VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra je dan odluke ili kuca na kat ili gace na štap

Ja sam dokupio danas od zarade na ingri.,pa sta bude.,pukovnik ili pokojnik [lol]

Zaronili’ Validus, Varteks, CA, Atlas…

Na Žuriću su i dionice Podravske d.d. i dionice Validus d.d.-a, čija je cijena dionica zbog afere Fimi Media u "slobodnom padu" već neko vrijeme, o čemu govore podaci Zagrebačke burze. Od njegove funkcije župana do danas Čačić je na Validusovim dionicama izgubio pozamašan iznos: njegovih 93.187 dionica vrijedilo je tada 9.318.700 kuna, a danas, kad cijena više nije sto već 7,44 kuna, ne vrijede niti 700.000 kuna. Ima i 494 dionice Varteks d.d.-a, čija je vrijednost pala s 200 kuna na 25 kuna po dionici.
Hoće li ovdje biti pukovnika ili pokojnika?

Zaronili’ Validus, Varteks, CA, Atlas…

Na Žuriću su i dionice Podravske d.d. i dionice Validus d.d.-a, čija je cijena dionica zbog afere Fimi Media u "slobodnom padu" već neko vrijeme, o čemu govore podaci Zagrebačke burze. Od njegove funkcije župana do danas Čačić je na Validusovim dionicama izgubio pozamašan iznos: njegovih 93.187 dionica vrijedilo je tada 9.318.700 kuna, a danas, kad cijena više nije sto već 7,44 kuna, ne vrijede niti 700.000 kuna. Ima i 494 dionice Varteks d.d.-a, čija je vrijednost pala s 200 kuna na 25 kuna po dionici.
Hoće li ovdje biti pukovnika ili pokojnika?

Što ti misliš? Ja izvadio uniformu iz ormara!
[cool]

Ja se nadam, pametniji će mo bit sutra

Znam da banem s pitanjem iz neba pa u rebra, ali kad sutra bi se trebalo znati? Mislim na to kad će biti dostupna informacija.

Točan odgovor je...

danas je dan D

Znam da banem s pitanjem iz neba pa u rebra, ali kad sutra bi se trebalo znati? Mislim na to kad će biti dostupna informacija.

ako vidiš blokadu na gore ondak je TILT TILT

Postanite Eu-robovi

Danas oko 13h na zse-u

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Obrzirom da sam vidovit po prirodi, danas skidamo 4vorku ko ja grudnjak od susede

Danas oko 13h na zse-u
[/quote]

Hvala!

Točan odgovor je...

@zizi
Ishod je da nema stečaja. Vrati šampanjac sa leda natrag u podrum.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close