VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZZtop
ja znam rezultat 0:0 [lol]

ZZtop

znam i ja… a kupio 0 kom VLDS… pitaj se zašto… [lol] [thumbsup]

ZZtop

znam i ja… a kupio 0 kom VLDS… pitaj se zašto… [lol] [thumbsup]
[/quote]
za mjesec dana dogovor ce bit postignut [thumbsup]

Moj prvi post na VLDS postan je baš kao prvi nalog na kupnji 11:11 …koje li koincidencije hehe

ZZ, Joka,Alabama, podijelite info i sa nama

ZZ, Joka,Alabama, podijelite info i sa nama

Pa napisao sam ti……ono što smijem, prije objave na zse. Ročište je prošlo, stečaja nema. Kad izađe službeno…..komentiraćemo.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Alabama
puno si toga… kao i ja… napisao… ali samo napisao… pomiri se… trenutno novih vrbovanih regruta nema… a na bid slobodno stavi ponovo xxxl količine… čini mi se da trenutno poznam barem jednu osobu xxl količinom… koja to jedva čeka…

@Alabama

puno si toga… kao i ja… napisao… ali samo napisao… pomiri se… trenutno novih vrbovanih regruta nema… a na bid slobodno stavi ponovo xxxl količine… čini mi se da trenutno poznam barem jednu osobu xxl količinom… koja to jedva čeka…

@joka14

… gotovo je prijatelju… čim to prije shvatiš… lakše ćeš ovaj maskenbal prebroditi… drž se muški… i traži druge/nove prilike… nakon 28.02. … ima ih na ZSE uvijek… ! btw. di ti je nestao tzv. amico Alabama… mudro šuti, jer mu gubitak (suma-sumarum… ako kužiš, prethodno…) i nije tako velik…

Pa i ovo si ti napisao. Gotovo je za tebe bilo polovicom veljače, kao što sam pola godine prije i predvidio. Prodao si sa pušikanom, ali prije toga si 3-4 puta zatrejdao vlds i svaki puta zaradio.
Znam da to boli……ali preboliti ćeš to. Sretno putovanje po svijetu, uz drugu dionicu……ostavi se validusa, nije on za tebe.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Alabama

@joka14

… gotovo je prijatelju… čim to prije shvatiš… lakše ćeš ovaj maskenbal prebroditi… drž se muški… i traži druge/nove prilike… nakon 28.02. … ima ih na ZSE uvijek… ! btw. di ti je nestao tzv. amico Alabama… mudro šuti, jer mu gubitak (suma-sumarum… ako kužiš, prethodno…) i nije tako velik…

Pa i ovo si ti napisao. Gotovo je za tebe bilo polovicom veljače, kao što sam pola godine prije i predvidio. Prodao si sa pušikanom, ali prije toga si 3-4 puta zatrejdao vlds i svaki puta zaradio.
Znam da to boli……ali preboliti ćeš to. Sretno putovanje po svijetu, uz drugu dionicu……ostavi se validusa, nije on za tebe.
[/quote]
ova dionica je puna adranalina i samo je za hrabre

@Alabama

@joka14

[/quote]

jest prijatelju VLDS je samo za tebe… uživaj u istome… djelomično si me (naivno, iako u mojoj poštenoj i dobroj vjeri…) bio nasanjkao…. no, srećom… uspio sam se izvuči… mene srećom više situacija na VLDS ne boli… a tebe mislim itekako (no, nisam zloban te žalim i krivo mi je zbog toga…) se sjećaš tko je koga prvi kontaktirao 2011 god… a da, naravno i ostale koji su se ispovijedali…

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/zr3A53Di3zNPbSmWJrfsyQ==.pdf

i ponovno odgoda…

New Report

Close