Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

UTISCI SA LJETOVANJA
mislio sam da do ovoga nikada nece doci ali eto prevario sam se opet…..
da li ima tko od mojih bliznjih da mi posudi 224kune jer sam svu lovu dole spizdio
unaprijed hvala
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
…….i najružnija tetovaza na mladom i lijepom zenskom tijelu izgleda bolje nego najbolja tetovaza na starijem punijem zenskome tijelu a da ne govorimo o muskom………
pofuk

Ma bitno vam je dečki da vi na burzi zarađujete …uvijek bute našli neke nove Vlatkice i Doloresice koje budu spremne ustupiti vam na korištenje svoja mlada tijela za određene novčeke…. kolko god vaše tetovaže bile loše [lol]
[/quote]

Karlek….joooj, nemaš pojma kaj sve čovek đabe more dobiti.
[wink]
[/quote]
sam ti nama otpri dušu …..pa tu si među prijateljima kakve nemreš nigde najti .

UTISCI SA LJETOVANJA
…….i najružnija tetovaza na mladom i lijepom zenskom tijelu izgleda bolje nego najbolja tetovaza na starijem punijem zenskome tijelu a da ne govorimo o muskom………
pofuk

Ma bitno vam je dečki da vi na burzi zarađujete …uvijek bute našli neke nove Vlatkice i Doloresice koje budu spremne ustupiti vam na korištenje svoja mlada tijela za određene novčeke…. kolko god vaše tetovaže bile loše [lol]
[/quote]

Karlek….joooj, nemaš pojma kaj sve čovek đabe more dobiti.
[wink]
[/quote]
sam ti nama otpri dušu …..pa tu si među prijateljima kakve nemreš nigde najti .
[/quote]
cijenjeni kolega mini bar je otisao sa poslovnom sekretaricom na kafu pa je mene zamolio da uletim ako treba sta hitno
daklem najvjernije stvari su dzabe……poput bakterija i virusa
pofuk

…….ah……………..
pofuk

http://www.vecernji.hr/lifestyle/zenama-je-bitnije-piti-vodu-nego-voditi-ljubav-clanak-9982

…ajde,da čujemo bećarinu…i njegovo mišljenje…jel mu voda na prvom mjestu… [proud] [cool]

ma naravno….američanske žene su mi uvijek bile uzor [lol]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

UTISCI SA LJETOVANJA
fali mi Dalmacija
idem nazad na ljetovanje
pofuk

Živim u sasvim maloj kućici,
ali njezini prozori gledaju na vrlo veliki svijet…

Konfucije

http://www.vecernji.hr/lifestyle/zenama-je-bitnije-piti-vodu-nego-voditi-ljubav-clanak-9982

…ajde,da čujemo bećarinu…i njegovo mišljenje…jel mu voda na prvom mjestu… [proud] [cool]

Preko tisuću žena koje su sudjelovale u studiji ovako su poredale po važnosti prioritete u svom životu: dovoljno sna, održavati nivo stresa niskim, pronaći vremena za opuštanje, zdrava prehrana, konzumacija vode u potrebnim količinama, pronaći vrijeme za vježbanje, dovoljno seksa.

mam ti je jasno koji je uzrast [lol] anketiran …..nema na listi djece ,kuhanja,čiščenja ,stvaranja financijske sigurnosti…..brige o tome da je muž zadovoljan ….i svih onih bitnih stvari za koje je žena zapravo stvorena [lol]

Emerson, Lake & Palmer – Lucky Man

jutro
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
sporo palim,brzo sagorjevam
pofuk
……..ajoj pardon………..cak ni to nije sa ljetovanja nego sa burze
pofuk

Lipe cvatuuu…..

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

Lipe cvatuuu…..

………….sve je isto……………..