Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

OBAVIJEST
sad sam se tek ustao iz kreveta makar sam se probudio u 9.ooh
kako sam se zdebljao odlucio sam ici na fitness i kaj se desilo
sanjao sam da sam bildao u teretani i ujutro sam se sav strgan od muskufibera probudio tako da se do sad nisam mogao dignuti iz kreveta
em ti fitness i bilo kakav sport pod stare dane
pofuk

..onda večeras možeš bez foldanja .. [wink]..ti me kapiši..

MOLBA
sad sam se vratio iz lokalne kafane koja je u medjuvremenu postala in mjesto
ponukan cinjenicom da se lose osjecam i da mi u zadnje vrijeme nis nejde od ruke zamolio bih moje jedine prijatelje ,koje imam,forumase da mi pomognu sa savjetom
daklem sljedece
na burzi cak vise ni minus ne radim jer nis ne radim
ovaj mesec bio na plusu 15000 kn na kocki ali mi se vratio u zivot moj prijatelj doktor internista ni sam neznam od kud tako da mi je sad saldo na kladionici pao na +1200 kn
danas sam htio staviti soma kuna na nereseno slovenija srbija jer mi je svojedobno jedan manje poznati historicar koji mi je predavao povjest u osnovnoj skoli rekao da je u srpskoj tradiciji vrlo velika vjerojatnost kada se nesto lomi da je rezultat nerjesen pocev od vidovdana
kako ga danas nisam poslusao otisao sam van naci zensko drustvo u lokalnu kafanu gde samo muzjaci izlaze……….kao sto sam vec napomenuo na pocetku teksta ta lokalna kafana se pretvorila u in mjesto i bilo je sve prepuno pripadnica ljepseg spola…………..i da barem opet nisam nista napravio bilo bi mi sve jasno ali sam stupio u kontakt sa krivom zenom jer sam malo dublje zagledo u casicu i fulirajuci njoj mislio sam da fuliram sa mojom metom ne shvativsi da ja nisam n jezina meta
molim pomoc
unaprijed hvala
pofuk

Postoje cetiri bjedne situacije u covjeka pred zivotom, I to zivotom u kojemu se uvjek traze namjere I akcije, a to su: slabost volje osobna sujeta, razocaranje I strah od drugog covjeka. Junaci, heroji u zivotu za ovo ne znaju, medutim kukavicama je ovaj zivotni model opisan u cetiri pojma najpoznatiji . U zdravom I mocnom duhu prvi znak zdravlja je, znak za mjeru I ravnotezu. Pa su tako I nase zelje srazmjerno uvjek povezane sa nasim duhovnim I moralnim zdravim razumom. Mnogobrojne zelje znace I mnogobrojne moci, pa tako I jos neostvarena djela; neostvarena ali precizirana djela. Ko ima puno zelja, taj ima I mnogo snage. Covjek bez zelja, je mrtav covjek, tako dozivljava propast instikta.To se zove, prva covjekova smrt. Apatija u zivotu je ravna smrti, pa je to jedno te isto; a zelja I zivot idu nerazdvojeno. E ja ti sestro I brate imam zelja do besvjesti…narocito sexualnih. Zelje koje su iskonske I jake ,neobuzdane, to je kao da je vec upola postignut cilj. U bitki na Arbalesu, gdje se borio mladi makedonski kralj Aleksandar koji je bio gologlav, kako bi raspalijo medu svojim ratnicima pobjednicku objest volje I zelju za takmicenjem, jer su njegove trupe bile manjebrojnije od neprijateljskih. Spanjolski kralj Don Huan je u bitki kod Lepanta stajao na svojoj admiralskoj galiji, sav u zlatu kao da je saliven, i sa papinom zastavom u ruci, da bi u krscanima razbuktao zelju za pobjedom, I to zakonom jedne vise volje. Duhovna pobjeda uvjek ide prije bilo koje materijalne pobjede. Nase zelje su uvjek zavisne od nase osobne volje ako je ona jaka, ili od tude sugestije ako sami nismo dovoljno jaki. Covjek koji stotinu puta sebi ponovi svoju zelju, on se sav u nju uzivi I izgradi u nju kao da ju je vec I ostvario, I to je pravi put ka nekome cilju; Ja hocu, ja mogu! Tako je I sa lazi, kada se prenese stotinu puta postaje istina.To je odlazak Sigfrida da prodre u samu utrobu ognjene plaine. Tako covjek sa svojim uvjerenjima zove fikciju o buducim stvarnostima. (Kapetan Nemo je bio fikcija.) Danas Evo ja nasred Atlanske pucine vadim naftu na morskoj dubini 6.000 metara, da ne govorim o dubini dna,(cvrstog terena ispod mora, jos toliko) Covjek puno manje duguje svojem razumu nego svojim instiktima. Zato su sva duboke energije proizisle iz dubokih htijenja I prorocanskih opsesija. Ima ljudi koji od samog pocetka zivota izgledaju kao da nose svoju sudbinu kao golu sablju-mac u rukama, I da niko I nista ne moze omesti njihove planove u zivotu.Ovo je vrhunac volje I duha koji postizu samo ljudi dubokih prorockih energija. Cezar je pobjedija u Galiji, a ne rimske legije; a Napoleon je na Austerlici bio jaci od obe vojske koje su se borile. Zato dragi moji virtualci koji posrcete I padate, tugujete I naricete na svojim zivotnim nesrecama , ljubavnim jadima, nadite smjelosti I duhovne snage za svake situacije u kojima se nadete; pa se izdignite u svojim zeljama I slusajte svoj nagon, instikt koji ce vas izvuci iz jadne siteuacije. Budite u najmanju ruku optimisti I onda kada su do u pepeo izgorile sve lade, a vi se nalazite sami na otvorenoj pucini…

ja sam
evo da se malo i pohvalim
stavio 2000 kuna na milan i inter dobio 4114,28 kuna
sad mi je plus 3314kn ovaj mjesec……to pisem ne tato da se hvalim nego da si svaki moment znam u kakvom sam stanju na kladionici da se ne izgubim
pofuk

ČESTITKE POFUKU…. [thumbsup]

ČESTITKE POFUKU…. [thumbsup]

…ah hvala najljepsa samo iskreno nije mi zivot nekaj za pohvaliti se
sa glupostima se bavim
pofuk

Kupio sam Energy Drink prije puta u Zagorje (sprema se berba)

Stajao sam u podužem redu u samoposluzi i osluškivao pokoju riječ bezazlenog razgovora šarmantne gospođe u ranim pedesetim i mlade majke koja je inspiraciju svoje narančaste kose i frizure zasigurno našla u mladolikoj Annie Lenox. Nepristojno zureći u njezin piercing na nosu, japansku tetovažu na potiljku (koju je vjerojatno smislio njezin dragi i koja zasigurno znači: skuhaj mi ručak) primijetih i nervozno drmusanje ručke dječjih kolica kojom je pokušavala umiriti dijete koje se ufuravalo u plač.
Ne znam kontekst cijele priče, ali sam registrirao da je ova starija rekla mlađoj kako je ovo današnje zlo rezultat upravo tog našeg prokletog rata. Zapiljen u profil mlađe sugovornice iz kojeg se prelijevalo plavetnilo mora, razabrah njezine začudne riječi koje su odudarale od ovog prizora i koje su me probudile:
»…Eh, kada bismo jedni drugima samo željeli dobro, svijet bi bio divan, a kad bismo jedni drugima i činili dobro, ovaj život bi bio raj.»
Da, baš…i upravo si ti ta koja bi ljudima trebala govoriti takve instant istine, u sebi pomislih, a onda zagrizoh usnicu da se ne pukao od smijeha i doveo se u neugodnost zbog prisluškivanja razgovora.
Vozeći se doma, neprestano sam razmišljao o djetetu kojeg bih želio prigrliti, poljubiti ga i reći mu da ovaj svijet i nije tako daleko od raja, i da ova pripadnica današnje alternativne scene nije daleko od istine…samo da smo češće svjesni njegove ljepote. A onda sam pomislio i na vas, Virtualce, koji nikome ne želite zlo i nikoga ne varate i ne lažete. Mislio sam na sve vas, s ljubavlju…M.

KASNO VECERNJE PITANJE
danas sam mjenjajuci programe na tv oko 14 sati i 30 min na hrt1 naisao na emisiju u kojoj je bio gost jedan gospodin…..nisam ga bas razumio o cemu prica ali mi je jako slicio na Jozu Manolica .gotovo isti joza ali mi se ucinio nekako malko mladji pa bih molio ako neko zna sa sigurnoscu da li je to bio manolic
unaprijed hvala
pofuk

Kupio sam Energy Drink prije puta u Zagorje (sprema se berba)

Stajao sam u podužem redu u samoposluzi i osluškivao pokoju riječ bezazlenog razgovora šarmantne gospođe u ranim pedesetim i mlade majke koja je inspiraciju svoje narančaste kose i frizure zasigurno našla u mladolikoj Annie Lenox. Nepristojno zureći u njezin piercing na nosu, japansku tetovažu na potiljku (koju je vjerojatno smislio njezin dragi i koja zasigurno znači: skuhaj mi ručak) primijetih i nervozno drmusanje ručke dječjih kolica kojom je pokušavala umiriti dijete koje se ufuravalo u plač.
Ne znam kontekst cijele priče, ali sam registrirao da je ova starija rekla mlađoj kako je ovo današnje zlo rezultat upravo tog našeg prokletog rata. Zapiljen u profil mlađe sugovornice iz kojeg se prelijevalo plavetnilo mora, razabrah njezine začudne riječi koje su odudarale od ovog prizora i koje su me probudile:
»…Eh, kada bismo jedni drugima samo željeli dobro, svijet bi bio divan, a kad bismo jedni drugima i činili dobro, ovaj život bi bio raj.»
Da, baš…i upravo si ti ta koja bi ljudima trebala govoriti takve instant istine, u sebi pomislih, a onda zagrizoh usnicu da se ne pukao od smijeha i doveo se u neugodnost zbog prisluškivanja razgovora.
Vozeći se doma, neprestano sam razmišljao o djetetu kojeg bih želio prigrliti, poljubiti ga i reći mu da ovaj svijet i nije tako daleko od raja, i da ova pripadnica današnje alternativne scene nije daleko od istine…samo da smo češće svjesni njegove ljepote. A onda sam pomislio i na vas, Virtualce, koji nikome ne želite zlo i nikoga ne varate i ne lažete. Mislio sam na sve vas, s ljubavlju…M.

hvala Vam sta mislite na nas i to Vam se zahvaljujem u ime svih nas
pofuk

zakasnjena cestitka
svim forumasima muslimanske vjeroispovjesti cestitam bajram
pofuk

………ah….
pofuk

…….ajoj……….
pofuk

New Report

Close