Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Bolje je biti pošteno jeben, nego jebeno pošten…

J.B.TITO

…neka bude …tišina… [smiley]

Profesoru koji se odlučio za prekovremeni rad i podijelio svima jedinice želim da mu na tipkovnici ona jedinica rikne [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Profesoru koji se odlučio za prekovremeni rad i podijelio svima jedinice želim da mu na tipkovnici ona jedinica rikne [lol]

…mare…možda da dobije tvoje kolače…možda bi promijenio mišljenje…i bio manje kivan… [wink]

…mare…možda da dobije tvoje kolače…možda bi promijenio mišljenje…i bio manje kivan… [wink]
[/quote]

ajooj,ne spominji mi kolače..moram paziti gdje stajem, hahahaha…
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi [wink]..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu [lol]

BAKICAAA, 23.12.2009. u 21:50
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi wink..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu LOL

…da nemaš kakav sa imenom "marcipan oklagija"…. [lol]

[/quote]

ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi [wink]..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu [lol]
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=Q0feejVjj0c&feature=related

mare.mar, 23.12.2009. u 22:05
ali rado ču ga počastiti ,neka se samo javi wink..imam neki novi ,zove se "pijana baba"..trenutno hit na tržištu LOL

…da nemaš kakav sa imenom "marcipan oklagija"…. [lol]

[/quote]

vidiš,nije loša ideja …morat ču nešto smisliti,možda kao hit za valentinovo [lol]

@keka
trebala bi ti vidjeti kod mene u butigi "pijanu babu"..čisto slučajno ispalo,ja bih rekla neuspio kolač,a kad ono ljudima se svidjelo.. [lol]

kolači….joooj…evo davim se cijelu večer….da lakše prebrodim sutrašnju apstinenciju… [sad]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…mare…šalji ricetu pod hitno ……. [thumbsup]…može i sa slikom…. [kiss]

…mare…šalji ricetu pod hitno ……. [thumbsup]…može i sa slikom…. [kiss]

moram prvo pitati "nadarenu curu" koja je to umijeće napravila..hahahaha,ako i ona uopče zna što se to dogodilo..frka živa.

Gospodo odoh ja laganini a vama želim mirnu i laku noć [smiley]

New Report

Close