VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Top 5 ipak skratili poziciju! [pray]

jako su skratili za 200 dionica

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/164834/Default.aspx

Top 10 i kupovao

ZZtop
strpite se još koji dan izace sve na ZSE pa onda kalkulirajte

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/164834/Default.aspx

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hbor-milijarda-kuna-kredita-za-turizam-novost-su-i-smanjene-kamate/600148.aspx

Ovdje sve konce vuče Milan Horvat kako on kaže tako će biti u narednim mjesecima nema tu više nikakvih kaklkulacija..

Ovdje sve konce vuče Milan Horvat kako on kaže tako će biti u narednim mjesecima nema tu više nikakvih kaklkulacija..

kolega nisi upravu ovdje je ušao sasvim drugi tim ljudi i misle ozbiljno

kolega nisi upravu ovdje je ušao sasvim drugi tim ljudi i misle ozbiljno

[/quote]

A što to misle ozbiljno? Ubrzati proceduru oko onoga što je neizbježno?

I više je nego jasno da se upravitelji i nadzornjaci mijenjaju ko na automobilskoj traci jer čim shvate koliko je kriminalno dubiozna cijela priča, logično je da nitko ne želi staviti glavu na panj…pogotovo ne radi bijedne financijske nadoknade za koju je dosta vjerojatno da neće biti isplaćena. Dubioze Validusa i aktiviranje dospjelih garancija, kao i započeti ovršni postupci, posve je sigurno premašuju tekuću vrijednost imovine i u tom smislu, manje-više je jasno da postoji samo jedno rješenje za trenutnu situaciju.

Tko će imati hrabrosti da to kaže dioničarima i vjerovnicima, ne znam, no ako nikako drugačije, vjerojatno će se daljnji slijed događaja morati odvijati po "sili zakona". Na kraju, svi već godinama zagovaramo funkcioniranje pravne države, pa je valjda jasno da Validus i ljudi koji stoje iza njega ne smiju biti abolirani od iste odnosno njihove subjektivne odgovornosti.

U dobroj namjeri vam kažem, da ukoliko je moguće dokazati kaznena djela, da poduzmete pravne radnje s ciljem zaštite vaših interesa i ako ih dokažete, da zatražite osobnu naknadu od protagonista cijelog slučaja, jer prilično je jasno da su isti ljudi svjesno manipulirali, a to i danas čine objavljujući nevjerodostojna ili propuštajućo objaviti vjerodostojna financijska izvješća.

Ujedno molim moderatora da ne briše ovaj post jer mislim da i u ovoj dionici postoje dioničari koji su svjesni složenosti situacije i neminovnosti koja će ovdje vjerojatno uskoro uslijediti. Čisto da oni koji konstantno gledaju kroz ružičaste naočale, ne budu stalno u većini i na prvim stranicama ovog foruma.

@joka14
… gotovo je prijatelju… čim to prije shvatiš… lakše ćeš ovaj maskenbal prebroditi… drž se muški… i traži druge/nove prilike… nakon 28.02. … ima ih na ZSE uvijek… ! btw. di ti je nestao tzv. amico Alabama… mudro šuti, jer mu gubitak (suma-sumarum… ako kužiš, prethodno…) i nije tako velik…

@joka14

… gotovo je prijatelju… čim to prije shvatiš… lakše ćeš ovaj maskenbal prebroditi… drž se muški… i traži druge/nove prilike… nakon 28.02. … ima ih na ZSE uvijek… ! btw. di ti je nestao tzv. amico Alabama… mudro šuti, jer mu gubitak (suma-sumarum… ako kužiš, prethodno…) i nije tako velik…

Ja isto mislim da nije gotovo.Počelo se raspetljavat i radit u Validusu.Pričekajmo da vidimo šta će bit.

Riješit će to gazda zbog sebe.

@gordy
kao što sama znaš… i ja sam više nego toga puno toga dobronamjernog- "radi osobnog uvjerenja… itd… da ne ulazim u detalje nečeg xy… " itd. … u svezi Vlds-a postao… no, mislim da je došao kraj mojoj iluziji… koja me…. što direktno-što indirektno koštala cca min. 100.000 kn… no, idem dalje… novac te dionica je samo komad papira…. a mi smo ipak (mislim… postojim… stvaram… razaram…) duhovna bića te shodno tome puno bogatija i mudrija (?!…) stvorenja…. od istih prethodno navedenih… stvoreno-nametnutih PR i ili sl. iluzija… Sretno! Lp

New Report

Close