Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Zlatna kočija stane na pet minuta
pred svačijom kućom jednom u njegovom životu…"

Kineska narodna

Kineska narodna

…je , istina…. i onda treba gledat kočiju, a ne kočijaša ili konja
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Kineska narodna

…je , istina…. i onda treba gledat kočiju, a ne kočijaša ili konja
[wink]
[/quote]

Viš recimo…. ja sam si sedel na "repici"* i onda sam opal.
I sad nije tolka greda to kaj sam ‘zbegel zlatnu kočiju, kolko to kaj sam opal na tintaru.
[wink]

Vjetar s mora vraća nam natrag odbjegle ptice
šumom krila što uči nas prolaznosti.
Ali šta marim ja da su noći moje i dani izbrojeni.
Neka trava spasi moju nježnost. Pijesak nek me nauči voljeti.
Ne mogu u zlu da živim, a za dobrotu ismijat će me.
Gdje je taj za kog vrijedi kleknuti na cestu i dotaći usnama
prah s njegove obuće?
Taj koji će kao livada svakog proljeća cvjetati u meni.

Neka doðe jedno proljeće što će nas naučiti biti radost
jedni drugima, i ostati lijepi.

Jer vječnoj mijeni usprkos, ja znam da moram naći
prije nego napustim ovu zemlju i ovo nebo
cvijet koji će zadržati bezazlenost
i ljubav koja neće prestati.

Vesna Parun

JEDAN KONJ NA JEDNO PILE…..
Uhitili su Nasrudina i odveli ga na sud pod optužbom da je u svom restoranu pileće odreske punio konjetinom.prije nego izreče osudu, sudac je htio znati u kojem je omjeru mješao konjetinu s piletinom.
Nasrudin pod zakletvom rekne..bilo je pola pola gospodine suče.Nakon sudske rasprave prijatelj ga upita što točno znači..pola-pola.Nasrudin odgovori…Jedan konj na jedno pile…….

…e,Nasrudine,Nasrudine…
i da čujemo bjane…kako je sudac presudio…
[rolleyes] [smiley]

Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i bresaka je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje.

Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati. Uzeo je veliko vedro i krenuo prema jezeru.

Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru.

Kad su ga primijetile, sve su uronile u vodu do vrata.

Jedna od djevojaka je povikala: "Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo vani dok ste vi tu !"

Starac odgovori: "Nisam ja vas došao gledati kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode". Pokazao im je vedro i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!"

Pouka: I starci mogu brzo misliti!

Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i bresaka je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje.

Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati. Uzeo je veliko vedro i krenuo prema jezeru.

Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru.

Kad su ga primijetile, sve su uronile u vodu do vrata.

Jedna od djevojaka je povikala: "Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo vani dok ste vi tu !"

Starac odgovori: "Nisam ja vas došao gledati kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode". Pokazao im je vedro i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!"

Pouka: I starci mogu brzo misliti!

ŠAMPION!!!
[wink]

Kineska narodna

ukrcaš se i voziš..i to traje zauvijek, nema toga ko bi te mogel izbaciti z nje van [wink]

Prodajem pasaru.
Hvala

Prodajem pasaru.
Hvala

…dal i motor Tomos…? [rolleyes] [smiley]

oh, novi član, baš lijepo, evo ja te pozdravljam kad već nema šefice ove teme na vidiku, kaj ti to dojde pasara?….možda bolje kupiti to nek dioničice kojima vrijednost padne svaki dan [undecid]

New Report

Close