@Mare.mar
…draga prijateljice vidi ča san naša u bilome svitu. Ime kao tvoj Nick , a na divnoj kući uz more…ako me počastiš reći ću ti gdje je na PM… [thumbsup]
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti….voli vas sanjalica KEKA
kad ovo čitam pomislim da je moj klon u akciji …ali tada shvatih da ja nemam klona [rolleyes]
[/quote]
sad sam se sjetila da ti nemaš pojma da smo mi imale celu teoriju čiji si ti klon u početku [lol] …kasnije nas je tvoja toplina s kojom pišeš razuvjerila da bi ti mogla biti taj forumaš [wink]
[/quote]
Preporuka samoj sebi.
Biti u toku događanja.Naravno bez ovisnosti i dodataka toj neobičnoj pojavi koja me pomno prati već neko vrijeme.
Putovati pustinjom ili krenuti nekim brodom skrivena u neki prostor za teret, gdje me neće pronaći. Neko vrijeme.
Danima.
Možda,
Barem ne odmah,jer ću vjerovati sebi da imam šanse za uspjeh.
Ne želim negativne misli i primisli, to je previše škrto i traži vrijeme za skupljanja.
Želim savjesno reći kapetanu nakon što budem otkrivena da sam bila već par puta na brodu.
Neotkrivena.
Dok na dokovima mašu jedni drugima, jasno vidim neke neobične načine komunikacije za koje neki ne vjeruju da više postoje.
Vidim ljude i mašem im.
Sretna.
Prvo je pravilo truditi se da ti dušu ništa ne muči.
Drugo je pogledati činjenicama u oči i shvatiti što one zapravo jesu.
Neka se tvoj duh ne kinji tijekom događaja.
Oni se na to mučenje duše neće obazreti.
Kako je smiješno i neobično čuditi se ičemu što se može dogoditi u životu…
Marko Aurelije
Pazi sad!
Ne volim igrice. Osim PS, PC, onlajn i u krevetu. E da, sad kao što je ostalo? Ajmo, kreativci!
Čujem svašta. Da sam nagla. Nisam nagla nego pripazi šta govoriš. Nije mi jasno ni zašto ulaziš u nešto za što nemaš…ful opremu. Nisam nagla jer tebi trebaju visinske pripreme.
Držim čudacima ljude koji pričaju o planinama a ne kreću planinarit. Riječi vs. Djela.
Ali me smijeh ulovi kad pomisliš da mi je stalo.
Klap. Rez.
Ja sam samo nježna žena.
A mene boli trbuh od smijeha, kad vidim kako si neki muški daju truda, da bi postali žena pa makar samo u virtualnom svijetu, ali na žalost sav trud koji ulaže u to pada brzinom munje u vodu [bye]
Pazi sad!
Ne volim igrice. Osim PS, PC, onlajn i u krevetu. E da, sad kao što je ostalo? Ajmo, kreativci!
Čujem svašta. Da sam nagla. Nisam nagla nego pripazi šta govoriš. Nije mi jasno ni zašto ulaziš u nešto za što nemaš…ful opremu. Nisam nagla jer tebi trebaju visinske pripreme.
Držim čudacima ljude koji pričaju o planinama a ne kreću planinarit. Riječi vs. Djela.
Ali me smijeh ulovi kad pomisliš da mi je stalo.
Klap. Rez.
Ja sam samo nježna žena.
A mene boli trbuh od smijeha, kad vidim kako si neki muški daju truda, da bi postali žena pa makar samo u virtualnom svijetu, ali na žalost sav trud koji ulaže u to pada brzinom munje u vodu [bye]
[/quote]
danme uvijek treba uzdizati i ne dozvoliti da se osjete ugrozene. Zaista vas sve skupa volim od srca, i sve sto radim radit cu od srcasrcu.Žao mi je što ću te razočarati ali ipak sam samo jedno nježno ŽENSKObiće sa svim manama i vrlinama kao i svi.VOLI VAS VAŠA KEKA ..KEKA A EVO I KAKO KEKA…
Neznam kako vi ali ja bih mogla bezbroj puta gledati seriju Malo misto i svaki put ponovno uživati u zgodicama i nezgodicama žitelja Malog mista..Svako malo misto bi moglo imati svoju seriju..svoje redikule..smišnu..ludu ili tešku stvarnost..
susid susidu u teću viri
gleda jel unutra meso
ili zelje i krompiri..
A šta san ja ono tila reć,e da gledajući ponovno seriju sitila san se kako sam ja upravo na osnovu te serije dobila nadimak..Bila sam tada u drugom razredu Gimnazije kada je serija ponovno prikazivana..Svi su dobili nekakav nadimak..Bija je tu Luiđi..bila je i Bepina..bija je Roko i Anđa..pošćier..bidni Servantes …Galileo..i naravno Keka..E Keka san bila i ostala ja…Osta je i Galileo..a ostali su nekako ostali bez svojih nadimaka..ja mislim da je to zato jer se nisu znali nositi s njima..a meni je moje baš bilo simpa..
Završila je Gimnazija svi krenuli po višim ili visokim školama…Ode i Ane ili šjora Keka…
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti….voli vas sanjalica KEKA
kad ovo čitam pomislim da je moj klon u akciji …ali tada shvatih da ja nemam klona [rolleyes]
[/quote]
sad sam se sjetila da ti nemaš pojma da smo mi imale celu teoriju čiji si ti klon u početku [lol] …kasnije nas je tvoja toplina s kojom pišeš razuvjerila da bi ti mogla biti taj forumaš [wink]
[/quote]
Mogu si misliti kako ste slali jedna drugoj pm sa velikim ?
Onako kao sa vedra neba sam upala u vaše "odaje" ,pomalo sjetna,pomalo plašljiva,pomalo romantična… a još više u očekivanju da ču ovdje nači recept kako se izvuči iz nevolje zvana burza,hahahah..ajoj, da mi je naći moj prvi post [lol]
@Mare.mar
…draga prijateljice vidi ča san naša u bilome svitu. Ime kao tvoj Nick , a na divnoj kući uz more…ako me počastiš reći ću ti gdje je na PM… [thumbsup]
..e moj dragi prijatelju, da si me pita nebi triba tražiti po bilom svitu..ja bi ti odmah rekla da ima još koja "zimmer frei" [wink]
[/quote]
[/quote]
Onako kao sa vedra neba sam upala u vaše "odaje" ,pomalo sjetna,pomalo plašljiva,pomalo romantična… a još više u očekivanju da ču ovdje nači recept kako se izvuči iz nevolje zvana burza,hahahah..ajoj, da mi je naći moj prvi post [lol]
[/quote]
Vrijeme je krize i vrijeme konsolidacije tržišta, prilika za prodaju i kupnju, stoga u Hrvatskoj treba očekivati preuzimanja kako u realnom tako i u financijskom sektoru.
Bilo kako bilo, dobro je da se nešto kuha u ovoj žabokrečini zvanoj hrvatsko tržište kapitala.
Negdi mora procuriti, osloboditi se kapital i inicirati novi izvor.
Onako kao sa vedra neba sam upala u vaše "odaje" ,pomalo sjetna,pomalo plašljiva,pomalo romantična... a još više u očekivanju da ču ovdje nači recept kako se izvuči iz nevolje zvana burza,hahahah..ajoj, da mi je naći moj prvi post [lol]
eh, mare od sve te početne romantike i plašljivosti ostade nama svima samo sjeta [huh]…pa nije sad da smo nekaj puno razglabale o tome tko je tko ,al bilo je zabavno ponekad se s tim poigrati ,ne sjećam se više ,tada smo možda i komunicirale sa privat porukama ,sad dugo već imamo puno osobnije kontakte …..kaj se tiče prvog posta ,mojega je netko novi nedavno spuknul van i kvotal ,ja sam se skoro rasplakala kad sam se sjetila da mi je prva ideja bila da na burzu uložim 20 hiljaka kuna …koga vraga nisam ostala na toj pametnoj početničkoj ideji [sad]
OBAVIJEST
sad sam se tek ustao iz kreveta makar sam se probudio u 9.ooh
kako sam se zdebljao odlucio sam ici na fitness i kaj se desilo
sanjao sam da sam bildao u teretani i ujutro sam se sav strgan od muskufibera probudio tako da se do sad nisam mogao dignuti iz kreveta
em ti fitness i bilo kakav sport pod stare dane
pofuk