Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Baš sam išel glet na meteo-info.hr koga vraga je danas tak zima.
I kaj sam našel?! Sreću najveću…. Evo, stvarno kak za sreću treba malo
[thumbsup] [pray]

[img]http://www.meteo-info.hr/grafovi/varazdin_tablica.png[/img]
(vidi četvrtak, petak, subota…. z noći na jutro)

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

evo jedna za keku…..poslusaj je i odi spat jer za 13 min je ponedjeljak
lahka ti noc i da te molim te do ujutro nisam vidio na forumu
http://www.youtube.com/v/eLoQteiJNOU&hl=en_US&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/eLoQteiJNOU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

Najljepši je užitak i najveća radost života
osjećati da si ljudima potreban i drag…

a.n.

a.n.

mislim da je u originalu islo ovako
najveci je uzitak i najljepsa radost zivota
osjecati da si ljudima potreban i drag..
pofuk
doduse nisam ni sam vise siguran jer mi ovaj tvoj citat bolje zvuci………idem malo prekopati da vidim koje je original pa se javim
enivrj štel sam svima zazeliti dobro jutro

a.n.

Ima i boljih užitaka…
[wink]

Najveća hrabrost je prkositi boli,živjeti s njom,nikada je ne pokazati drugima i usprkos njoj veseliti se životu.Buditi se svako jutro oduševljeni danom koji dolazi…( Howard Cosell )

Najveća hrabrost je prkositi boli,živjeti s njom,nikada je ne pokazati drugima i usprkos njoj veseliti se životu.Buditi se svako jutro oduševljeni danom koji dolazi…( Howard Cosell )

Čul sam ja za hrabrost nekaj drugo….
Hrabrost je dok biku na paši narivaš kišobran v šupak … a brzina je (v svemu tomu) dok ga još stigneš i otprti.
[wink]

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

…keka…keka…ovo ću ostavit komentirat muškarcima… [rolleyes] [smiley]

..ma važno je da se slažeš sa mnom…. [thumbsup]

..ma važno je da se slažeš sa mnom…. [thumbsup]

…pa ovdje bi rekli…ja se ne pačam… [cool] [wink]

Jednom je ženska moždana stanica zabunom došla u mušku glavu. Gledala je okolo i osvrtala se po muškoj glavi, ali bila je prazna. – Hej, ima li koga ovdje? – vikala je ženska moždana stanica. Počela se već zabrinjavati i osvrtati se, malo je jače zavikala: – Heej, postoji li ovdje koja živa stanica u mozgu, javite se !!!!? Nitko nije odgovarao, već se počela osječati jako usamljeno i posljednji put je jako glasno zavapila … – Hej, ima li uopće koga ovdje??!!! Napokon je čula glasic, vrlo udaljen od nje kako govori: – Mi smo svi dolje! Dolje!

tu sam ………
pofuk

New Report

Close