Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

22 minuta do podneva
vreme je za pesmu
http://www.youtube.com/v/n5EXSQOsX1M&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/n5EXSQOsX1M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

Da li ste ikad razmišljali što bi se dogodilo….

…….padom jednog servera….ili više njih, … svejedno,…..

koliko bi krasnih kontakata…prijateljstava….pa i ljubavi….bilo izgubljeno u ovim virtualnim prostranstvima…… koliko bi kontakata otišlo u nepovrat…bez mogućnosti ponovnog pronalaska….. jer gdje bi ponovno tražili te drage ljude….. čije blogove komentiramo… koji čitaju naše postove i ostavljaju svoj trag…svoju misao …. koja se nadovezuje…isprepliće sa našom misli…….

Te drage nick-ove (ili one manje drage)… sa kojima „gubimo“ vrijeme u dobroj zafrkanciji…. ili pak polemiziranju na ovim topicima…

Koliko mail-ova bi bilo odaslano…. a da nikad ne stignu na adresu primatelja…,

Praznina….

Ta misao… na trenutak me nekako zaledila…. oduzela….ostadoh tako zamišljena…..

A Vi…..

koliko bi krasnih kontakata…prijateljstava….pa i ljubavi….bilo izgubljeno u ovim virtualnim prostranstvima…… koliko bi kontakata otišlo u nepovrat…bez mogućnosti ponovnog pronalaska….. jer gdje bi ponovno tražili te drage ljude….. čije blogove komentiramo… koji čitaju naše postove i ostavljaju svoj trag…svoju misao …. koja se nadovezuje…isprepliće sa našom misli…….

Te drage nick-ove (ili one manje drage)… sa kojima „gubimo“ vrijeme u dobroj zafrkanciji…. ili pak polemiziranju na ovim topicima…

Praznina….

A Vi…..

Keka, zato su tu informatičari…vrli i velebni
z poklicom – "služimo narodu"
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Praznina….

A Vi…..

Keka, zato su tu informatičari…vrli i velebni
z poklicom – "služimo narodu"
[wink]
[/quote]
….. [wink]….e sad …mi je odma…lakše…. što bi se reklo…..lakše se dihe….he he… [thumbsup]

OBAVIJEST A BOGAMI I OBECANJE
OVIM PUTEM SVECANO OBECAJEM DA CU SE OD DANASNJEG DANA PRIMJERENO VLADATI UNUTAR OVE ZAJEDNICE DA MI SE NE BI DESILO DA ME IZBRISETE ILI IZBACITE IZ OVE SVETE I JEDNIE NAM ZAJEDNICE
pofuk

OBAVIJEST A BOGAMI I OBECANJE
OVIM PUTEM SVECANO OBECAJEM DA CU SE OD DANASNJEG DANA PRIMJERENO VLADATI UNUTAR OVE ZAJEDNICE DA MI SE NE BI DESILO DA ME IZBRISETE ILI IZBACITE IZ OVE SVETE I JEDNIE NAM ZAJEDNICE
pofuk

AMEN!

AAALEEEE LUJAAAAAA

[pray]

….. [wink]….e sad …mi je odma…lakše…. što bi se reklo…..lakše se dihe….he he… [thumbsup]

TOČNO TAK I SAM SEBI ZVUČIM V PETAK POSLE PORCIJE GRAHA….
[wink]

[wink]
[/quote]
…je tebi sigurno lakše…. [lol] …ma triba pitat one kraj tebe……je li njima lakše… [lol]

[wink]
[/quote]
…je tebi sigurno lakše…. [lol] …ma triba pitat one kraj tebe……je li njima lakše… [lol]
[/quote]

to su ti Keka….kak se to diplomatski veli – "kolatelarne žrtve"
[lol]

1 …. 2 …. 0 …. 0 ….

[thumbsup]

hepi nju jir
[wink]

to su ti Keka….kak se to diplomatski veli – "kolatelarne žrtve"
[lol]

E ,zato si zemi dobru kupicu vina i ni tako opasno…tak veliju moji stari..ali sam ak i njima naspeš
[lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

1 …. 2 …. 0 …. 0 ….

[thumbsup]

hepi nju jir
[wink]

koje ti je to odbrojavanje ? ali svejedno,happy .. [wink]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

New Report

Close