Vlada o dokapitalizaciji Luke Ploče, radnicima dionice po cijeni od 400 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada o dokapitalizaciji Luke Ploče, radnicima dionice po cijeni od 400 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A šta je …..nema komentara……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ima na poslovnome….

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Nema poštenja u ovoj državi. Dionicar sam Luke Ploče od svibnja 2006.g. Vjerovao sam u ovu dionicu. Bez dividende cekao dokapitalizaciju. I što sad ? Pušiona, prevaren… Dali su ponovno pravo radnicima koji su vec imali dionice Luke pLoče po povlaštenim uvjetima i masovno ih prodavali. Mi smo kupovali od njih…. Ovo nam je nagrada.
I jedan apsurd-radnik je mogao ovaj tjedan prodati svoje dionice po 1600 kuna i sa tim novcima ponovo lijepo kupiti po 400 kuna. Vjerojatno su ovi iz Uprave i oko uprave to i radili. PLJAČKA, ništa drugo. Bježim vani iz ove lopovske države.

Mislim da bi što prije trebalo objaviti da je zabrana prodaje tih dionica koje radnici dobivaju, jer su i oni sami tako tražili:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/66767/Default.aspx

” Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close