Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

U antikvarijatu sam kupio vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za istjerivanje vraga.

Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suho korijenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamiješao ih i skuhao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.

Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju bijesno napustila stan.

Tako, da stvar u načelu djeluje… [cool]

Koja je to knjiga?
[wink]
[/quote]
mislim da se ta knjiga zove BRACBI SAVJETNIK ZA POČETNIKE
pofuk
[/quote]

iako bi njoj taj naslov odgovarao,ali zove se male tajne velikih majstora
dobar recept,pa provajte [lol] [wink]

U antikvarijatu sam kupio vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za istjerivanje vraga.

Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suho korijenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamiješao ih i skuhao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.

Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju bijesno napustila stan.

Tako, da stvar u načelu djeluje… [cool]

Koja je to knjiga?
[wink]
[/quote]
mislim da se ta knjiga zove BRACBI SAVJETNIK ZA POČETNIKE
pofuk
[/quote]

iako bi njoj taj naslov odgovarao,ali zove se male tajne velikih majstora
dobar recept,pa provajte [lol] [wink]
[/quote]
ah….ne zadovoljavam osnovne uvjete………neznam da li je to pravilno reci…….jos sam mladic makar imam dojam da sam vec stari konj
pofuk

Što je mekše od vode? Što je tvrđe od kamena?
Ali, često meka voda dubi i tvrdi kamen.

Strpljenja. Vremenom od trave postane mlijeko…

a.n.

ah….ne zadovoljavam osnovne uvjete………neznam da li je to pravilno reci…….jos sam mladic makar imam dojam da sam vec stari konj
pofuk

Kakve ti to veze ima?! Važno je kakve ključe od auta nosiš sobom.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Što je mekše od vode? Što je tvrđe od kamena?
Ali, često meka voda dubi i tvrdi kamen.

Strpljenja. Vremenom od trave postane mlijeko…

a.n.

Točno to je Robi govoril milicajcima dok su ga hapsili kaj je travu imal med redima z grahom.
Normalno, ovi nisu skužili metaforu…i sad je Robi v ćuzi.
[wink]

@Keka
Draga Keka!
Već si dugo vremena kontam, zakaj ti nemaš jednu lepu slikicu pokraj imena?
Kaj veliš na ovo?
[wink]

[img]http://www.junfr.com/slike/kekec.jpg[/img]

Kad bi znao da te danas posljednji put vidim pospanu,
snažno bi te zagrlio i molio se Bogu
da mi dozvoli biti tvojim anđelom čuvarom.
Kad bi znao da su to posljednje minute što te vidim,
rekao bih ti ‘volim te’ i ne bi glupo pretpostavljao da to znaš.

G.G Marquez

jutarnja obavijest
….em ti trocikl…….
juce ja ošo u teretanu
i………vec od same pomisli da idem u teretanu mi je postalo zlo tako da sam jedva dovukao svoje izmoreno tijelo stotinu metara ali ipak uspjesno dovukao do nje
…usao sam nutra i sav premoren zatrazio čašu vode……
…..bio je tamo jedan nadasve simpatican mladi gospodin koji upucuje sportase u vjezbanje i ja ga zamolio za savjet kaj da vjezbam……….izjadavsi mu se kakvo je moje psihofizicko stanje na njegovo pitanje u kakvoj sam formi desilo se nesto fenomenalno………..
taj frajer me je pogledal i reko …………..o pofuk to ste Vi….to ste Vi………i posjeo me na trocikl i rekao ovo je vjezba za Vas…………..zamislite na TROCIKL
EM TI TROCIKL…………SVE ME BOLI
pofuk

.p.ofuče stari vuče primi jedan darak od mene.. [kiss]
http://www.youtube.com/watch?v=tJ7vjRyVoMg

.p.ofuče stari vuče primi jedan darak od mene.. [kiss]
http://www.youtube.com/watch?v=tJ7vjRyVoMg

hvala najljepša
pofuk

OBAVIJEST
ovim putem Vas obavjestavam da Vas na kratko napuštam i vracam se nakon povratka iz Stohkolma
pofuk

“”Vrijeme u kojem živimo s njemu svojstvenim izazovima izgleda kao doba pomutnje.
Toliki ljudi i žene doimlju se zbunjenima,nesigurnima,beznadnima,a nemali broj kršćana dijeli to stanje duha.Mnogi Europljani ostavljaju dojam da žive bez duhovnih korijena,kao nasljednici što su spiskali svoju baštinu,koju im je povijest namrla.
Sutrašnjica se često prikazuje kao nešto tmurno i nesigurno.
Budućnosti se mnogi više boje nego što je žele.Među mnogim zabrinjavajućim znakovima jest i unutarnja praznina koja razdire mnoge osobe,kao i gubitak vjere u smisao života.Znakovi gubitka nade katkad se očituju u zabrinjavajućim oblicima onoga što se može nazvati kulturom smrti.

Ipak,nijedno ljudsko biće ne može živjeti, a da ne gleda prema budućnosti.
Za ostvarenje svjetlije budućnosti potrebno je strpljivo i ustrajno zalaganje sviju,nadahnuto iskrenom nadom i istodobno trijeznim realizmom,zalaganje usmjereno na vrjednovanje onoga što nas već povezuje,prema iskrenom uzajamnom poštivanju,prema otklanjanju predrasuda,prema međusobnom upoznavanju i ljubavi.
Koju god karizmu ili službu netko imao, ljubav je glavni put označen svima!”

Vratio se….,makar među razbijače

New Report

Close