Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Breaking vesti iz bukmir baze
Decki ce izgleda opet morati rjesavati partijom prefa
samo da se ne desi ponovo da neko nekome popali stih
pofuk

e pofuk, navaljuju name ove butre iz butmira baze i traže tvoj broj moba, kažu jedino si ti tam nekaj vredil i bil izistinski starr..
nekim neobjašnjivim i sad već pomalo zabrinjavajućim načinom izbriso se tvoj broj iz mobova svih butra u radijusu 10 km od butmira baze
bit će se ameri boje da se ne izlaješ kaj su ustvari dogovorili kojoj butri na jastuku jutro nakon…

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

oštar nož
suha debela slanina
šareno, mljac

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Nikomu ne moze sinuti zora prije nego sto dodje
kraj njegovu nocnom putu.
(Khalil Gibran)

Iskustvo je ono što dobiješ,
kada ne dobiješ ono što želiš…

a.n.

Za tebe
haljina od ostvarenih želja
prsten od zlatne dobrodošlice
sandale od sretnog povratka
srce od meda i mlijeka
i ruke nasmijane
koje sreću grle
na vratima Života

e pofuk, navaljuju name ove butre iz butmira baze i traže tvoj broj moba, kažu jedino si ti tam nekaj vredil i bil izistinski starr..
nekim neobjašnjivim i sad već pomalo zabrinjavajućim načinom izbriso se tvoj broj iz mobova svih butra u radijusu 10 km od butmira baze
bit će se ameri boje da se ne izlaješ kaj su ustvari dogovorili kojoj butri na jastuku jutro nakon…

pa vidis kaj su se dogovorili
ono kaj sam i napiso prije
ameri su im rekli…..decki mi imamo pametnija posla nek se zajebavati sa Vama a i konacno nam situacija nije najjasnija sta cemo sa Vama……..mi idemo doma i za mesec dana smo nazad……onda znate kaj sljedi………
pofuk
p.s. ovo zajebavati sa Vama su rekli sa malo v …….tu sam napravio gresku u prevodu jer nisam bas jaci sa engleskim jezikom……….daklem pravilno bi bio prevod od rijeci do rijeci…….decki mi imamo pametnija posla nek se zajebavat sa vama a i konacno nam situacija nije najjasnija sta cemo sa vama
……..moja isprika na krivom prevodu….ipak je tu svaka rec vazna i svaka se vaze

OBAVIJEST
pofuk ovde
ponukan cinjenicom da mi se veliki broj forumasa javio na p.m. da su u depreseiji zato sto Hrvatska nece ici na sp u nogometu ovim putem Vam se obracam kako bi Vam olaksao tegobe
daklem
u zivotu je sve stvar percepcije i kuta iz kojeg gledamo stvari ……daklem …..prvo se treba zapitati sta bi mi uopce kao jedan od najstarijih evropskih a zasigurno i najkulturnijih naroda radili u africi???????? sta cemo mi u africi????? nije neka ponuda muzeja,teatra i da ne nabrajam dalje…..a to kaj bi trosili lovu na neke safari rute izmedju utakmica,lahko otidjemo u zoo
pofuk

OBAVIJEST
pofuk ovde
ponukan cinjenicom da mi se veliki broj forumasa javio na p.m. da su u depreseiji zato sto Hrvatska nece ici na sp u nogometu

kaj opet bude neko svjetsko prvenstvo u nogometu? pa kolko ih je već bilo? i zakaj sad opet, kaj ih uvijek ponište, zbog dopinga ili kaj?

OBAVIJEST
pofuk ovde
ponukan cinjenicom da mi se veliki broj forumasa javio na p.m. da su u depreseiji zato sto Hrvatska nece ici na sp u nogometu

kaj opet bude neko svjetsko prvenstvo u nogometu? pa kolko ih je već bilo? i zakaj sad opet, kaj ih uvijek ponište, zbog dopinga ili kaj?
[/quote]
ah….iskreno neznam….to bi trebalo nekog strucnjaka za nogomet pitati ali mislim da je stvar u samo u lovi
pofuk

Mirisima prve
jutarnje kave
i zvukovima jutra
darujem svoja čula..
Slijedim zoru
okupanu rosom..
Prve kapi svježine
raspršujem mirisnom kosom..
Okupana ljubavi
zalivena sjajem sreće
znam da s moga lica
nikada nestati neće..
Budim ti misao
zoro mog jutra..
Budi moja misao
moja snaga i sutra…

Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše!
Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci…

Fridrich Hebbel

New Report

Close