Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Hvala vam prijatelji…..
http://www.youtube.com/watch?v=0ol1KoTgEOk&feature=related [smiley] [kiss]

E moja keka,neka si se ti samo dobro zabavila,neka si dobro ugostila svoje goste..ali malo mi žao što nisam probala komadič torte(profesionalna deformacija),haahha…a zašto misliš da imaš virtualne prijatelje,nego da uskaču kad zatreba…nekad su čak bolji od onih u RL…lakše s njima,samo se isključiš kad ti ne pašu [wink]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

E moja keka,neka si se ti samo dobro zabavila,neka si dobro ugostila svoje goste..ali malo mi žao što nisam probala komadič torte(profesionalna deformacija),haahha…a zašto misliš da imaš virtualne prijatelje,nego da uskaču kad zatreba…nekad su čak bolji od onih u RL…lakše s njima,samo se isključiš kad ti ne pašu [wink]

.Na forum sam došla sasvim slučajno, ali namjerno ostala.Upoznala sam dosta ljudi i sa mnogima sam u kontaktu. S nekima ostvarila prijateljstvo i u realnom životu.Virtualno ne mijenja sa stvarnim, ali da mi se uvukao pod kožu…je…samo što mislim da znam granice i da nisam postala ovisnica o forumu..višak svog vremena provedem tu , razmijenim pokoju riječ, pokoje iskustvo, misao…i mogu reči da mi je u nekim situacijama bilo puno lakše razgovarati sa virtualnim prijateljima nego realnim…nekako neobavezujuče čavrljanje mi više odgovara…imala sam jedno ružno iskustvo sa jednom osobom, ali i to mi je pomoglo da shvatim da je virtualan život dosta sličan onom stvarnom…i u jednom i u drugom ima nas svakakvih…ali sve je to život zar ne….
Nadam se da ovo što imam sad sa pojedinim osobama da će trajat što duže na obostrano
zadovoljstvo….ako ne hvala Bogu,iskustva nikad dosta u životu… [smiley]

ja ču vas sve pozdraviti i zaželjeti mirnu i laku noć… [smiley]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Život je kao novčić.
Možete ga potrošiti
kako god želite,
ali ga trošite
samo jednom…

Lillian Dikson

Ako tragaš za mjestom duše,duša si.
Ako tragaš za zalogajem kruha,kruh si.
Ako znaš ovu tajnu,
tad znaš da za čim god tragaš,TO SI.
(Rumi)

Ako tragaš za mjestom duše,duša si.
Ako tragaš za zalogajem kruha,kruh si.
Ako znaš ovu tajnu,
tad znaš da za čim god tragaš,TO SI.
(Rumi)

…e jesi me hitila v dilemu…ili polilemu
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…ma u pravu si…kad Micu ne mogu kamenom…a ja Micu palačinkom…a holesterol i kilice samo rastu… [wink]

meni se prije čini da si tu micu ti izmislila jer da je ima ne bi se ti s tim zafrkavala nego joj oči kopala [lol]
[/quote]

Hanuma hanumi lupus est
[wink]
[/quote]
ti si prefurmuliral dictu s obzirom da žena nije čovjek pa za nju ne vrijedi "homo homini lupus "[lol]

…da…da…tako nešto…ubij me nježno… [rolleyes] [cool]

kiling mi softli z tom trdom letvom
[wink]
[/quote]

ti si prefurmuliral dictu s obzirom da žena nije čovjek pa za nju ne vrijedi "homo homini lupus "[lol]

"Žena nije čovek" … istina! Sve koje znam il su "žena zmaj", "mačka", "lavica"… sve samo neke životinje…..
Ali najbolje mi je kaj sam danas videl kod jenog majstora. Piše na pločici:
"Naš gazda obožava životinje. Svaki dan nam govori kakvi smo mi konji"
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Život je kao novčić.
Možete ga potrošiti
kako god želite,
ali ga trošite
samo jednom…

Lillian Dikson

mora da diksonica ni čula za pojam kapitalizam
pofuk

"Žena nije čovek" … istina! Sve koje znam il su "žena zmaj", "mačka", "lavica"… sve samo neke životinje…..
Ali najbolje mi je kaj sam danas videl kod jenog majstora. Piše na pločici:
"Naš gazda obožava životinje. Svaki dan nam govori kakvi smo mi konji"
[wink]
[/quote]
Znate li zašto je Bog načinio ženu dok je muškarac spavao? Zato što je ona ostvarenje muškarčeva sna. Nešto tako lijepo čovjek nije susreo u ostalim bićima koja je Bog prije toga stvorio… [thumbsup]

New Report

Close