Bolje je biti pošteno jeben, nego jebeno pošten…
J.B.TITO
…neka bude …tišina… [smiley]
Profesoru koji se odlučio za prekovremeni rad i podijelio svima jedinice želim da mu na tipkovnici ona jedinica rikne [lol]
Profesoru koji se odlučio za prekovremeni rad i podijelio svima jedinice želim da mu na tipkovnici ona jedinica rikne [lol]
…mare…možda da dobije tvoje kolače…možda bi promijenio mišljenje…i bio manje kivan… [wink]
…mare…možda da dobije tvoje kolače…možda bi promijenio mišljenje…i bio manje kivan… [wink]
[/quote]
ajooj,ne spominji mi kolače..moram paziti gdje stajem, hahahaha…
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi [wink]..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu [lol]
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi wink..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu LOL
…da nemaš kakav sa imenom "marcipan oklagija"…. [lol]
[/quote]
ajooj,ne spominji mi kolače..moram paziti gdje stajem, hahahaha…
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi [wink]..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu [lol]
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=Q0feejVjj0c&feature=related
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi wink..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu LOL
…da nemaš kakav sa imenom "marcipan oklagija"…. [lol]
[/quote]
vidiš,nije loša ideja …morat ču nešto smisliti,možda kao hit za valentinovo [lol]
@keka
trebala bi ti vidjeti kod mene u butigi "pijanu babu"..čisto slučajno ispalo,ja bih rekla neuspio kolač,a kad ono ljudima se svidjelo.. [lol]
kolači….joooj…evo davim se cijelu večer….da lakše prebrodim sutrašnju apstinenciju… [sad]
…mare…šalji ricetu pod hitno ……. [thumbsup]…može i sa slikom…. [kiss]
moram prvo pitati "nadarenu curu" koja je to umijeće napravila..hahahaha,ako i ona uopče zna što se to dogodilo..frka živa.