najgluplje potrošenih 46ml u povijesti RH za najgluplji ustavni članak u 21-om stoljeću
Sve je glupo što ne razumijemo.
@Pero7
U krivu si,ali cifra je svakako daleko ispod 48 miljona. Ostatak do 48 miljuna se zove pola pije,pola sarcu daje.Znaci broj glasackih mjesta za referendum 6700(dolje je link) pa 3 pametne glavine na svakom glasackom mjestu i 300 kuna po glavini to je opet jedva 18 miljona kuna plus onih 720 iljada kuna za tariguz (ako se racuna svih 3,6 miljona kuna glasaca i neka je 20 lipa po tariguzu) eto nas na 19. Opet mi fali 30 miljona koje uz najbolju matematiku i kreativno knjigovodstvo ne mogu nadomirit.
Ako referendum prođe onda je Vlada kriva što je potrošila 50 milijuna kuna.
Vlada je svojim potezima isprovocirala referendum jer nije slišala volju građana.
U svakoj demokratskoj državi bi Vlada koja se oštro protivi referendumu imala političke posljedice. Ali ne i u Hrvatskoj.
U Hrvatskoj je u tijeku puzajuća diktatura, a podršku im daje i oporba.
Zašto? Zato što su u Hrvatskoj sve političke stranke iznutra ustrojene na diktaturi pa im odgovara i blagi oblik diktature u društvu kad jednom zasjednu na vlast.
Nek proda Markićka villu pa s tim novcem nek financira referendume, a ovaj novac je trebao ići ili za otvaranje radnih mjesta ili za sirotinju koja prebire po smeču tražeći ostatke hrane.
Nek proda Markićka villu pa s tim novcem nek financira referendume, a ovaj novac je trebao ići ili za otvaranje radnih mjesta ili za sirotinju koja prebire po smeču tražeći ostatke hrane.
pa kad si sada tako pametan , a ne samo ti nego svi koji ste protiv, kako to da vas ne smeta još i milja kuna koje je vlada spržila za spot da nas izmaltretira i nasilu uvjeri u taj fuckig ” protiv”, referendum je pravo svih nas građana i netreba na njega tako gledat kroz to koliko košta jel do njega nebi ni došlo da ne postoji velika većina, ali da vlada troši medijski toliki prostor, i još da 1 000 000 kn za debilni spot e to nijeu redu.
više bi se trebali brinut s kojim pravom za SPOT troše pare
… a ovaj novac je trebao ići ili za otvaranje radnih mjesta ili za sirotinju koja prebire po smeču tražeći ostatke hrane.
Nema straha taj novac bi ionako bio bacen.Vidio si kolko je novih radnih mjesta otvorila ova sposobna vlada,a i cijela socijala je skresana.Taj novac bi otisao na limuzine sa pogonom na sva 4,10 zvucnika i najmanje 7 brzina.
najgluplje potrošenih 46ml u povijesti RH za najgluplji ustavni članak u 21-om stoljeću
a nije ti smetalo kad ste razdvojili EU referendum od lokalnih izbora pa se 2x plaćalo za isti posao? nije ti smetalo što je referendum za EU koštao skoro duplo od ovog narodnog referenduma? ne smeta ti što vlada i ljevičari troše velika sredstva i sve medije kako bi ljude nagovorili da glasaju protiv svoje prirode i tradicije??? [emo_palacd]
bembo:
prenosim jedan odličan komentar jednog čitatelja večernjeg lista:
U nedjelju ću izaći i glasati ću ZA.
Ne zato što imam nešto protiv homića.
Nemam.
Ne zato što sam nešto vjernik, nisam.
Ne zato što želim da se nekome ukinu ljudska prava.
Ne želim.
Glasati ću za u znak protesta protiv ove medijske harange.
Protiv ove političke harange i svih omalovažavanja i pljuvanja po nekome tko misli drugačije.
Glasati ću ZA zato što mi se gade političari koji nas svakodnevno siluju lamentiranjem o potrebi da se glasa protiv.
Glasati ću ZA zato što je upotrebljen sav medijski prostor za uvjeravanje mase da je glasanje protiv nešto prirodno i napredno.
Zato što me nesposobni i arogantni političari na vlasti uvjeravaju da sam primitivac ako glasam Za.
Malo nedostaje pa da me proglase fašistom kao što proglašavaju svakoga tko se usudi suprostaviti i izreči svoje mišljenje koje je drugačije od njihovog.
Glasati ću ZA zato što ne želim da me trpaju u krdo ovaca na koje se može uticati silnom i skupom propagandom, medijskim terorom istih onih pokvarenjaka kojima je stalo samo do vlasti.
GLASATI ĆU ZA ZATO ŠTO SU ONI PROTIV.
“Nadam se da je ovo posljednji put da na ovakav način i o ovakvim pitanjima izlazimo na referendum”,
izjavio je Milanović
U pravu je.
Šta se ima stoka sitnog zuba izjašnjavati na Referendumu.
Šta će pisati u Ustavu demokratski će se odlućiti na Centralnom Komitetu SDP-a , kao što se odlućilo 1945. kada su njihovi preci došli iz šume i demokratski proveli višestranačke Izbore.