U vremenu iza
moje ruke i
tvoja ramena,
odvagnuo si na vagi
koja nije htjela
vagati za mene.
a.d.
je je, te stočne vage su zajebana stvar. Ko nezna, zajebe se dok si rekel keks.
[wink]
[/quote]
Kao što vidiš, u modi su mali automobili, mali mobiteli, uskoro će u modu ući i mali pimpek. Onda ćeš ti postati pravi frajer. [lol] [lol]
Bio jednom jedan učenik kojemu je učitelj, glasoviti grčki filozof, povjerio čudan zadatak. Zapovjedio mu je da dadne novac svakome tko ga uvrijedi u razdoblju od tri godine. Silno čeznući za prosvjetljenjem, učenik je činio točno onako kako mu učitelj zapovjedi.
Kad je ova poprilično duga kušnja bila završena, gospodar pozva mladića k sebi i reče mu: "Sada možeš ići u Atenu jer si spreman učiti mudrost."
Sav ponosan, učenik se uputi prema Ateni. Prije nego je ušao u veliki grad ugleda, zasigurno, mudra čovjeka kako sjedi na vratima vrijeđajući svakoga tko pristigne. Naravno, kad je ugledao učenika, i njega stade vrijeđati. "Hej", vikao je na učenika. "Kako samo možeš biti tako ružan i glup? Nikad ranije nisam vidio da netko izgleda tako blesavo."
Ali umjesto da se brani ili napada, učenik prasnu u smijeh. "Zašto se smiješ kad te vrijeđam?" upita mudrac.
"Zato", reče učenik, "jer sam pune tri godine plaćao ovakve pogrde, a sad mi ih ti daješ besplatno!"
"Uđi u grad," reče mu mudrac. "Tvoj je!"
poučna ti je ova priča keka otkud god da si je izvukla/ izvukel (ne znam kaj si)…one zbog kojih naučimo otrpiti i uvrede zaista trebamo nagraditi jer nam pomognu spoznati što u životu vrijedi našeg vremena i angažmana.oni koji vrijeđaju ne zaslužuju nikakvu našu emocionalnu angažiranost već samo našu ravnodušnost [sealed]
MOLBA
molim za savjet
kako sam dobio dobro po piksi na burzi i to zahvaljujuci vlastitim greskama i glupostima poceo sam zadnjih godinu dana ko mutav bauljati po citavoj nasoj jedinoj nam domovini i upoznao sam dosta forumasa…….da ne bi bilo sada bla bla bla….ovo,ono……….nego da prejdem na stvar
da nije bilo forumasa ja bi bio u jos vecoj komi nego sad …………..savjetima su mi dosta pomogli kako raditi i sta……………………
sad ja Vas pitam za savjet jer sam danas bio na picu sa jednim nadasve dragim covjekom i nasim kolegom forumasem
daklem sta se desilo……..covjek je dao 10 000 evra tesko stecenog novca svome brokeru (ili neznam kaj je taj tip po zvanju(valda ima nekakav fond za otvoreno ulagan je ili sta vec…….daklem financ.savjetnik) i nakon odredjenog perioda od tih 10 000 evra taj nas kolega forumas ima 1000 evra………..nije to sve……… poslije toga je tom svom financijeskom savjetniku dao jos neku svotu novaca manju od prvobitne da mu vrti………
ja sam nasem forumasu kolegi rekao da mislim da mu to nije najpametnije i da povuce novce od tog kvazi financ.strucnjaka i da se radje sam kocka jer da mu to nebu dobro zavrsilo jer da imam dojam da mu taj financ,savjetnik zna puno manje od mene koji sam totalno zgubljen
sad ja Vas molim moje prijatelje koji ste iskusniji od mene da kazete svoje misljenje kako bi nasemkolegi forumasu pomogli da zna sta da napravi
unaprijed hvala
pofuk
Ne sudi – da ti ne sude…
Maksim Gorki
?????????????????????????????????
sad sam u totalnom šoku
strasno…………sad vise ni bakicaaa nema vremena napisati kaj misli nego da link i veli deca gledajte si
strasno
pofuk
Past ćeš bezbroj puta pod životnim križevima. Ne gledaj u svoj pad, ne okreći se natrag za onim što je bilo, idi naprijed, diži se, hodaj… To je tvoj uspjeh, to je tvoja savršenost, to je tvoja veličina, tvoj ponos, tvoj cilj…
Past ćeš bezbroj puta pod životnim križevima. Ne gledaj u svoj pad, ne okreći se natrag za onim što je bilo, idi naprijed, diži se, hodaj… To je tvoj uspjeh, to je tvoja savršenost, to je tvoja veličina, tvoj ponos, tvoj cilj…
…….ne dušo ,to nije moj cilj……….ja sam shvatio sto u pravom smislu znaci riječ gravitacija i nisam toliko jak da se borim protiv nje…….kupil sam si velik krevet i sad lezeci u njemu ti jos jedanput kazem da mi je prerano dici se iz njega……ZAPAMTI…….prerano je…..
pofuk
SUVREMEN ČOVJEK
Sigurni ste da živite u 21. vijeku, ako…
1. Slučajno unesete "pasword" u tastaturu mikrovalne.
2.Godinama niste igrali pasijans "pravim kartama"
3. Imate listu od 15 telefonskih brojeva, za 3 ćlana svoje obitelji.
4. Šaljete e-mail osobi koja sjedi za stolim do vas.
5. Niste u kontaktu sa obitelji i prijateljima – jer nemaju e-mail.
6. Parkirali ste se u dvorište vlastite kuće;uzimate mobilni i zovete da provjerite ima li nekoga kod kuće tko bi izašao i pomogao vam da uznasete namirnice iz automobila.
7. Svaka reklama na TV-u ima, na dnu ekrana, web adresu.
8. Napuštanje kuće, bez mobilnog telefona, razlog je za poniku, morat ćete se vratiti i uzeti ga.
10. Ustanete ujutro i odlazite na "net" prije doručka.
11. Čitate ovo, klimate glavom i smijete se.
12. Toliko ste zauzeti da niste ni primjetili da na ovoj listi nema točke 9!
13. Sada ste zastali i provjeravate da li stvarno nedostaje ta točka.
14. I smijete se!
SUVREMEN ČOVJEK
Sigurni ste da živite u 21. vijeku, ako…
1. Slučajno unesete "pasword" u tastaturu mikrovalne.
2.Godinama niste igrali pasijans "pravim kartama"
3. Imate listu od 15 telefonskih brojeva, za 3 ćlana svoje obitelji.
4. Šaljete e-mail osobi koja sjedi za stolim do vas.
5. Niste u kontaktu sa obitelji i prijateljima – jer nemaju e-mail.
6. Parkirali ste se u dvorište vlastite kuće;uzimate mobilni i zovete da provjerite ima li nekoga kod kuće tko bi izašao i pomogao vam da uznasete namirnice iz automobila.
7. Svaka reklama na TV-u ima, na dnu ekrana, web adresu.
8. Napuštanje kuće, bez mobilnog telefona, razlog je za poniku, morat ćete se vratiti i uzeti ga.
10. Ustanete ujutro i odlazite na "net" prije doručka.
11. Čitate ovo, klimate glavom i smijete se.
12. Toliko ste zauzeti da niste ni primjetili da na ovoj listi nema točke 9!
13. Sada ste zastali i provjeravate da li stvarno nedostaje ta točka.
14. I smijete se!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOO kekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO ;BRAVO kekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pofuk
Kao što vidiš, u modi su mali automobili, mali mobiteli, uskoro će u modu ući i mali pimpek. Onda ćeš ti postati pravi frajer. [lol] [lol]
Nema to veze, glavno da buš ti sretna z novom modom. Mali mobač, mali autić, mali tintilinić.
[wink]
Nema to veze, glavno da buš ti sretna z novom modom. Mali mobač, mali autić, mali tintilinić.
[wink]
[/quote]
pa Vas dvoje ste se našli
eto i da ja malo pripomognem u Vasem zblizavanju
pofuk