Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…evo ovo me dobrano nasmijalo…
…eto kako Mujo ima problema sa snijegom…

[lol] [thumbsup]

"Ako želiš sagraditi lađu, ne šalji ljude po drva,
niti im dodeljuj neke druge poslove;
samo ih nauči da čeznu za morskom pučinom…!"

Antoine de Saint Exuperie

e anton de svetac pofuk ovde
cuj mozda bi za koju godinu htel sagraditi automobil jer me vec kosti boliku od setnje kaj da naucim ljude a da me ne posalju u onu stvar
unaprijed hvala
pofuk

…evo ovo me dobrano nasmijalo…
…eto kako Mujo ima problema sa snijegom…

[lol] [thumbsup]

veliš, Bakicaaa, svaka sličnost s likovima je slučajna
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

ajmo jedna za sve virtualce i ljude kako lose tako i dobre volje
da se svi zajedno razgibamo
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooopaaaa
http://www.youtube.com/v/hoHuxpa4h48&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/hoHuxpa4h48&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

Maaaaaal caaaaajt
[wink]

NAJBOLJA ESPRESO KAVA U MOM ŽIVOTU

Noćas sam učio. Zato sam jutros umoran, neispavan. Veselim se espreso kavi koju ću popiti u kafiću pored škole, prije nastave. Na izlasku iz tramvaja – ispružena ruka. Napipam u džepu četiri kovanice, sve što mi je ostalo od zadnjeg džeparca. Kad popijem kavu, neće mi ostati za sendvič pod velikim odmorom.

Odvajam jednu, tri će mi biti dosta za kavu u onom drugom kafiću, koji nije tako udoban i nalazi se malo dalje. Žena u dronjcima kaže: "Bog te blagoslovio!”

Idem prema školi i razmišljam: "Možda je varalica, iskorištava lakovjerne poput mene. Možda ima više novaca nego ja. Ali, možda i nema. Možda ju kod kuće čeka gladno dijete. Možda će za moju kovanicu kupiti pola kruha. A što ako ima dvoje, troje djece?”

Vraćam se i istresam ženi sve svoje preostale novčiće na dlan. Bojažljivo me gleda, nijemo, ne zatvara ruku. Okrećem se i odlazim, stidim se pričekati njenu zahvalu. Pun sam adrenalina, osjećam se sretnim. Možda sam prevaren, ali vjerojatno sam upravo učinio najbolje od svih dobrih djela – pomogao bližnjem.

I ta kava koju nisam popio bila je najbolja espreso kava u mom životu.

© Ivica Smolec, 2005.

evo dao sam ti stotku makar moram biti iskren ….nisam ni procito jer ja volim kratko i zestoko a za ovo nemam zivaca danas
ajde molim te baci jedan kratki citat od neke zvijeri za tvog najdrazeg virtualnog unuka
unaprijed hvala
pofuk

…ne znam zašto mi ova pala na pamet…

Kad kola krenu nizbrdo,samo se volovi raduju … [rolleyes] [smiley]

…ne znam zašto mi ova pala na pamet…

Kad kola krenu nizbrdo,samo se volovi raduju … [rolleyes] [smiley]

hvala najljepsa
ostao sam bez teksta
sutra sam na kafi sa svojim veterinarom pa cu ga dok me pregledava priupitati sta on misli o tome
pofuk

bako….ja sam…….spavas????
cuj ja bi htel ici spavati pa bi molio jedan prigodni citat za tvog najdrazeg unuka
hvala
pofuk

išel sam, došel sam i vrnul sam se…
i tak bi megel još jeno 100-put v jenome danu
[wink]

išel sam, došel sam i vrnul sam se…
i tak bi megel još jeno 100-put v jenome danu
[wink]

bas sam se sad probudil ali ne da ojdem na wc nego da proverim dal si se vrnul
pofuk
dobro je doma si…..odo ja dalje spavati