keka,
Ponekad se pitamo zašto smo zaboravljeni?…
ali jesmo li išta naučili iz onih trenutaka
kada nam je bilo lako u životu?..
by Sanjarica
ja se vise nista ne pitam
pofuk
Ma neee, razlika je u 7 (sedam) centimetara.
…pa to ti dođe na isto… [lol] [lol] [proud]
evo bako za dedu jovana od njegovog najdrazeg unuka
pofuk
pozdravi ga i reci da mu 20.1. na jovan dan dolazim na party
…bome,dobro si mi reko…a bude i Mica…daj nešto i za nju…nek se malo progiba… [proud]
evo ali ova je zadnja jer se pripremam za ponedjeljak i crobex
pa nek joj bude sretno sa razgibavanjem samo nek pazi na muskufiber
pofuk
PITANJE
imam jedan veliki problem
svaki put kad otvorim naslovnicu p.d.-a hebrang mi zuji po ekranu
protiv hebranga nemam ništa stovise simpatican mi je koliko i drugi politicari ali boze mili pa dajte imajte malo razumijevanja prema meni i ovak mi previse zuji u glavi
sta da radim????
mislim stupio bi u kontakt za dr.hebrangom ali mislim da je on specijalist druge vrste
pomagajte
unaprijed hvala
pofuk
hm, ovo je post gdje si svi dijele stotke, baš prigodno, djeca cviječa, sve same cure i kolega pofuk (gledano unatrag par strana), pozdrav svim forumašima od relativno novog korisnika
hm, ovo je post gdje si svi dijele stotke, baš prigodno, djeca cviječa, sve same cure i kolega pofuk (gledano unatrag par strana), pozdrav svim forumašima od relativno novog korisnika
ma evo i Vama odma stotka za hrabrost sta ste se pojavili na ovoj stranici
pofuk
p.s. naravno i za dobrodoslicu
p.p.s.nadam se da necete biti kao vecina forumasa da kad si nabijete rejting na ovoj temi da zbrisete na drugu temu a nas zaboravite poput vecine nasih politicara koji su zaboravili skh da ne kazemo skju(mislim da su bili pripadnici)
mego dajte nam se ukratko predstavite
koji je Vas stil ulaganja
trejdate
pipate dno
vatate valove
dugorocni ulagac
gadjate u sridu
zadnje sto je mozda najbitnije dragi kolega alkanet sta Vam dodje Alka Vujica???
pofuk