Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

…i kaj je onda bilo z stanicom?
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

[wink]
[/quote]
ah kaj bi bilo…….,,,,s…bala….ju gravitacija
pofuk

Neznam zakaj, ali baš sam se setil onog o plavušama…
Kak je došlo truplo mrtve plavuše na obdukciju i otvorili doktori pažljivo glavu i našli su poprečki jednu nit, tanku kak konac. I dugo su dugo oni štundirali kaj bi to moglo biti i čemu bi to služilo ali nikakvu ideju nisu mogli skontati. I onda je jedan zel škare i precvikal nit. I onda su uha otpala….
[wink]
(to je samo vic)

[wink]
[/quote]
pofuk
[/quote]
daklem…pitanje je što je slobodni pad…
[lol]

…auu…stigle jedinice…prof.je sigurno muško… [rolleyes]

..pa nije vraga da si sumnjala….eee bakice….bakice… [lol]

[lol]

Ok. Slobodni pad je kad tijelo određene mase pada okomito na tlo akceleracijom 9,81 m/s² (na našoj geografskoj širini) bez početnog djelovanja sile (brzina = 0 m/s).
Dobro da nisi pitala kaj je to "uzgon"?
[wink]

Onda, dobro došao u big bang teoriju koju sam spomenula malo prije.
[lol]

[wink]
[/quote]
pofuk
[/quote]
[lol]
[/quote]
pa ja sam iz tvoje price shvatio da je slobodni pad kad se zenska stanica spusti na musku ….ovaj mislio sam reci na razinu
pofuk

stari drž se ti gemišta …… [lol] [thumbsup]

OBAVIJEST
ponukan cinjenicom da me zadnja 2 dana moji dragi prijatelji forumasi pitaju kaj mi je nikola doneso evo javno objavljujem sta sam dobio u cizmici
1.rijesenje da sam odmemoriran
2.ledene kocke
3.bajadere
4.http://www.youtube.com/v/fTNrJBCuQFA&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/fTNrJBCuQFA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovo zadnje me najvise razveselilo
ajou…..sta sam se nanjezio
pofuk

stari drž se ti gemišta …… [lol] [thumbsup]

Iz tvojeg pera v božje uši! [pray]
Amen, alelujaaaaa
[wink]

New Report

Close