Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

OSVRT
upiso sam se u teretanu i ostao u soku kak su svi gradjeni ko mikelandjelov david
shvatio sam da su se svi upisali semestar prije mene i da opet kasnim
pofuk

nema nikoga a ja pripremila jedno pivce za živce…
[img]http://www.beruska8.cz/jidloapiti/piti2/62.gif[/img]

Ko me zvao, ko me k sebi htio…
dolazim, a pri doktoru sam bio.

rekel mi je doc da jednu čašu na dan slobodno

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

…to su neke zagorske čaše… [lol] [lol]

…to su neke zagorske čaše… [lol] [lol]

Ovo je zagorska….
[img]http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/3/5/35549a74ea5c92e7e6dd7c9b220a82d8_content_large.jpg[/img]

ona prije je štamprlin
[wink]

Nok Bakicaaa…. gle jena mudrost od Boga

Unuci su nagrada od Boga za to
što niste ubili vlastitu djecu.
[wink]

MOLBA
malo sam se pogubio pa sam se potukao sa tastaturom od kompjutora
kako se nakon bitke broje mrtvi shvatio sam da mom protivniku fali slovo o, tipka enter,i tipka iznad nje mislim da je to ona sta brise imenom spejs
ako ima koji forumas istih svjetonazora glede kompjutera i agresivnih navika prema tastaturama a da ima te tipke visak……napominjem jos jedanput slovo o,tipka enter i tipka iznad nje ali nemogu procitati kak se zove jer je nemam bio bih mu veoma zahvalan kad bi mi to donirao kako bih bi u mogucnosti dalje djelovati na forumu i druziti se RAVNOPRAVNO sa mojim prijateljima
naglasavam RAVNOPRAVNO jer ako niste primjetili ja sam jos uvijek moderiran i shvatio sam zasto
zato sto radim pravoprosine greske jer nemam potpunu abecedu na tastaturi fali mi slvo o
tako da ga mal ima malo nema
unaprijed hvala
pofuk

…sad sam se sjetila…da sam jednom u Varaždinu pila "ispod škrlaka" a to je čaša iz koje se pije…kad je već šešir na glavi…al još ti se ne rastaje… [wink]

@pofuk
Kaj ti je to prema ovi najgori F1 nesreći
[wink]

…sad sam se sjetila…da sam jednom u Varaždinu pila "ispod škrlaka" a to je čaša iz koje se pije…kad je već šešir na glavi…al još ti se ne rastaje… [wink]

Eeeeee, onda su i najhrabriji pocureli. A šta je tek dok igraš "herca-asa"…Homo mortalis u 10 minut. (spomenul sam nekidan…. Zagorec – ak ti nebre pomoči, zajebal te bu sikak)
[wink]

@pofuk

Kaj ti je to prema ovi najgori F1 nesreći
[wink]

da…….ka i uvijek imate prav
doslo mi je da se smijem na Vas post ali nemam snage jer sam se sjeti o koje sam ja ozljede pobro u srazu sa svojim kompom iscasio srednji prsti i puko nokat na malom i jos osto bez love jer sam narucio novi komp
enivej hvala Vam sto ste mi barem na trenutak pkusali maknuti moje misli sa velike tragedije sta me je pogodila
pofuk

..Homo mortalis u 10 minut.
…evolucijski napredak…homoćapopit… [lol] [thumbsup]

..Homo mortalis u 10 minut.
…evolucijski napredak…homoćapopit… [lol] [thumbsup]

homo est
[wink]

New Report

Close