…netko će morati preuzeti temu dok nam nema bakice…
predlažem g. pofuka…[thumbsup]
Neque se quae sentio audeam, neque ea quae
non sentio vellim scribere. (Niti se usudim pisati što osjećam, niti želim pisati što ne mislim.)
Danas, 3.siječnja rodjen je Ciceron ; uzela sam ovu njegovu misao kao kotačić koji mene …ili pokreće, ili zaustavlja .Ili oboje. Štoviše ; ponekad se pitam, koliko vrijedi osjećati iskrenost u pisanoj riječi?
Neque se quae sentio audeam, neque ea quae
non sentio vellim scribere. (Niti se usudim pisati što osjećam, niti želim pisati što ne mislim.)
Danas, 3.siječnja rodjen je Ciceron ; uzela sam ovu njegovu misao kao kotačić koji mene …ili pokreće, ili zaustavlja .Ili oboje. Štoviše ; ponekad se pitam, koliko vrijedi osjećati iskrenost u pisanoj riječi?
draga keka
molim Vas smirite se jer mi se cini da jos jedini Vi niste izgubili glavu u ovim turbulentnim vremenima
pofuk
…netko će morati preuzeti temu dok nam nema bakice…
predlažem g. pofuka…[thumbsup]
ja se slažem, ne znam samo zakaj ona meni uvijek ostavi poruku da vas imam na oku dok je nema[huh]
(Niti se usudim pisati što osjećam, niti želim pisati što ne mislim.)
Ciceron
[thumbsup]…sjajno keka, ovome se nema što dodati.
kažete nema bakice..ma žena je na položaju…
Vaš link [lol]
Neque se quae sentio audeam, neque ea quae non sentio vellim scribere. (Niti se usudim pisati što osjećam, niti želim pisati što ne mislim.)
Ha?
[wink]
ja se slažem, ne znam samo zakaj ona meni uvijek ostavi poruku da vas imam na oku dok je nema[huh]
[/quote]
Možda zato jer si misli da si kiklop… (neznam doduše zakaj, ali možda…)
[wink]
ZAHVALA
ovim putem se javno zahvaljujem nasem dragom prigorcu Duduu Eduardu da Silvi sto mi je prekrasnim pogotkom donesao 2500 kn
hvala najljepsa
pofuk