Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Dobrodošel alkanet!
Čuj, ako očeš biti dugoročni, moreš z pofukom zameniti portfelje i to je to.
Odma buš dugoročni…
[wink]

ha ha ha ha ha
Vama je do smijeha a ………..ajoj
ha ha ha ha ha
pofuk

hm, ovo je post gdje si svi dijele stotke, baš prigodno, djeca cviječa, sve same cure i kolega pofuk (gledano unatrag par strana), pozdrav svim forumašima od relativno novog korisnika

mego dajte nam se ukratko predstavite
koji je Vas stil ulaganja
trejdate
pipate dno
vatate valove
dugorocni ulagac
gadjate u sridu
zadnje sto je mozda najbitnije dragi kolega alkanet sta Vam dodje Alka Vujica???
pofuk
[/quote]
alkanet je jedan plavi cvijet (Alkanna tinctoria)
stižem nam iz pule a smješten sam u ranim tridesetima, stil -neuspješan (za sada) nisam imao love u aprilu nego je stigla tek nedavno, pokušavam bit dugoročni, mada mi je teško gledat ovaj potop a u dionicama sam, što opet ne znači da je neki trejd apsolutno zabranjen, ma dami se samo odljepit od nule (ups od minusa) lako bi ja
bilo bi također super kad bi bio član neke skupine dobrih prijatelja koji su također investitori pa da eventualno napravimo neki mini fond
eto kolega sad znate više o meni nego ja o vama
[/quote]
pa evo da se ja ukratko predstavim
ja sam pofuk……….glazbeno životni kritičar
sto se tice mog stila ulaganja najbitnije je za naglasiti da sam jos uvijek moderiran jer moderatori ne pustaju u eter nista ispod nivoa tekstova Marine Tucakovic
bauljam po dionicama ni sam neznam zasto…….vecinom fulam ali i nekaj pogresim pa pogodim
vecinom srljam iz greske u gresku ali me entuzijazam ne napusta
ne drzim se trendova pa ne ulazem u znanje i ne kupujem delux dionice te ne zaradjujem brutalno pa čak ni vorena bafeta ne poznajem
pofuk

…ah,brate umorih se…bajadera otišla na hlađenje…medenjaci i kiflice na hlađenju do pečenja…naravno prije toga sam srušila cijeli nebeski arsenal dok sam pronašla sve one mašinice za mljevenje oraha…lješnjaka i inih stvari…

brisala prašinu…dok me je nježno pekla savjest zbog tolikih neiskorištenih kuharskih alata i kupljenih kuharica…pregledala sve moguće požutjele bilježnice…internetske stranice…na kraju sam ipak napravila ono već isprobano…radije da eksperimentiram sa bakalarom…valjda ću to neke druge godine…

ah,da na kraju sam skoro i oklagijom počela mahat oko sebe…mare,nije ovo posao za mene… [smiley]

@Keka

Naprosto obožavam svaki tvoj post, ali daj prosim te, kak se božek prosi, daj makni te prazne redove… oči mi širom idu….
[pray]

…ma razumin ja tebe…ali to ti je stari moj prostor za razmišljanje….dojam i to….sjećaš se pa pričali smo već o tome…a što se tiče očiju…..ma samo kasnije moraš gledat u vrh nosa..jedno tri kvarta od ure……viruj mi…bit će sve u redu ne boj se… [thumbsup] [kiss]

eto kolega sad znate više o meni nego ja o vama

mislim da ti o nama ovde znaš najbitnije da smo deca cvetja [sealed]..ja sam ti ruža ,malko ocvala već, al trn u oku sam još uvijek nekima [tongue]
ja se jeeedva odmrza malo od onih minus 22 subotnjih, zato jedan vruč glazbeni broj od mene…

http://www.youtube.com/watch?v=EKWoLDvQ1J4

jutro
ajmo ustaj vojsko i svi napad na crobex
http://www.youtube.com/v/2DN8TG4tkEo&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/2DN8TG4tkEo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

Prema sreći treba da se odnosimo kao prema zdravlju;
da uživamo u njoj kad je dobro,
da budemo strpljivi kad je loša…

Maxwell Maltz

Prema sreći treba da se odnosimo kao prema zdravlju;
da uživamo u njoj kad je dobro,
da budemo strpljivi kad je loša…

Maxwell Maltz

mora da je maxvel dosao na tu misao trgujuci zadnjih 2 meseca na nasoj burzi
pofuk

…tako je pofuk…

Za većinu ljudi život je ružno vrijeme.
Stanu i čekaju da prodje…

Jack London

@Keka

Naprosto obožavam svaki tvoj post, ali daj prosim te, kak se božek prosi, daj makni te prazne redove… oči mi širom idu….
[pray]

…ma razumin ja tebe…ali to ti je stari moj prostor za razmišljanje….dojam i to….sjećaš se pa pričali smo već o tome…a što se tiče očiju…..ma samo kasnije moraš gledat u vrh nosa..jedno tri kvarta od ure……viruj mi…bit će sve u redu ne boj se… [thumbsup] [kiss]
[/quote]

… tak gledeti vkriž i točno bi za tri-frtalj vure bil kak vuk dok je Crvenkapici švasal biciklin
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…tako je pofuk…

Za većinu ljudi život je ružno vrijeme.
Stanu i čekaju da prodje…

Jack London

A za neke… život je krasna knjiga
samo treba znati čitati
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Stajala je na uglu, promrzla i sama, u poderanim cipelama i tankom kaputiću.
Izmorena od hladnoće i gladi, drhtavim rukama palila je snove jedna po jedan.
Da je ugriju, da joj daju snagu. U početku su gorile želje, nadanja i očekivanja,
a poslije su hladnoća i tama počeli da se uvlače u njeno malo bespomoćno
tijelo, uništavajući tanki oklop naivnih nadanja.

Na kraju, prije nego je izgorio posljednji san, izronili su iz podsvijesti oni koje je voljela.
Pružili su joj ruke i poveli je sa sobom u neki bolji svijet.
Sve je nestalo, i hladnoća i glad i strah.
Ostao je samo smrznuto tijelo na mokrom pločniku da svjedoči o tragediji življenja.

Djevojčica sa šibicama je bila jedini lik iz bajke, koji sam kao mala željela sresti.
Nadala sam se, da ću je ugledati zimi pred Božić, kad se pahulje snijega nježno
spuštaju na tlo, a ja ih pokušavam uhvatiti, dok skakućem pored mame, koja nosi poklone.
Zamišljala sam naš susret – trčim prema njoj i poklanjam joj svoje rukavice i kapu,
a ona se smije jer joj više nije hladno.

Nisam je nikad srela, ali sam je postepeno počela prepoznavati u sebi.
U izgubljenim snovima, u nestvarenim željama, u nadi da ću jednog dana zagrliti,
one koje volim ,a kojih više nema. Izroni iz mene, ta mala djevojčica,
materijalizira se s prvim kapima kiše i prvim pahuljama snijega,
i podsjeti me na jednu staru priču, priču koja zapravo nikad nije ni bila izmišljena.
Priču o surovoj istini skrivenoj u bajci života.

New Report

Close