ups,bakice ,pa preduhitrila si me ,ah kad ja sporo kuckam ,kaj češ, ne ide to pevačicama baš [huh] [lol]
Kaj, Karlek,… i tebi se Tomos dopal?
Idemo tražiti Vjekija da nam otpre "klub obožavatelja Tomosakkija"?
Šteta kaj odonda nemam baš nekih fotki pa da se malo falim…
[wink]
[/quote]
nemoj mi sad reči da još hodaš na motorijade…ako naletimo negde na tebe [lol] …ja bum te mam prepoznala po stilu govora [sealed]
Svi me vide dok sam pijan,
ali niko ne vidi dok sam žedan.
(na zidu jednog šoštara)
[wink]
veli jedan stariji pijanac z moga sela kak su ljudi zli. niko ga ne vidi dok dela a dok si tu i tam prilegne v jarak na putu do kuće onda ga vidiju i još pripovedaju kak je pijan bil.on tvrdi da si samo mora tu i tam malo počinuti noge a da pijan nije nikgdar bil. [lol]
Kaj, Karlek,… i tebi se Tomos dopal?
Idemo tražiti Vjekija da nam otpre "klub obožavatelja Tomosakkija"?
Šteta kaj odonda nemam baš nekih fotki pa da se malo falim…
[wink]
[/quote]
nemoj mi sad reči da još hodaš na motorijade…ako naletimo negde na tebe [lol] …ja bum te mam prepoznala po stilu govora [sealed]
[/quote]
Znam dojti tu i tam…ak ti naletiš na mene, 100% buš se popiknula i fljasnula…pogotovo ak dojdeš navečer.
[wink]
veli jedan stariji pijanac z moga sela kak su ljudi zli. niko ga ne vidi dok dela a dok si tu i tam prilegne v jarak na putu do kuće onda ga vidiju i još pripovedaju kak je pijan bil.on tvrdi da si samo mora tu i tam malo počinuti noge a da pijan nije nikgdar bil. [lol]
Evo vidiš kak je selo zajebano. Moja je deviza takva, ak se već za mene spominaju, onda nek se spominaju na glas (to je prvo), a drugo je nek se spominaju svaki dan….kontinuitet je jako važni.
[cool]
Priča o zidu i bršljanu
Trebao je to biti pravi primjer simbioze.
Zar je moglo biti išta loše u beskrajnoj toleranciji prema jednom malo nametljivom biću? Zar moraju svi prijatelji biti istoga karaktera temperamenta?
Tako je razmišljao kameni zid kuće koji se, zbog velikih i ničim urešenih ploha, sam sebi činio hladan i beživotan. Htio je da ga nečije prijateljstvo izbliza prati toplinom i nježnošću…..
Vidjevši kako vjetar savija mali, tek izniknuli bršljan, poželio je svojom stabilnošću, biti oslonac njegovoj krhkosti te ostvariti topao zagrljaj, za kojim je osamljen čeznuo. Bršljan je bio lijep ukras, i dok su njegove grane još bile nježne, oboma im je bilo lijepo….
S vremenom je bršljan jačao, grane su mu odrvenjele i više nisu nježno prijanjale uza zid, nego su bezobzirno prodirale sve dublje. U svojoj dobrohotnosti, zid nije uviđao kolika mu opasnost prijeti. Bezazleno je u bršljanu još vidio ono nježno, lomljivo biće, bio je ponosan što mu je mogao pomoći.
Nije trebalo mnogo vremena da bršljan potpuno prekrije i zasjeni cijelu plohu zida. Ne mareći što mu nanosi bol, posesivno ga je htio do kraja obuzeti. Prodro je u njegovo vezivo, oslabio mu spone, ugrozio stabilnost. Tako se blizina pretvorila u smrtonosan zagrljaj…..
Tada je zid shvatio da ni tople sunčeve zrake, zbog bršljanova nametničkog stava, ne prodiru više do njegovih ploha. On se nadao obogaćujućem prijateljstvu, a bršljan ga je potpuno zasjenio. U bršljanovu zagrljaju više nije bio ni približno topao, kao što je nekoć bio dok ga je grijalo sunce, taj udaljeni, ali istinski prijatelj.
I srce je poput zida.
Ono traži svoje prijatelje.
Ne dopusti stoga da ga prijateljstvo veže ne dopustivim zagrljajem posesivnosti, već iskrenom toplinom i uzajamnim darivanjem…..
(autor nepoznat)
…
Priča u kojoj je sve rečeno. Zbog osjećaja zagrljaja koji su se prije pojavljivali u snovima, nisam shvatila da sam prerasla u veliki bršljan koji je prekrio zid…Vrijeme ne možemo vratiti u natrag kako bi neke postupke ispravili. Isprike isto tako ne vrijede, jer jer je šteta već napravljena, ali možemo se povući kako bi sunčane zrake opet doprle do zida i ugrijale ga…
Evo vidiš kak je selo zajebano. Moja je deviza takva, ak se već za mene spominaju, onda nek se spominaju na glas (to je prvo), a drugo je nek se spominaju svaki dan….kontinuitet je jako važni.
[cool]
[/quote]
Lavovi vole uvijek biti f centru pažnje [proud]
Prema staroj indijskoj priči neki je miš bio u stalnoj tjeskobi zbog straha od mačke.
Jedan mu se mađioničar smilovao i pretvorio ga u mačku. No tada se bojao pasa.
Zato ga je ovaj pretvorio u psa, onda se bojao pantere.
Tada ga mađioničar pretvori u panteru, no onda ga je
obuzeo strah od lovaca.
Na tom stupnju mađioničar se predao, te ga ponovno pretvorio u miša, rekavši:
"Ništa ne mogu učiniti da ti pomognem budući da imaš mišje srce."
skračeno bjane …budi to što jesi, z svoje kože ionak nemreš, stoga uživaj u njoj bez straha od drugog čovjeka.
[cool]
[/quote]
Lavovi vole uvijek biti f centru pažnje [proud]
[/quote]
čak bi rekel, da je centar preširoki pojam, ali kak neznam drugo i ovo bude dobro.
(centar centrova…..centar na centrentu)
[wink]
Prema staroj indijskoj priči neki je miš bio u stalnoj tjeskobi zbog straha od mačke.
obuzeo strah od lovaca.
Ljudsko je srce velika tajna; iako teži za istinom u kojoj jedino nalazi oslobođenje i radost,
prva reakcija ljudskih bića pred istinom je neprijateljstvo i strah…"
obuzeo strah od lovaca.
Ljudsko je srce velika tajna; iako teži za istinom u kojoj jedino nalazi oslobođenje i radost,
prva reakcija ljudskih bića pred istinom je neprijateljstvo i strah…"
[/quote]
Nije keka srce, nego mozak… Srce je već apsorbirano gradivo, ali mozak nije….
i dalje nečem niti pisati.
[wink]
Zamislite …Kosorica na čelu Vlade…..a ova iritantna PUSIĆKA, Predjednica države…..onda smo gotovi…..nayebali smo do kraja……
Meni je još gora kombinacija sa Hebrangom ili nedaj Bože "mlađahnim" Tuđmanom [bye]
[/quote]
U pravu ste,al nije bolji ni Lepi Nadan,miriše po Armaniju a iz duše po govnu.