Vlada imenovala povjerenstvo za Imunološki zavod

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada imenovala povjerenstvo za Imunološki zavod

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Imam špulijus da se tu radi o velikom lopovluku .
To je prilika za novinare istraživače da prate trag novca .
Nekretnine ?
Tko ima koristi cjelo vrijeme ?
Kome je u interesu da ništa ne proizvode već da se uvozi pet puta skuplje .
Jel netko dobiva mazalicu kod uvoza ?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/proizvodnja-krvnih-pripravaka-mora-ostati-u-hrvatskim-rukama-imunoloski-zavod-ne-smije-u-ruke-privatnika/725656.aspx [index.hr]

(HALMED), kazao je Sladoljev, mora dati privremenu proizvodnu dozvolu radi prerade30 tona plazme dobrovoljnih davatelja i finalizacije oko 11 milijuna kuna prerađevina.
Privremena dozvola dala bi vremena Imunološkom zavodu da na postojećoj lokaciji građevinski otkloni prigovore HALMED-a oko objedinjenja Upravo su predstavnici

Octapharme u Hrvatskoj u ljeto prošle godine na zanimljiv način proslavili odluku HALMED-a da Zavodu ne produži radnu dozvolu, kaže Sladoljev.
“Zavod je bio prepreka ulasku njihovih proizvoda, a slomu hrvatske tvrtke vjerojatno se raduju i neki koji bi rado tu plasirali svoje skupe lijekove”, istaknuo je.

Na sastanak nisu pozvani ostalih pet potencijalnih strateških partnera (Grad Zagreb, Jadran Galenski Laboratorij, fond Nexus i Pharmas, Biognost te Grifols) koji su također iskazali interes, čime su stavljeni u neravnopravni položaj.

.

New Report

Close