovakvih stvari svi oni dogovaraju i pristaju na prijedloge onih najačih.Mi smo najslabija karika u lancu i ovisimo o njihovim dogovorima zato pričekajmo što će veliki odlučit.Ne odgađaju se svi ti stečajevi bezrazložno.
MIRNA DD koju kontrolira Pluris ( bivša FIMA grupa ) ima cca 97 miliona kn BV.
Upisani su na cca 6 hektara zemlje uz samo more.
Gubitak za 2010 godinu cca 11 miliona kn.
Prihodi od prodaje doma cca 5 miliona kn.
Prihodi od prodaje u inozenstvu cca 25 miliona kn.
Iz svega poslovanja Plurisa tj. FIMA grupe – vidljivo PRETAKANJE IZ ŠUPLJEG U PRAZNO!!!
horvat STRUČNJAK ZA MULJAŽE!!
Kada bi HBOR trebao dobiti dionice validusa?
@Fahrudin jel bi htio 1000000 dionica Zdenke ili Dakovstine?
@zizi
Zašto omalovažavaš pred. uprave validusa? Pa neznaš ništa o njemu. Linkaj ti do beskonačnosti, što god hočeš…….ali "štanga" od stečaja. I rekao si da nemaš više interesa pisati na ovom topicu. Uživaj u zaradi na drugoj dionici…….putuj…..obiđi ostatak svijeta. Sretno [thumbsup]
da objavim "tvoje"… dakle ne moje … prvo javljanje meni… ? ŽELIŠ LI DOISTA TO? nije stvar u lovi, jer i sam znaš da imam kao… ili čak možda više nego ti xy nečega… … stvar je možebitnih poštenih principa, a ne xy dobitka ili gubitka… ne na VLDS… već na bilo kojoj dionici… za daljnu raspravu sam rado raspoložen… a ti? nadalje moj prijatelju (barem mislim…) jesi li to?
[/quote]
Šta se desilo između tebe i Alabame prije mjesec dana si vadio linkove iz medija hvalio ovu dionicu a sad odjednom drvlje i kamenje.Alabama je kupovao na 8-13kn i ništa nije prodavao i ima ogromnu količinu pa nije valjda njemu sad drago što je ovo 3kn.Ako imaš neeku konkretnu informaciju ti napiši nemoj se bojat reakcija kad i sam prijetiš..Šta je tebe tako potreslo u ovih tjedan dana a mjesecima si bio glasnogovornik?
[/quote]
pitaj Alabamu zašto je nestao… a ne mene zbog čega sam izašao… ja sam lako… imao sam malo, on nije mogao niti trenutno može… jer se po mom osobnom mišljenju… na-na-na- nakrcao (iako u dobroj vjeri te nadi…)… misleći da je VLDS… Banco Popolare Croatia, odnosno bivša banka Sonic… isto ili sl. pakovanje… no, kako god da bilo… niti on niti ja… zbog VLDS nismo "…= suma sumarum…" izgubili… on zna zašto… ja znam zašto… itd. … Sretno svima!
@ZZtop
Možda je Alabami dozlogrdilo prepucavati se s tobom na ovom topicu.