Vidim danas lijep dan!
Nadam se da ne zarađujete buregdžijski, već uvijek brutalno. Nemojte biti poput mene.- Pazite na svoj novac.
"Mladost je sretno doba u kome čovjek počinje vjerovati u sebe,
a još nije prestao vjerovati drugima…"
Ivo Andrić
…….ah…………..
…………….ah………………..zzzzz………zz…………….zzzzzzzzzzz…………zzzzzz……..
z………zzzzzzzzzz………..zzzzzzz.zzzz……….zzzzzzzz………….zzzzzzzzz…………zzzzzzz……….zzzzzz
emti imsoniju i nedobog da zivim dugo ko Tesla
pofuk
Danas otpuštam optimizam i dobru volju kao najveću laž i oterećenje kojim silujemo sebe da bi drugi rekli….vidi ti nje!
…dopuštate mi trenutke slabosti zar ne…bako pozdrav u mojim si mislima samo danas mi je loša inspiracija.. ali već skoro eto mene tu i s tobom..
..kozeru hvala ti kao da i jesi puno mi to znači i zato budi mi prijatelj.. i da znaš ovo mi je poslao netko dobre volje sličan tebi nadam se..1. Na svijetu je sigurno dvoje ljudi koji bi umrli zbog tebe.
2. Najmanje petnaest ljudi te voli na neki način.
3.Jedini način zašto bi te itko mrzio je što bi želio biti baš kao ti.
4. Tvoj osmijeh može donijeti sreću svakome čak i ako mu nisi draga osoba.
5. Svaku noć netko misli na tebe prije nego zaspi.
6. Nekome značiš sve na svijetu.
7. Ti si posebna i jedinstvena osoba.
8. Netko, za koga ni ne znaš da postoji, voli te.
9. Kad napraviš i najveću pogrešku, nešto dobro izađe iz toga.
10.Kad misliš da ti je cijeli svijet okrenuo leđa, pogledaj ponovo.
"Budi jako oprezan da ne rasplačeš ženu jer Bog broji njene suze.
Žena je nastala od muškarčevog rebra, a ne od njegovih stopala da se po njoj gazi.
Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka.
Ispod ruke da bude zaštićena i pokraj srca da bude voljena…"
Mudrost iz Talmuda
…hvala…
[rolleyes] [smiley]
Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite.
Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi…
I.Andrić
U jednom trenutku vašeg življenja, život vam podijeli karte. Nitko ne zna što će dobiti, a ne može ih zamijeniti. Nije važno igrate li briškulu, trešet ili belu, igrate li za novac ili iz ljubavi. Sreća je tada varljiva. Ako pak ne mislite varati, treba pametno igrati. Na vama je da odlučite hoćete li partneru migom kazati što imate, kako bi lakše igrali i , naravno, pobijedili, ili ćete dopustiti suparničkom igraču da vidi što imate i tako otežati mogućnost za pobjedu. Što napraviti ako pak ne znate igrati, a karte su vam u rukama? Gledati druge, učiti se na njihovim greškama i dobrim potezima pravih znalaca. Karta je kurva, rekli su puno prije nego sam se ja i rodila. Zato pažljivo s njima. Ne igrajte ako ne možete prihvatiti poraz ali i iskreno se bez omalovažavanja protivnika veseliti pobjedi. Pričekajte pravi trenutak. Igru nemojte ni počinjati, ako ne poznajte pravila. Upoznajte se s posljedicama igre prije nego sjednete za kartaški stol, jer nije svaka igra poker u kojoj se, opet ako znate kako i ako sebi postavite granice, možete povući bez da izgubite puno.