Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Dovoljno je lijepa, ako je dovoljno dobra…

ima tu još jedna z rajske doline:
"lepe smo gledeli, grde smo ….. "
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

jutro
pofuk
evo me vratio sam se!!!!!!!!!!!!

I ja isto…
čini mi se, danas sunce nekak jako svetli.
[cool]
[/quote]
je je
……..znam da nikog ne interesira ali sam htel podijelit dojmove sa Vama o tome kaj sam dozivel i kak je bilo
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
…….i najružnija tetovaza na mladom i lijepom zenskom tijelu izgleda bolje nego najbolja tetovaza na starijem punijem zenskome tijelu a da ne govorimo o muskom………
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
…….i najružnija tetovaza na mladom i lijepom zenskom tijelu izgleda bolje nego najbolja tetovaza na starijem punijem zenskome tijelu a da ne govorimo o muskom………
pofuk

Ma bitno vam je dečki da vi na burzi zarađujete …uvijek bute našli neke nove Vlatkice i Doloresice koje budu spremne ustupiti vam na korištenje svoja mlada tijela za određene novčeke…. kolko god vaše tetovaže bile loše [lol]

UTISCI SA LJETOVANJA
…….kao i na kontinentu…….svaki debil koji krene sluzit vino misli da je someljer……..
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
pofuk

Ma bitno vam je dečki da vi na burzi zarađujete …uvijek bute našli neke nove Vlatkice i Doloresice koje budu spremne ustupiti vam na korištenje svoja mlada tijela za određene novčeke…. kolko god vaše tetovaže bile loše [lol]
[/quote]
…….ja imam toliko novaca da na burzi samo gubim…….
ZAKLJUCAK nemam novaca
ZAVRSNI ZAKLJUCAK………….ne vidim se u glavnoj ulozi epizode spoznoruša i svinja….stoga na moru samo promatram
pofuk

http://www.vecernji.hr/lifestyle/zenama-je-bitnije-piti-vodu-nego-voditi-ljubav-clanak-9982

…ajde,da čujemo bećarinu…i njegovo mišljenje…jel mu voda na prvom mjestu… [proud] [cool]

UTISCI SA LJETOVANJA
…dojdem u neku konobu u komizi sa frendovima koji me pokupili sa brodom dok sam stopirao na brackoj rivi i posluze mi najodvratniji biftek u zivotu……………
……nakon nekog vremena cujem glas…..e kaj ono pofuk sedi tam??????????…….drugi glas kaze .je to je pofuk………..i tak pocne konverzacija i vele meni ti nepoznati ali nadasve dragi ljudi da sa kakvom sam to krntijom doso da neka radje predjem na njihov brod………kad ono sa kraja konobe se jave neki nadasve dragi ljudi i kazu…..oh to ste Vi pofuk ojte knama na brod…………..nakon nekoliko minuta javi se tip…….ešulihenzi bite….bist du pofuk??????……..meni nis nije jasno …….kad ono i on me pozove na brod…………javi se neka talijanka i pita me na ne bas dobrom talijanskom da li sam ja poznati pofuk i da ojdem kopd nje na brod……….kad se neko zaderee SAD JE DOSTA
ja pogledam ko je to kad ono moj zemo hercegovac…….SAD JE DOSTA ::::SVI KUŠ JER CE BITI PO GLAVI STANOVNIKA……pofuk TI SAMNOM NA BROD ::::::CEKAJU TE KOMADI I TI IDES SAMNOM JER JA IMAM NAJVECI BROD!!!!!!!!!!
okrenem se ja svojim prijateljima koji su me pokupili na rivi dok sam onako ocajan stopirao i kazem….dragi moji prijatelji Vi znate da Vas nikada ne bi prevario i ostavio…..okrenema se ovom svom zemi i velim njemu……jebi se ti skupa sa tvojim brodom i ovom ostalom bagrom koja me gnjavi i zove na brod da cak na miru nemogu uzivati u ovome prekrasnome bifteku okusa kravlje balege………………….DOK NE NABAVITE BROD NA NUKLEARNI POGON NE JAVLJAJTE MI SE…OVO KAJ VI VOZITE TO SU KAJICI::::SLJEDECE GODINE VAS ZELIM VIDJETI SA BRODOVIMA NA NUKLEARNI POGON
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
pofuk

Zadnjih tjedan dana, Varaždinom je španciralo puno lepih, mladih ženskih tjelesa.
Šteta kaj je to sad završeno, ali priča se seli u CrazyHill Town (Ludbreg).
[wink]
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

http://www.vecernji.hr/lifestyle/zenama-je-bitnije-piti-vodu-nego-voditi-ljubav-clanak-9982

…ajde,da čujemo bećarinu…i njegovo mišljenje…jel mu voda na prvom mjestu… [proud] [cool]

Neko je otkril toplu vodu ili kaj?!
[wink]

UTISCI SA LJETOVANJA
pofuk

Zadnjih tjedan dana, Varaždinom je španciralo puno lepih, mladih ženskih tjelesa.
Šteta kaj je to sad završeno, ali priča se seli u CrazyHill Town (Ludbreg).
[wink]
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
[/quote]
ponukan ovom pesmom moram nastaviti
UTISCI SA LJETOVANJA
hodam ja u predvecerje i cujem neku galamu
pitam ja kaj se derete
vele meni …..pofuk si to ti?????dojdi slavimo…..meni je umrla mama a prijatelj ima rodjendan-veli gazda tuluma
i tak se zavrnu runde i sve vise ljudi prilazi i vrti runde…..pao mrak……gazda tuluma nekaj prebire po mobitelu…….pitam ja njega kaj to radis kad se nis ne vidi………na to ce meni gazda tuluma:trazim novi broj od mame
pofuk

UTISCI SA LJETOVANJA
pofuk

[/quote]

Karlek….joooj, nemaš pojma kaj sve čovek đabe more dobiti.
[wink]

New Report

Close