Vlada ipak od 2015. uvodi porez na štednju od 12 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada ipak od 2015. uvodi porez na štednju od 12 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne mogu…i to zbog sistemske greške koja ih je lišila vlastitog novca

Inače baš ovaj porez ima smisla jer se radi o prihodu…prihod na štednju treba oporezivati….to je u cijelom razvijenom svijetu tako…sramota je da i kod nas nije to bio slučaj

A što misle ljudi kako banke stvaraju te prihode

Većinom preko financiranja države što je još jedna sistemska greška u našoj ekonomiji…prinosi na štednju i prinosi na javni dug nam odnose novce u smjeru domaće i vanjske oligarhije….

Pravilo da se preko centralne banke ne može direktno financirati deficiti(koji naravno mora imati pravu strukturu) već se moraju izdati obveznice koje otkupe komercijaln banke(odakle njima novac…zdravoseljački rečeno doslovno ga mogu po.rati)) i onda nama raste dug koji moramo pokrivati porezima, je glavni izvor svih problema

PITANJE ZA MILJU DOLARA: A ŠTA JA FAKIN DOBIJEM KAD TO PLATIM!?

Fakini se sluze poreznom evazijom a ti zasigurno to nisi cim imas namjeru placati tudje musice [emo_smijesak]
[/quote]

Eto šta faking dobijem.. [emo_smijesak]

Ako može jednom onda može i dvaput!

PITANJE ZA MILJU DOLARA: A ŠTA JA FAKIN DOBIJEM KAD TO PLATIM!?

Fakini se sluze poreznom evazijom a ti zasigurno to nisi cim imas namjeru placati tudje musice [emo_smijesak]
[/quote]

Eto šta faking dobijem.. [emo_smijesak]
[/quote]

Racunovodja ce ti dati odgovor, kosta manje od 1 mil. [emo_dolar] [emo_smijesak]

free flow information

Na vlasti su totalne neznalice i nestrucnjaci…Partija će državu dotuci do dna a nikad je i nije htjela. Partijski bilteni Jutarnji i Slobodna puni su tekstova o hvalospjevima odlazaka u inozemstvo,demografsku politiku ni nemaju…kratko i jasno Antihrvatska su vlast

ovaj porez je dobar potez i ja ga podržavam u potpunosti.

...povijest se ponavlja...

Već sam se uplašio da će proći koji mjesec bez uvođenja nekog novog poreza….

Žalosno je da sve što su do sada napravili nije donijelo rezultate, pa oni očekuju da će ovaj novi porez donijeti?
Naravno da neće, prije ili kasnije netko će morati zagrabiti u onaj mulj birokracije koji leži između naroda i vlade, i početi čistiti.

Dok se to ne dogodi ne postoji porez na ovom svijetu koji će spasiti Hrvatsku…eventualno može donijeti socijalne probleme ako ljudi ekplodiraju.

Kao i sve druge mjere, i ovu prezentiraju na način (oni su lopine, oni imaju velike iznose, njima treba uzeti). Kada dođe trenutak realizacije lopovima se oprosti, a malima naplati…

A Hrvati i dalje puše priču…Nevjerojatno!!!

Nadam se da ova antivlada neće idržati do početka iduće godine… jer ako izdrže oni, nećemo mi!

Konačno nešto pametno….ali, s velikim zakašnjenjem….!

Sav novac, odavno je isisan u štednju! A sirotinja na državnoj sisi i dalje
kritizira probleme….

Ulaži u posao, umjesto u čarape…otvori neki dohodovni posao, zaposli ljude,
pokupili ste lovu od sirotinje , a sad Vam ne paše porezić od 12 % ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Linić i.ne zna ništa osim oporezivat sve živo…kad vidim onog srpskog Lazara s Yalea i ovog partijskog konja to je za nepovjerovat tko nam je ministar…

Uvesti ovaj porez a ukinuti porez na dividendu. To bi za početak bila mjera vraćanja povjerenja investitora u ovu Vladu. Pa nek nakon toga Milanović govori o populistima i prevarantima.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Uvesti ovaj porez a ukinuti porez na dividendu. To bi za početak bila mjera vraćanja povjerenja investitora u ovu Vladu. Pa nek nakon toga Milanović govori o populistima i prevarantima.

ne može jer bi tako još više love izašlo iz države. ovako barem plate porez na dividendu, kad toga ne bi bilo, isplaćivali bi svi stranci dividende a država ne bi ubrala ništa.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close