Čestit Sretan i Blagoslovljen Božić svim virtualcima i onima koji se tako osjećaju!
e Štef ja sam
sretan ti imendan
pofuk
e, stvarno… svim Štefima, Štefama, Šteficama i posebno jenoj Stefany
sretan imendan
[wink]
PISMO DEDA MRAZU
DRAGI DEDA MRAZ
pofuk ovde………………cuj oprosti na izrazu ali imam dojam kao da me opet jebe insomija a neznam kome da se u ovo doba obratim pa sam se odlucio za tebe…………naglasavam …..pofuk ovde tak da te prosim da me ne steras isti čas u onu stvar………..gle osim kaj bi htel da me prestane insomija posjecivati jos bi si nekaj zazelio sljedece godine………….kao parvo da dojdem k sebi
kao drugo da budem sretan i zadovoljan
kao trece da se ljudi ne svadjaju
kao cetvrto da se obestine ove sve tri gore navefene stvari
kao peto da mi ispunis ovo cetvrto
p.s.oprosti kaj te podsjecam ali imam dojam da si postao pomalo senilan jer me vec 10 godina nisi posjetio a svake godine ti pisem pismo
evo cak ti prilazem ove godine molitvu da mi ispunis zelej i na finskom
unaprijed hvala
pofuk
p.p.s. ak ja tebi mogu kako pomoci javi se pa cu uciniti sve kaj je u mojoj moci
zelim ti sretan puz prema meni i buduci da si vec pomalo na knap sa vremenom nemoj se bas dugo zadrzavati kod drugih
@pofuk
Ho ho hoooo…. dragi moj pofuče!
Nije tebe tvoj djedica zaboravioooou hou hooou.
Ali moram ti reči, malo sam zakasnio, istina s tvojim željama, ali evo sad ti budem ih odma ispunio.
1. Pogledaj si na osobnu kartu pod "adresa", pa ako si na toj adresi dok budeš čitao ovo, onda znaš da si došao k sebi (bar doma…i to je nešto, zar ne)
2. Za tvoju osobnu sreću i zadovoljstvo imaju dvije sestre koje rješavaju ova dva pitanja umjesto mene i odmah ću te uputiti k njima. Zovu se Desanka i Ljevka (nebre reći "R") Šakić…
3. Za ovo ću se osobno založiti kod moderatora, tako da to možeš smatrati riješenim.
4. i 5. RIJEŠENOU HOU HOOOU!
Hm, hm… izgleda da su mi se cure pojogunile. Inače ugovorno nastupaju za mene i pjevaju te božićne popjevke…neznam koji im je vrag doš’o, ali dobit će one svojega. Niko mene neće zajebavat – nezvao se ja Deda Mraz. (fala ti za ovo)
I da… sad sam se sjetio, daj reci molim te ovim tetamau ljekarni da mi rezerviraju jedan paket Antisklerina jer inače ništa od Duracellovih baterija za njihove vibratore. Slobodno im reci pa nek si i one misle koga će dogodine zajebavat.
Lijepi pozdrav!
Deda Mraz
DRAGI DEKA NAZEB
pofuk ovdje
pisem ti pismo jer sam pisao nasem DEDA MRAZU i covek se stvarno potrudio ali nije nista rijesio pa sam se setio tebe DEKA NAZEBU
ajte molim te ove godine kad krenes u akciju seti se pofuka i donasi stogod dobro za mene počev od šljivovice pa nadalje da se bolje osecam
hvala ti najljepsa DEKA NAZEB
pofuk
"I zauvijek sam ostao gladan ljubavi i pažnje: niko me u životu nije mogao iznenaditi grubošću
i uvjek sam je očekivao, a svako me mogao pridobiti pa i prevariti pitomošću, nježnošću, prijateljstvom, pa i kad bih se prevario, opet sam uvijek bio spreman da naletim na isti mamac…”
M.Selimović
Sve ono što duša
ne može podnijeti
podnese stih…
prigušenim jecajem
moram odriješiti grop,
tišinom se ogrnuti
ukrasti sebe
i sakriti se u san…
i svejedno,
šapatom ili vriskom,
sa prvim buđenjem
znam ,ja tražit ću tebe…
naći ću te u gropu
čvrstom gropu
koji grlu disati ne da…
moje si jutro
i moj si sumrak,
moj razlog
i moj san…
a ja…
postajem umjetnost,
i nostalgije svoje odraz
u odsjaju mjesečine
i plavičastom snu…
odledi mi suze što brazdaju lice,
sakrij sve moje
da na površinu trag ne izađe…
odriješi mi grop…
dođi bar u san,
oči te moje žele
i usne te moje žele
da molitvu mogu izmoliti…
svojim drhtajem te molim
i svakim ovim
mojim slovom te molim…
***alba***
"I zauvijek sam ostao gladan ljubavi i pažnje: niko me u životu nije mogao iznenaditi grubošću
i uvjek sam je očekivao, a svako me mogao pridobiti pa i prevariti pitomošću, nježnošću, prijateljstvom, pa i kad bih se prevario, opet sam uvijek bio spreman da naletim na isti mamac…”
M.Selimović
ja sam
TAKO MI BOG POMOGAO
pofuk