Vitek većinski vlasnik Sunčanog Hvara, Orco odlazi iz Hrvatske

Naslovnica Forum Komentari članaka Vitek većinski vlasnik Sunčanog Hvara, Orco odlazi iz Hrvatske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svi strani investitori će otići iz Hrvatske. Otići će i Slovaci kad na svojoj koži osjete uvjete poslovanja u Hrvatskoj. U ovom trenutku misle : “Dovesti ćemo slovačke turiste na Hvar gdje je jako lijepo. Neka uživaju naši Slovaci i pobjegnu bar 3 mjeseca od hladne i oblačne Slovačke”. U Slovačkoj ima jako lijepih banja i toplica i ja idem tamo. Tri puta su jeftiniji nego Hvar i Pelješac gdje sam bio sa obitelji i gdje su me opelješili tako da ne dolazim od 2008 godine.

kada su vidjeli s kakvim glupanima imaju posla, svi “strani investitori” pohrliše put Hrvatske, ode Ina, željezara Split, Sisak, hoteli, zemljišta, ceste, samo niti jednu Vladu nitko neće

Umorili su se od ekstra-profita, pa su otišli. Pitajte Zlatka Komadinu, on zna sve o ekonomiji.

Pa, tko te opelješio na Hvaru i Pelješcu….??? ispričaj..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kad se sjetim kako su se protivili da im slovenci dođu za vlasnike, danas bi vjerojatno radili 100 na sat. No nakon odbijanja toga upadaju u sve gore kombinacije i upropaštavaju tako dobru lokaciju. Tišična domaća nesposobna posla

demagoški, posve neistinit članak. orco je na hvaru izgradio najbolje hotele u hrvatskoj i počeo pretvarati hvar iz primitivne rupe u najekskluzivniju jadransku destinaciju. presudio im je jal. nerad, hajdučija i želja za reketarenjem domaćih mafijaša-neradnika i državna politika koja iz najcrnjih populističkih pobuda takvu sramotu od lokalne “politike” podupire.

govoriti kako je “izgubljeno” 11 godina, a ostali su odlični hoteli, i mnoge plaće su isplaćene vrijednim radnicima i s hvara i iz unutrašnjosti u tih 11 godina – divlje je laganje.

nijedan od novinara koji ovakvim člancima drži lopovsku lokalnim mafijašima neće intervjuirati mlade ljude s hvara koji se već imali dobre poslove i nadali se daljnjem razvoju hvara, postajanju pravom europom – a sad su ostali bez nade zbog opstrukcije.

baš me zanima što će izgraditi ovaj slovak, specijaliziran za parničenje i utjerivanje dugova.

New Report

Close