VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@cokomilk
cokomilk= cokomlijeko… hmmm… nik-ti nik… ponekad puno govori….
zar si već zaboravio… ovo donje blizu tj. ne tako davno tebi možebitno već poznato…
http://www.kaportal.hr/kutle-pretvorba-grabrik

@gordy

kao što sama znaš… i ja sam više nego toga puno toga dobronamjernog- "radi osobnog uvjerenja… itd… da ne ulazim u detalje nečeg xy… " itd. … u svezi Vlds-a postao… no, mislim da je došao kraj mojoj iluziji… koja me…. što direktno-što indirektno koštala cca min. 100.000 kn… no, idem dalje… novac te dionica je samo komad papira…. a mi smo ipak (mislim… postojim… stvaram… razaram…) duhovna bića te shodno tome puno bogatija i mudrija (?!…) stvorenja…. od istih prethodno navedenih… stvoreno-nametnutih PR i ili sl. iluzija… Sretno! Lp

ZZ, ti si vani pretpostavljam? Ili se tek spremaš. Stvarno, Bame nema već dugo ovdje.

manje je više, a više još više

mislim teska je situacija ali uvjek treba pozitivno misliti….

mislim teska je situacija ali uvjek treba pozitivno misliti….

jest svakako… posebice što su trenutno dostupne reference nove Uprave te nekih članova novog NO Validusa slijedeće:
Geneza d.o.oČlanovi uprave: Željko Bošnjak, Saša Krobot, David Ilijevski
http://www.geneza-it.hr/default.aspx

ARON OBRT
ARON Obrt za uslužne djelatnosti i trgovinu – vlasnik DAVID ILIJEVSKI, STRMEC, TINA UJEVIĆA 16
http://www.poslovna.hr/lite/subjekti.aspx?show=590398&&AspxAutoDetectCookieSupport=1

ROCK CAFFE AMADEUS , Ludbreg
vlasnik : Saša Krobot
http://www.crtice-hrvatske.com/restorani_prikaz.php?user=sasax5y&sifra_grada=2445

ZZtop
budi strpljen do 28.2. i budi u kešu pa ti Alabama proda tvoje dionice šta si mu prodao vjerovatno ceš skupljet platit
cuj rizik je veliki 50-50

ZZ
I meni se osobno vise sviđala Marina Bace pa opet ništa [wink]

@gordy

kao što sama znaš… i ja sam više nego toga puno toga dobronamjernog- "radi osobnog uvjerenja… itd… da ne ulazim u detalje nečeg xy… " itd. … u svezi Vlds-a postao… no, mislim da je došao kraj mojoj iluziji… koja me…. što direktno-što indirektno koštala cca min. 100.000 kn… no, idem dalje… novac te dionica je samo komad papira…. a mi smo ipak (mislim… postojim… stvaram… razaram…) duhovna bića te shodno tome puno bogatija i mudrija (?!…) stvorenja…. od istih prethodno navedenih… stvoreno-nametnutih PR i ili sl. iluzija… Sretno! Lp

Gospon ZIZI Alabama nije izašao iz dionica niti to namjerava u skoroj budućnosti jer je kupovao velike količine na 13,50 lipa a to što nepiše vijerovatno je trenutno razočaran situacijom u VLDS zbog čestih promjena uprava a njega nitko ništa nepita ipak je on 3 dioničar firme.On čeka razvoj ove situacije već mjesecima pa makar to bio stečaj ili ne,nakon 28.02. tu se ništa neće promijenit dok god gosp.Horvat neodluči drugačije jer on je povezan sa svim političarima upravnim odborima i sl,možete vi pisat šta hoćete ali on je glavni u ovoj dionici…

@gordy

Gospon ZIZI Alabama nije izašao iz dionica niti to namjerava u skoroj budućnosti jer je kupovao velike količine na 13,50 lipa a to što nepiše vijerovatno je trenutno razočaran situacijom u VLDS zbog čestih promjena uprava a njega nitko ništa nepita ipak je on 3 dioničar firme.On čeka razvoj ove situacije već mjesecima pa makar to bio stečaj ili ne,nakon 28.02. tu se ništa neće promijenit dok god gosp.Horvat neodluči drugačije jer on je povezan sa svim političarima upravnim odborima i sl,možete vi pisat šta hoćete ali on je glavni u ovoj dionici…
[/quote]

A što bi netko njega uopće trebao nešto pitati sa 3,5% vlasništva? Osim toga on je po svemu sudeći špekulant, a takve po logici stvari ne zanima ili ne bi trebalo zanimati upravljanje društvom. Neka pokuša na predstojećoj skupštini, ako se ista uopće i održi sebe ustoličiti za upravitelja. Iako mislim da to ne bi bio baš pametan potez.

Gospodin Horvat, pretpostavljam da misliš na Milana je poslovno i moralno potpuno devastiran čovjek i on više nema nikakvog utjecaja na stanje stvari i upravljanje ovom pričom. Poslije financijskog kraha, kojim su sve članice holdinga osim možda brokera i društva za upravljanje fondovima dovedene pred svršen čin, njega tek čeka mlinski kamen oko vrata vezan na aferu "Spice" i vjerojatno višegodišnji sudski proces koji bi ga mogao stajati još mnogo teških trenutaka i moguće višegodišnjeg zatvora.

Mislim da je njemu dosta i Validusa i svih ostalih ulaganja koja su ovako neslavno završila. Stanovita vrijednost još postoji i u Vaba banci, iako je ona prilično mala odnosno višestruko manja od dubioza Validusa, Plurisa i ostalih povezanih društava.

Čačićev i Kutlin đak, očito iz primjera svojih učitelja, nažalost nije naučio nikakvu lekciju.

Ročišnik
13. Ožujka, 2012

09:30 3 Povrv-621/11
Tužitelj: RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Zagreb
Tuženik: VALIDUS d.d. Varaždin
Sudac: Jasna Lekić (soba br. 226/II)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-03-13

@gordy

[/quote]

A što bi netko njega uopće trebao nešto pitati sa 3,5% vlasništva? Osim toga on je po svemu sudeći špekulant, a takve po logici stvari ne zanima ili ne bi trebalo zanimati upravljanje društvom. Neka pokuša na predstojećoj skupštini, ako se ista uopće i održi sebe ustoličiti za upravitelja. Iako mislim da to ne bi bio baš pametan potez.

Gospodin Horvat, pretpostavljam da misliš na Milana je poslovno i moralno potpuno devastiran čovjek i on više nema nikakvog utjecaja na stanje stvari i upravljanje ovom pričom. Poslije financijskog kraha, kojim su sve članice holdinga osim možda brokera i društva za upravljanje fondovima dovedene pred svršen čin, njega tek čeka mlinski kamen oko vrata vezan na aferu "Spice" i vjerojatno višegodišnji sudski proces koji bi ga mogao stajati još mnogo teških trenutaka i moguće višegodišnjeg zatvora.

Mislim da je njemu dosta i Validusa i svih ostalih ulaganja koja su ovako neslavno završila. Stanovita vrijednost još postoji i u Vaba banci, iako je ona prilično mala odnosno višestruko manja od dubioza Validusa, Plurisa i ostalih povezanih društava.

Čačićev i Kutlin đak, očito iz primjera svojih učitelja, nažalost nije naučio nikakvu lekciju.
[/quote]
Kolega xy…..100% ste u pravu!
[thumbsup]

Ročišnik
13. Ožujka, 2012

09:30 3 Povrv-621/11
Tužitelj: RAIFFEISEN LEASING d.o.o. Zagreb
Tuženik: VALIDUS d.d. Varaždin
Sudac: Jasna Lekić (soba br. 226/II)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-03-13

To je već normalna pojava.. [lol]

ZZtop
budi strpljen do 28.2. i budi u kešu pa ti Alabama proda tvoje dionice šta si mu prodao vjerovatno ceš skupljet platit
cuj rizik je veliki 50-50

vlds za mene više nije nikakav rizik…
eventualna nagodba prije ili na dan 28.02. … za mene osobno neće biti nikakva ozbiljna vijest… jer se lako desi da u toku istog dana objave da je netko novi xy pokrenuo novi prijedlog stečaja…
ako se VLDS možda nekim čudom ponovo izvuče… dionice istog kupujem jedino u slučaju da objave odblokadu računa… što bi reči da su svi vjerovnici podmireni financijski ili nagodbeno
te stranice validusa poput neke ozbiljne firme budu poslovno ozbiljne i ažurirane… http://www.validus.hr/
info o vlasničkoj strukturi nije ažuriran skoro 2 god. tj. od 31.03.2010. godine
http://www.validus.hr/vlasnika-struktura.html itd.itd…
btw: više neću napisati niti točku, a kamoli riječ ovdje u svezi VLDS… max. mogu postat neki link na neku buduću dodatnu neg. vijest/podatak… ili poz. vijest ako se ista čudom desi… ja sam osobno o vlvlds kako poz. tako neg. – po osnovi meni dostupnih podataka i ili sl. … dosta i previše napisao,,,
LP

New Report

Close