””Ljudska spoznaja jest stalna igra istraživanja…,ona je najveći užitak.Ne želim sve znati…,da ne prestane moja igra…i neka umrem tako i ja …,nikad neistražena.”’
Samo tišinu čujem. spušta se večer i mrak tiho ulazi kroz moje prozore. Sve je utihnulo kao da me želi pustiti da ti se u miru posvetim. zanesena i izgubljena u tebi, ponovo pokušavam prenijeti svoje misli, želje i osjećaje (kao da to nisam napravila već 250 puta!). Koliko sam puta već zaspala i probudila se sa istom željom. dodirni me malo, zavuci svoju ruku pod moju haljinu i dodirom mi pokaži sve što riječima pišeš. večeras sam samo tvoja pjesnikinja i princeza i vjerna prijateljica i ljubavnica. Večeras i još mnogo večeri, želim pripadati samo tebi. Zastanu mi riječi, ruke odbijaju pisati, obuzme me more osjećaja. Tad se izgubim i zalutam u misli u kojima te pronalazim i dodirujem, u kojima se naslađujem tvojom ljubavlju. Samo sjedim i gledam u ovaj ekran, kao da ćeš izroniti iz njega i onda mi se slova zamute, mašta zaigra i ti se pretvaraš u stvarnost. Još samo malo, jer veći dio puta smo prešli, i to onaj najteži. preostaje nam samo susret koji će nam poslije ovoliko čežnje donijeti traženi mir i zadovoljstvo. Noću sanjam, a danju sanjarim kako ću se izgubiti u tvom pogledu i nestati u tvom zagrljaju. Htjela bih te samo malo dodirnuti da se uvjerim da nećeš nestati onog trena kad se probudim. Mislim da ti nisam dovoljno puta danas rekla koliko te volim…VOLIM TE ZAPAMTI TO!!!
…au…il je netko došao iz Finske..il hitno treba u nju… [shocked] [cool]
….svi gremo u Finsku…pod hitno ..pa na hitnu…he he … e bakice bakice ti se nikako pameti dozvat e neka baš takvu te volim i nikako drugačiju…
a znate l za ono kad se sa izvesnim baronom kar… četir dana
to je bio rat
je l te…
a znate l za ono kad se sa izvesnim baronom kar… četir dana
to je bio rat
je l te…
pa da se pofuk tako izrazi ajde ajde a ti luđak sasvim nedolično svog imena…nego jel te šta ono četri dana auuuu… a noge a ruke… a između…. [thumbsup]
„Tražila sam snagu…Bog mi je dao poteškoće koje su me osnažile.
Tražila sam mudrost…Bog mi je dao probleme koje je trebalo riješiti.
Tražila sam bogatstvo…Bog mi je dao mozak i tijelo da mogu raditi.
Tražila sam hrabrost…. Bog mi je dao prepreke koje je trebalo savladati.
Tražila sam ljubav… Bog mi je dao ljude kojima je trebalo pomoći.
Tražila sam usluge…Bog mi je dao prilike.
Nisam dobila ništa što sam tražila….Ali dobila sam sve što mi je trebalo.ZA BAKICU MOJU DRAGU…
Vidim, ekipa se vratila iz bijela svijeta, a ja ni makac. Ipak, lijepo je uživati i u downloadanim krajolicima.
Ahhhhhh, sirotinjo, i Bogu si…
Eto, frendovi me nagovorili na vožnju kanuima po baranjskim rukavcima. Nisam ni slutio kako je teško upravljati tim plovilom. Srećom, preživjesmo bijesne ribiče koji nas umalo potopiše.
Nažalost, nisam ništa fotkao mada je motiva bilo pregršt. Čim kapne prva dividenda ulažem u opremu za snimanje…u mokrim uvjetima.
Hmmm…da, za kraj, mala minijatura japanskog autora koja ni u kome ne bi trebala buditi negativne emocije i depresiju.
Kukac na grani
što plovi niz vodu – još
uvijek pjeva!
Issa (1763-1827)