Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

– "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar."

evoga na….filmek o (japanski) Nju-Bi

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

PITANJE
sad gledam doktora Tudjmana i izgleda mi mladje nego 90-te
svaka mu cast
pofuk

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

ISTINA je sve je ISTINA

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

PITANJE
svaka mu cast
pofuk

Evo ti i odgovora:
Nek ide v vražju mater i on i otec mu pokojni.
[angry]

Mi bar ne živimo u oblacima.
Bliže smo zemlji.

PITANJE
svaka mu cast
pofuk

Evo ti i odgovora:
[angry]
[/quote]
pak si se naroljal vrag te zel

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

ISTINA je sve je ISTINA
[/quote]

"Istina je istina da je kupus listina"….de je to bilo? "Kuda idu divlje svinje (-v kotec)"
[wink]

PITANJE
svaka mu cast
pofuk

Evo ti i odgovora:
[angry]
[/quote]
pak si se naroljal vrag te zel
[/quote]

Priznam, nisam…. “taman” sam [wink]

Je dušica, ak si gledil v nedelju nedeljom v dva onda si mogel čuti da je Mirač bil osnivač prve socijaldemokratske stranke v našoj RH zajedno s gosponom Vujićem i Darinkom.
SDP je tad bil sam Stranka demokratskih promjena.. ne.

Je dušica, ak si gledil v nedelju nedeljom v dva onda si mogel čuti da je Mirač bil osnivač prve socijaldemokratske stranke v našoj RH zajedno s gosponom Vujićem i Darinkom.

tiho————obraca nam se Tudjman
javim se posle
pofuk

Nisam, nit me zanima. Nemaju oni pojma ni levi ni desni ni ovi v sredini….jedino kaj valja je Ingrid Antičević, al se zajebala s poslom….bolje da se bavi "zaštitom na radu"….još dok kaj valja.
Hudo bu dok ji neko smesti da "nit je za mudraca nit za madraca"
[wink]

pem spati…
vjutro pem peneze služiti

New Report

Close