Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti…..Thomas Woodrow Wilson

kupiš dvije litre
ostane ti butelja i pol
kolko si popio/la?

kad ja pijem ne ostaje ništa [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Gola istina je, kada sam volio Estelu ljubavlju čovjeka, volio sam je prosto zato što je za mene bila neodoljiva.

Jednom zauvijek, znao sam svoju žalost, često i često, iako ne uvijek, da sam je volio nasuprot razumu, nasuprot obećanju, nasuprot miru, nasuprot nadi, nasuprot sreći, nasuprot svim mogućim obeshrabrenjima.

Jednom zauvijek, nisam je volio ništa manje zato što sam sve ovo znao.
I to me nije ništa više obuzdavalo, nego da sam predano vjerovao da je ona ljudsko savršenstvo…

Velika očekivanja ~ Charles Dickens

Lijepo se prisjetiti onih koji na negativnu energiju odgovaraju ljubavlju. Takvih ljudi nema mnogo. Oni koji tako postupaju, posjeduju ljubav koju mogu dati. Znaju da ne mogu dati što nemaju pa su prešli dodatni put i dobili ono što žele primati i davati. Želiš li davati i primati ljubav i veselje, sjeti se da ne možeš dati ono što nemaš. No ako si spreman prijeći dodatni put i promijeniti ono što imaš u sebi, promijenit ćeš svoj cijeli život!

I dok sam poput lijenog djeteta sjedeći na časopisima ispunjenoj kartonskoj kutiji listao stare tiskovine i vrlo svjesno odgađao neminovni odlazak u reciklažno dvorište, pod prste mi je došao ovaj zanimljiv tekst iz intervjua koji je Carlos Santana dao prije zagrebačkog koncerta održanog 20. srpnja 2004. Možda će se još nekome svidjeti, pomislih. Bio je to jasan znak te sam odlučio garažu počistiti nekom sljedećom zgodom. Loše navike, ponekad, ne treba prenaglo mijenjati, a višegodišnji nered je opasniji ako izvire u mojoj glavi.
«Za mene je duhovnost voda. Religija i politika su Coca Cola i Pepsi Cola. To je posao, a duhovnost nije posao. Ona je besplatna i pripada svima.
Ne morate posjetiti Papu da biste došli u nebo. Ne morate posjećivati gurua da biste dostigli nirvanu. Sve što trebate jest biti dobri, strpljivi, radosni, živjeti svoje svjetlo, sreću i ljubav. To je ulaznica za drugu stranu. Svatko od nas se može vratiti svom svjetlu od kud smo i došli.»

JUTARNJE VJESTI
kao sto znamo danas pocinje mali dayton u susjednoj nam drzavi
sta mozemo ocekivati pitaju se geopoliticki strucnjaci
daklem desit ce se sljedece…….pocet ce sve sa smijeskom sa svih strana i onda ce se lagano preci na goruce teme………ako se nista nece dogovoriti pijuni iz bosne i hercegovine sljede dva scenarija
ili ce ih ameri zakljucati u toj vojnoj bazi poput ona 3 preminula klipana u daytonu da se dogovore
ili ce reci predah pa ce im sljedeci puta u vrlo skorasnjem razdoblju donjeti gotove prijedloge i opet ih zakljucati dok svi sve ne potpisu
pofuk

rezultat svega ce biti da ce se europska unija kada prime nas ,bosnu i srbiju u roku 2o godina raspasti jer mi imamo hisrorijski niz unistavanja svega sto je federalno ,konfederalno i da ne nabrajam dalje……..
pofuk

ukaratko na ovim podrucjima zivi stoka sitnog zuba kako je to nas voljeni predsjednik znao reci na celu samnom
pofuk

Sreća koju tražimo izmiče nam;
sreća koju pružamo vraća nam se!

John M.Templeton

Sreća koju tražimo izmiče nam;
sreća koju pružamo vraća nam se!

John M.Templeton

al je njega negde mučio bumerang
pofuk

kupiš dvije litre
ostane ti butelja i pol
kolko si popio/la?

2 litre sikak [wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

kupiš dvije litre
ostane ti butelja i pol
kolko si popio/la?

kad ja pijem ne ostaje ništa [lol]
[/quote]

Tak je Mare! Ali bilo je KAO ostane butelja i pol.
Ok, nek ostane butelja i pol, ali ove dve litre su otišle sikak!
Još ak se točil gemišt po sistemu "I -" (čitaj: prst vina , prst vode)
onda se spilo sikak 3 litre.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close