Sreća nije u događajima.
Ona ovisi o plimama i osekama uma…
Alice Meynell
kod mene se one tak drasticno brzo menjaju da imam dojam potresa u glavi
pofuk
BREAKING NEWS
ponukan cinjenicom da mi se masu forumasa javilo na privat da se letargicno osecaju i da imaju dojam kao da se sve umrtvilo a buduci da od silnog trejdanja nemam vremena se ponaosob svakome posvetiti pustam jednu muzicku numeru da se razgibate i prepustite osecajima
pofuk
p.s. nedajte da Vas previse ponese
da li se nečega bojim? naravno. mislim da je to osobina svih normalnih ljudi. nije to onomatofobija, trihofobija, kaliginefobije ili neka slična luda fobije. kod mene je to običan strah od zmija, škorpiona, lažljivih, licemjernih ili slatkoriječivih ljudi. bojim se boga (iako znam da ne bih trebala). bojim li se događaja u zemlji? mesić se boji. ja nisam, jer nemam razloga. možda on ima. bojim se budućnosti. ne za sebe, nego za svog sina. bojim se nereda i bezvlađa u lijepoj našoj. uvela bih smrtnu kaznu, da me se pita. ne, ne igram se boga, ali neke kazne nisu dovoljne za zločine koji se događaju (pedofile, silovatelje…) previše je premlaćivanje maloljetnika do smrti a iz obijesti. ali ja nisam bog i ništa me se ne pita. u ovom trenutku sretna sam jer živim na selu, pa mi se ovi ružni događaji čine jako daleko. ostaje mi samo moj strah od zmija, škorpiona, lažljivih, licemjernih i slatkoriječivih ljudi
da li se nečega bojim? naravno. mislim da je to osobina svih normalnih ljudi. nije to onomatofobija, trihofobija, kaliginefobije ili neka slična luda fobije. kod mene je to običan strah od zmija, škorpiona, lažljivih, licemjernih ili slatkoriječivih ljudi. bojim se boga (iako znam da ne bih trebala). bojim li se događaja u zemlji? mesić se boji. ja nisam, jer nemam razloga. možda on ima. bojim se budućnosti. ne za sebe, nego za svog sina. bojim se nereda i bezvlađa u lijepoj našoj. uvela bih smrtnu kaznu, da me se pita. ne, ne igram se boga, ali neke kazne nisu dovoljne za zločine koji se događaju (pedofile, silovatelje…) previše je premlaćivanje maloljetnika do smrti a iz obijesti. ali ja nisam bog i ništa me se ne pita. u ovom trenutku sretna sam jer živim na selu, pa mi se ovi ružni događaji čine jako daleko. ostaje mi samo moj strah od zmija, škorpiona, lažljivih, licemjernih i slatkoriječivih ljudi
?????????????????????????????????????
najdraza i jedina moja keka
vidim da imamo identicne strahove ali za Vas ipak ima nade………….Vi ste tek novi korisnik foruma a ja kao korisnik sa iskustvom Vam moram napomenuti da su Vasi strahovi potpuno opravdani……….
situacija nije tako losa i kriticna kod Vas jer ste apsolutno u pravu
tek kad se pocnete poput mene bojati sama sebe ili pofuka onda je to to i tada Vam preporucam jednog nadasve strucnog za pomoc forumasa prof.pofuka da se njemu javite u ordinaciju
do tad cu Vam ja kao i ovaj puta uvijek uskociti u pomoc
Vas i jedino Vas moja keka
pofuk
…..da ……….i p.s. sam zaboravio …..cuvajte se lazljivih ,licemjernih i slatkorijecivih ljudi
doduse ovdje na forumu ih nema ali se nikad nezna ….mozda se pojavi koji .ako se to desi molim Vas odma me obavjestite i ja cu promptno reagirati jer imam neke veze kod Vjeke
pofuk
Što je najbolje u životu?
zgaziti neprijatelja
jahati njegove konje
i slušati jecaje njegovih najmilijih…
Dž.K. i C.t.B.
…drago i milom pofuku zahvaljujem na svesrdnoj brigi ..molim da u slučaju pomoći da mi napiše kojim danima ordinira jer dug je put do njega da dolazim nenajavljena…uh malo sam uzbuđena nisam navikla na toliku brigu..ali ništa zato brzo se ja oporavljam..ah da i još nešto ..pozdrav Vjeki..
…ah…da usput…ljude uvijek odaju detalji…ma koliko ih skrivali…uvijek nekako isplivaju… [rolleyes] [smiley]
Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti….voli vas sanjalica KEKA
Što je najbolje u životu?
zgaziti neprijatelja
jahati njegove konje
i slušati jecaje njegovih najmilijih…
Dž.K. i C.t.B.
Uf,ovo zvuči brutalno ali trenutno sam u takvoj situaciji da se jaaako slažem sa rečenim…
Joj tek sada vidim da smo dobili novu kolegicu (mislim na gđu/icu keku) pa ju srdačno pozdravljam uz jednu prigodnu pjesmu [smiley]