Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Zlato i blago, sine Alija, u ruci tvrdice su krpa,
a krpa u ruci darežljiva dobričine – zlato…"

Enver Čolaković

MISAO SVIJETA (S. S. Kranjčević)

Ima vječna
zvijezda sjajna
za oblacim negdje trepti,
ne vidje je smrtno oko
samo srce za njom hlepti.

Srce samo zvijezdu sluti
ideja je vječna slava,
Adamovo teži pleme
k njojzi krvlju i suzama

Nitko ne zna kad se rodi
možda pravo onog sata,
kada su se strašnom lupom
zatvorila rajska vrata.

Il’ su lažni ideali
ili laže ovo doba
tko će otkrit ovu zvijezdu,
s onu stranu našeg groba.

Dizale se za njom ruke,
ove oči pune bola
na podnožju akropole
na proplanku kapitola

Sveta bašto Gestemanska,
sveta vodo od Cedrona,
recite mi gdje je ona
tajna zvijezda vasiona.

Nitko ne zna kad se rodi
možda pravo onog sata,
kada su se strašnom lupom
zatvorila rajska vrata.

…..jutro……….
pofuk

MOLBA
gleda ovu nasu burzu danas i izgleda da svi cekaju srijedu i amere
kak me bas nejde ajte molim Vas ako neko ima kontakt sa obamom da ga zvrcne i pita kaj bu bilo jer da je pofuk opet u komi
pofuk
p.s. unaprijed hvala i ne bi Vas zical da se toliko kompromitirate za mene al sam cul da obama misli na sirotinju i to ne samo da misli nego im i zeli pomoci

BREAKING NJUZ
kako mi je zadnjih 24 sata doslo na p.m. dosta poruka glede razmisljanja mojih dragih prijatelja kamo ce trend trzista ici moram ih obavijestiti da se nekaj cudno desilo
tako da oni koji su mi poslali da ce trziste eksplodirati prema gore budu jako oprezni a ovi drugi koji su imali depra predvidjanja isto budu jako oprezni da ne bi ispalo da su ovi prvi bili u pravu
evo izvjestaja
http://www.jutarnji.hr/prikolica-sa-15-bikova–prevrnula-se-na-ogradu/329864/
pofuk

Bigamija znači imati jednu ženu previše;
monogamija je ista stvar…

O. Wilde

[rolleyes] [lol]

jutro
pofuk

…dan…..
http://www.youtube.com/v/DtsXEJOlKwU&hl=en&fs=1&"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/DtsXEJOlKwU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
pofuk

"…Kad čovjek dublje pogleda u dušu svijeta
lako shvati da na svijetu uvijek
postoji jedna osoba koja čeka
onu drugu
Bilo to nasred neke pustinje ili
nasred nekog velikog grada…
I kad se te osobe sretnu
i njihovi pogledi se ukrste
sva prošlost i sva budućnost
gube svaki značaj…
i samo postoji taj trenutak…"
Paulo Coelho

U antikvarijatu sam kupio vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za istjerivanje vraga.

Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suho korijenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamiješao ih i skuhao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.

Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju bijesno napustila stan.

Tako, da stvar u načelu djeluje… [cool]

U antikvarijatu sam kupio vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za istjerivanje vraga.

Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suho korijenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamiješao ih i skuhao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.

Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju bijesno napustila stan.

Koja je to knjiga?
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Koja je to knjiga?
[wink]
[/quote]
mislim da se ta knjiga zove BRACBI SAVJETNIK ZA POČETNIKE
pofuk

New Report

Close