Karlek….v redu je! Točno se zna kolko ima kil v "bikovim bubregima".
E sad, neki idu pod meru, a neki nejdu….
Kak beli denek je jasno da bi neki hteli picekove šlaprtke prodavat pod bikove bubrege, al to baš i nejde, ili?!
uh ,pravu si našel to pitati ,morem ti ja teoretizirat ,znaš da mi to teško ne pada , al onak iskustveno ,ne znam baš ,prodaja laži mi nikad nije išla ,nemam baš glumačkog dara [embarass]…ja sam navek za "Golu istinu"…možemo to i pjesmom popratiti [wink]
Život je otok u moru samoće i izdvojenosti
Tvoj unutarnji život je boravište daleko od svega što ljudi nazivaju tvojim imenom. Ako je to boravište mračno, ne možeš ga osvijetliti susjedovom svjetiljkom; ako je pusto, ne možeš ga ispuniti susjedovim dobrima; ako se nalazi u pustinji, ne možeš ga prenijeti u vrt koji drugi zasadi; ako se nalazi na vrhu planine, ne možeš ga spustiti u dolinu kojom tuđe noge stupaju.
Tvoj duševni život je, prijatelju, okružen samoćom i izdvojenošću.
Da nije te samoće i izdvojenosti, ti ne bi bio ti, niti bih ja bio ja. Da nije te samoće i izdvojenosti, tada bih, čuvši tvoj glas, pomislio da ja govorim; kada bih pogledao tvoje lice, pomislio bih da sebe vidim u ogledalu…
Khalil Gibran
…o kako mi ovo poznato zvuči…
…meni je izgleda napokon došla zamjena… [rolleyes]
sad bih stvarno mogla u zasluženu mirovinu… [cool]
natočite malo rujna vina
udobno se smjestite u fotelju
pripalite kakav aromatičan duhan
kliknite
opustite se
uživajte
http://www.youtube.com/watch_popup?v=QiDoHy0Pmfc
keka jesi l ti muški ili ženski nik-lik?
…ja ne znam je li muško ili žensko…ali tako dobro kopira moje tri točkice… [rolleyes] [smiley]
…ja ne znam je li muško ili žensko…ali tako dobro kopira moje tri točkice… [rolleyes] [smiley]
[/quote]
…a mlađi nick ima…još da dobije i lik… [rolleyes]
[/quote]
…a onda tek iznenađenja… [lol]
[/quote]
..samo ne opet oklagija… [lol]