Jednog dana kaže Ljubav Prijateljstvu:
"Zašto postojiš ti, kad već postojim ja?"
a Prijateljstvo će:
"Ja nosim osmijeh tamo gdje ti nosiš suze."
-narodna izreka-
…jel nam to za laku noć keka…ja sad od razmišljanja neću moć zaspat… [rolleyes]
[/quote]
…TU SAM JOŠ … SAMO NAPRID NOĆ JE POČELA…ZA DRUŠTVO SVE… PA I…
[/quote]
[/quote]
..ja ču pričekati da vidim što donosi ono I… [wink]
[/quote]
[/quote]
..ja ču pričekati da vidim što donosi ono I… [wink]
[/quote]
..i znači da nešto veže dakle veznik oli ti ga sastavnik…. [proud]
sjetite se savjeta poštovanog profesora i nikad ne pitajte
http://www.youtube.com/watch_popup?v=wR7MYtHd_UE
?
uf,u što sam se ja uvalila..? [rolleyes](ako sam uopće ja ovim počaščena?)
[/quote]
pa recimo to ovako
Ja očekujem biti čašćen [cool]
[/quote]
A morat ču se priviknut na to,inaće sam ja uvijek čašćena..ali nema frke,nekak’ budemo to zriktali. [proud]
nego ko ti je zgubi…a bako
heeej,da ti nisi zgubidan/ka ?
Gospodo,odoh i ja u carstvo snova a i vama mirnu noć želim i spavajte lijepo..
Vaš link
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti….voli vas sanjalica KEKA
kad ovo čitam pomislim da je moj klon u akciji …ali tada shvatih da ja nemam klona [rolleyes]
[/quote]
sad sam se sjetila da ti nemaš pojma da smo mi imale celu teoriju čiji si ti klon u početku [lol] …kasnije nas je tvoja toplina s kojom pišeš razuvjerila da bi ti mogla biti taj forumaš [wink]
[/quote]
ja se bum pravila blesava kad je u pitanju identitet ovog novoniklog nicka …sviđa mi se njegova filozofska orijentacija …konačno neko kome nije samo do brojenja šuškavh novčanica već se bavi i nekim dubljm stvarima [rolleyes]
[/quote]
ja se bum pravila blesava kad je u pitanju identitet ovog novoniklog nicka …sviđa mi se njegova filozofska orijentacija …konačno neko kome nije samo do brojenja šuškavh novčanica već se bavi i nekim dubljm stvarima [rolleyes]
[/quote]
Pazi sad!
Ne volim igrice. Osim PS, PC, onlajn i u krevetu. E da, sad kao što je ostalo? Ajmo, kreativci!
Čujem svašta. Da sam nagla. Nisam nagla nego pripazi šta govoriš. Nije mi jasno ni zašto ulaziš u nešto za što nemaš…ful opremu. Nisam nagla jer tebi trebaju visinske pripreme.
Držim čudacima ljude koji pričaju o planinama a ne kreću planinarit. Riječi vs. Djela.
Ali me smijeh ulovi kad pomisliš da mi je stalo.
Klap. Rez.
Ja sam samo nježna žena.