Za ovakav potez stvarno treba biti malouman! Na svaku kunu koja uđe u bilancu ht-a i privatizira se, država daje više od pola kune dt-u. I sad nek mi netko objasni logiku zašto bi nekome dali pola samo zato što se tvrtka privatizira, kad se može dobiti sve, ali izvan privatizacije?!?!
Nažalost, još uvijek nisam pročitao niti jedan stručan članak o problemu DTK. Mislim da novinari koji pišu čak ni ne znaju što je to DTK.
A ovo da su gradovi bili investitori, malo je reći da nema veze s mozgom.
Niš čudno! DT je izvadio tajne ugovore iz privatizacije a izgleda da će ih nakon ove privatizacije imati još!!!! [smiley6]
Joj da su bar naši političari bili tak kreativni kad je u pitanju privlačenje stranih investicija [smiley5]
Zanima me kako o ovome problemu koji steti nama gradjanima ljepe nase se ne moze procitati nigje u dnevnom tisku? Ono sto je svaki gradjanin masno platio oni prepustaju strancu tek tako ne obaziruci se na monopol koji rade,ova famozna telefonska preplata,pogledajte samo cijene usluga, udaraju po nasemu standardu iscrplujuci svaku kunu od nas..Sve ovo nije uopce cudno kad se samo pogleda tko sjedi u upravi T-coma. Dali sve trebamo izgubiti da bi uvidjeli nase pogreske, postati stranci u nasoj drzavi?? S ovim potezom vlada sebi osiguraje radno nakon izbornog mandata….
Izbore ce izgubiti pa trebaju se osigurati da dodju na neko dobro radno mijesto nakon izbora. Vjerojatno je i to jedna od cijena koju placamo – mozda i za ulazak u EU?